Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
3.12.16 13:01

Ahoj, jsem 10. den po KET, test negativní, je to druhý pokus po 6 měsících, embryo mělo PGS, mezitím 1 stimulace v létě nevyšla, už jsem z toho na prášky, nemáte nějaké tipy co by se pro to dalo udělat? Je mi 25, byla jsem celou dobu doma, v klidu…na krev jdu 7. :think: :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
3.12.16 13:09
@niki1234 píše:
Ahoj, jsem 10. den po KET, test negativní, je to druhý pokus po 6 měsících, embryo mělo PGS, mezitím 1 stimulace v létě nevyšla, už jsem z toho na prášky, nemáte nějaké tipy co by se pro to dalo udělat? Je mi 25, byla jsem celou dobu doma, v klidu…na krev jdu 7. :think: :nevim: :,(

Kéž by to někdo věděl:) Já byla taky doma, v klidu. Samozřejmě jsem nad tím přemýšlela, ale to by asi nebylo normální, kdyby ne. První týden jsem byla i psychicky nad věcí, nebo tak nějak jsem to neřešila příliš intenzivně. A stejně se nepovedlo. Taky přemýšlím, kde se stala chyba. Co udělat líp. Ale vůbec netuším..Člověk prostě asi musí bojovat dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.12.16 13:51

@Lutte Nejhorší je, že nikdo nedokáže říct důvod proč se to nepodařilo, mám ještě něco zamraženo, tak to zase po Vánocích zkusím, ale do třetí stimulace se mi jít nechce…otěhotnět přirozeně nemůžu, protože nemám žádnou ovulaci, PCOS se ale nepotvrdilo, snažíme se intenzivně třetí rok :( všem známým co na ivf chodili se to podařilo a měli mnohem horší diagnozy, tak nevim :nevim: na jaře si pořídím alespoň štěně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
3.12.16 14:28
@niki1234 píše:
@Lutte Nejhorší je, že nikdo nedokáže říct důvod proč se to nepodařilo, mám ještě něco zamraženo, tak to zase po Vánocích zkusím, ale do třetí stimulace se mi jít nechce…otěhotnět přirozeně nemůžu, protože nemám žádnou ovulaci, PCOS se ale nepotvrdilo, snažíme se intenzivně třetí rok :( všem známým co na ivf chodili se to podařilo a měli mnohem horší diagnozy, tak nevim :nevim: na jaře si pořídím alespoň štěně

To já mám PCOS. Ale ket mi dělali přesto v nativu. :nevim: A jinak, taky by mě zajímal důvod. Kde je chyba. A nám okolo známým se taky všem zadařilo. Sousedům taky a my furt nic. :,( Já bych chtěla stihnout ket ještě tenhle měsíc. Ale uvidíme, jak tam vůbec budou. Stěně je dobrý nápad! :palec: Taky doma máme a fakt to pomáhá i když myšlenky utíkají pořád jinam.. Psychicky je to proste náročné, hodne náročné. Abych Tě aleson trochu uklinila. Kamarádce se podařilo z druhého ivf druhý ket. Budeš mít mimco. Neboj. Jsi mladinká, hlavinku makovinku vzhůru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.12.16 15:12

@niki1234 to ti nepovim asi je neco spatne.Ja prvni ket 2013 po pgs 5denni hatchujici blastycysty vysel a syn 2,5roku.Zari 2016ket nevysel, dnes 11den po ket,10 den bylo hcg 460,zitra krev a snad domu.Jsem ve spitale protoze jsem blinkala v noci ze ctvrtka na patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.12.16 15:14
@vercaamartin píše:
@niki1234 to ti nepovim asi je neco spatne.Ja prvni ket 2013 po pgs 5denni hatchujici blastycysty vysel a syn 2,5roku.Zari 2016ket nevysel, dnes 11den po ket,10 den bylo hcg 460,zitra krev a snad domu.Jsem ve spitale protoze jsem blinkala v noci ze ctvrtka na patek

V zari to nevyslo pry pro genetickou vadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.12.16 15:25

@Lutte Děkuji za podporu :kytka: Věřím, že se to nakonec povede nám všem, otázka je za jak dlouho..Psychicky je to opravdu hrozný, pořád dokola čekat a testovat, jezdit po doktorech a všude kolem se rodí děti. Druhý KET budu zkoušet v lednu, tak se uvidí :think:

@vercaamartin Já mám taky 5 denní hatchující blastocystu s PGS, snažím se přijít na to co by mohl být za problém..Doktor mi pokaždý říká, že to vyjde určitě, že žádný problém nevidí, ještě mě napadlo imunologický vyšetření, pokud se to nepovede znovu, mám autoimunitní zánět štítný žlázy, ale endokrinoložka říkala, že to s tím nesouvisí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.12.16 11:15

@niki1234 Ráda bych tě nějak povzbudila, ale nedá se dělat nic. Byla jsem na KETu s PGS, všechno naprosto v pořádku, byla jsem fyzicky i psychicky v klidu a stejně to nevyšlo. Buď ráda, že jsi tak mladá. Nevyšlo to teď, klapne to příště, neboj. Mně je 37, takže mi moc času nezbývá. Můžu se zeptat, u které jsi pojišťovny a kolik jsi platila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.12.16 12:49

@Why me Těžko asi říct, co by se pro to dalo udělat… Jsem u 211 a platili jsme kolem 45 tisíc za 5 embryí s PK, AH, PICSI, PGS a embryo glue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
4.12.16 13:06

Dnes 12den ketu hcg 1250 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
5.12.16 13:43

Jak to jde? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.12.16 16:21

Holky, zaváděly jste si ráno v den KETu ještě Utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.12.16 16:22

@vercaamartin Moc gratuluji… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.12.16 16:44

@T.martasek Polykala :)potom už zaváděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
5.12.16 18:35

Jen zavadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.