Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vercaamartin píše:
Dnes 12den ketu hcg 1250
Gratulujiiiiiiiii. super zprava
Ahoj holky…ja jsem byla na KETu 12.12. ted jen cekam a cekam na testovani…ale uz je mi to dlouhy…
Jej, tak to ti moc přeju, ať jsou pro Vás tyto Vánoce ty nejradostnější. ![]()
@ejbinka a kde jsi byla? ja byla v Pronatalu v Praze
Jinak mi nic neni…i prsa me prestali bolet. Obcas e trosicku dloubne v podbrisku, ale jinak vubec nic ![]()
@ejbinka tak je jasny, ze bych si testik udelala, ale schvalne je nemam doma ![]()
Ja na KETu 14.12. tak mate holky náskok
jinak se po KETu v nativu cejtim lip a ode dneška už zas v pracovním procesu. Kéž by se nám všem povedl ten nejkrásnější vánoční dáreček
budem si držet palce ![]()
Holky asi pitomej dotaz, ale co znamena ten KET v nativu…Ket vim, ale nativ nee
![]()
Holky, myslite, ze je nejaka sance? 13.12. jsem byla na transferu, no ja jak na oblacku, ststna, vesela, 4. den mi umrel tata a ja od ty chvile jen nervy a plac.. Nic jsem nepila, prasky dodrzuju, ale nevim nooo
@ejbinka tak o holka, jak ti je? Me je fajn…zadne priznaky, ale nejradsi bych si udelala testik
i kdyz je pravda, ze minuly KET jsem testik mela taky pizitivni a nakonec z toho nic nebylo ![]()
@ejbinka Díky moc. A byl stres u tebe? Pokud bude příště prostě vypnu telefon a letíme pryč na dovolenou. Koukám, že jisi o den napřed. Máš jedno? Já dvě..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.