Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2089
28.2.17 16:26

A už to neni anonymni hmmm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.2.17 16:35

@yareah Já fakt musela pryč, jednak jsem měla už během stimulace OHSS a po punkci jsem byla týden na kapačkách a do Vánoc na fraxiparinu než to všechno odeznělo a pak byly chřipky, to bych v práci odskákala..takže teď se mi zase nechce na 14 dní jít mezi bacily..no nemít tenhle problém, tak jsem taky asi v práci. :nevim: zítra jsem po UTZ zvědavá, co mi Uhrová řekne. Moc ti držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
28.2.17 19:48
@yareah píše:
A už to neni anonymni hmmm :D

Není no… :mrgreen: Co už… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
2.3.17 16:04

Tak jsem po KETU

Ahojte tak jsem po dalsim Ketu. Doktorka mi rikala ze embryjko je blastocysta a uz je vyloupnute z obalu takze se hned chyti. Copak to jde s tim uplnym vyloupnuti? Kez by se chytlo.
P. s. bojim se i kychnout :D natoz si dojit na velkou. Myslite ze to je ohrozujici? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
2.3.17 16:20

@yareah :lol: Myslím, že už ničím embryjko neohrozíš. ;) Držím pěsti, ať tam za 14 dní jsou //. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
3.3.17 09:39

@baluuu8 díky, snažím se tomu věřit :D už aby těch 14dní uteklo… zase se budu zkoumat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.3.17 16:37

Ahojte, vím že se moc zkoumám, ale jaké jsou příznaky uhnizdovani? :D a kdy se tak embryjko uhnizduje po ket? jsem 4. den a dnes me obcas boli bricho jak pred MS, ale nespinim. verim ze ted to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.3.17 17:31

@yareah ahoj, ja bych se na priznaky nedivala. Mela jsem sest ketu a jediny co jsem. brala jako priznak ale zaroven jsem.se bala bylo yo ze me 8.den po ketu bolely priserne zada a mela jsem spineni..jenze nekdo tohle ani nema. Je tezke se nepozorovat ale zkus to. Ja si vzala k nam na prazdniny neter a vyslo to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.3.17 17:34

@kratjana zkoušim zkoušim ale moc to nejde :D já už chci zvracet, natekla prsa a tak neco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
6.3.17 18:19

@yareah Já měla tohle taky, asi až do 8.dne. takové jemné křečíky v podbřišku dokonce jsem od 3.dne pořád spala a ten 8.den mně v noci probudila hrozná bolest v podbřišku, ani jsem nekrvácela, ale udělalo se mi hrozně zle a od té doby bylo po všech pocitech a křečíkách. Takže bych řekla, že ty křečíky jakoby na ms je to uhnizďování, to jsme se shodly i u doktorky a pak se najednou pustilo bez krvácení díky utroši. :nevim: Hrozně moc ti fandím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.1.18 12:23

Ahoj holky, najde se tu nejaka kterou ted v lednu ci unoru ceka KET? :andel: ja mam za sebou dve neuspesne ivf a ted mame 6 mrazacku tak pujdu poprve na ket..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.2.18 07:24

Ahoj jsem dnes 6 den po KETU a test snehobili :? Byla me zavedena blacta. Nemelo by jit 6 den uz neco videt??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
14.2.18 07:59

@Martyla Jeste vydrž, to je jeste brzo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.2.18 11:27

@baluuu8 ja nevim jestli ji chci videt jen ja tu carku na vic ale prijde me ze ji tam uplne minimalne slabounce vidim… :think: ale z fotky nejde videt skoro vubec nebo spis vubec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
14.2.18 11:42

@Martyla Já jsem stará duchařka, já tam slabého dušíka vidím. :palec: Držím pěsti, ať je zítra silnější. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.