Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@yareah Já fakt musela pryč, jednak jsem měla už během stimulace OHSS a po punkci jsem byla týden na kapačkách a do Vánoc na fraxiparinu než to všechno odeznělo a pak byly chřipky, to bych v práci odskákala..takže teď se mi zase nechce na 14 dní jít mezi bacily..no nemít tenhle problém, tak jsem taky asi v práci.
zítra jsem po UTZ zvědavá, co mi Uhrová řekne. Moc ti držím palce ![]()
Ahojte tak jsem po dalsim Ketu. Doktorka mi rikala ze embryjko je blastocysta a uz je vyloupnute z obalu takze se hned chyti. Copak to jde s tim uplnym vyloupnuti? Kez by se chytlo.
P. s. bojim se i kychnout
natoz si dojit na velkou. Myslite ze to je ohrozujici? ![]()
@yareah
Myslím, že už ničím embryjko neohrozíš.
Držím pěsti, ať tam za 14 dní jsou //. ![]()
@baluuu8 díky, snažím se tomu věřit
už aby těch 14dní uteklo… zase se budu zkoumat ![]()
Ahojte, vím že se moc zkoumám, ale jaké jsou příznaky uhnizdovani?
a kdy se tak embryjko uhnizduje po ket? jsem 4. den a dnes me obcas boli bricho jak pred MS, ale nespinim. verim ze ted to vyjde ![]()
@yareah ahoj, ja bych se na priznaky nedivala. Mela jsem sest ketu a jediny co jsem. brala jako priznak ale zaroven jsem.se bala bylo yo ze me 8.den po ketu bolely priserne zada a mela jsem spineni..jenze nekdo tohle ani nema. Je tezke se nepozorovat ale zkus to. Ja si vzala k nam na prazdniny neter a vyslo to ![]()
@kratjana zkoušim zkoušim ale moc to nejde
já už chci zvracet, natekla prsa a tak neco ![]()
@yareah Já měla tohle taky, asi až do 8.dne. takové jemné křečíky v podbřišku dokonce jsem od 3.dne pořád spala a ten 8.den mně v noci probudila hrozná bolest v podbřišku, ani jsem nekrvácela, ale udělalo se mi hrozně zle a od té doby bylo po všech pocitech a křečíkách. Takže bych řekla, že ty křečíky jakoby na ms je to uhnizďování, to jsme se shodly i u doktorky a pak se najednou pustilo bez krvácení díky utroši.
Hrozně moc ti fandím ![]()
Ahoj holky, najde se tu nejaka kterou ted v lednu ci unoru ceka KET?
ja mam za sebou dve neuspesne ivf a ted mame 6 mrazacku tak pujdu poprve na ket..
Ahoj jsem dnes 6 den po KETU a test snehobili
Byla me zavedena blacta. Nemelo by jit 6 den uz neco videt??? ![]()
@baluuu8 ja nevim jestli ji chci videt jen ja tu carku na vic ale prijde me ze ji tam uplne minimalne slabounce vidim…
ale z fotky nejde videt skoro vubec nebo spis vubec ![]()
@Martyla Já jsem stará duchařka, já tam slabého dušíka vidím.
Držím pěsti, ať je zítra silnější. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.