Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik ahooj
ja jsem uplne na zacatku…spatny vejcovod…docela se toho bojim…a jak se mas ty?
@petrus85 co znamená na začátku? Když bereš utrouš, tak se chystáš na ET nebo něco? To mě mrzí, že to takhle dopadlo, ale aspoň víte, kde je problém a dá se s tím pracovat. Já v červnu měla IVF a včera našla //
Tak teď jen doufám a věřím, že mě nepotká totéž co v březnu
@ilca2014 ja od transferu beru Utrogestan 2-2-2,Estrofem 2-0-2 a Prednison 1/2 -0-0…Takze pecka ![]()
@Pady2 to ti rekli s tim prednisonem ze do testu?
@Mladinka No, když mi sestra doplňovala léky, a ptala se, jestli potřebuju i prednison, řekla jsem jí, že ho mám dost. A ona, že je stejně jen do testu…ale kdo ví, jinak mi říkali do 12 týdne.
@Pady2 No právě, že mě jen řekli do odvolání…jinak nic. Tak uvidim co mi řeknou toho 20. ![]()
@Tofik taky potichoučku gratuluji ![]()
Ahoj holky, takové krásné zpravicky všem vám moc gratuluji opatrujte se a vy co se chystáte tak vám držím pěsti
Holky mam dotaz…dneska jsem 17. den po KET a trosku jsem zaspinila…je to takove hnede, ale neni to moc…nemate nekdo zkusenost? ![]()
@Mladinka hnědé nevadí. Červené by bylo blbé. A Tys byla na kontrole v CAR?
@Tofik nene nebyla.Jsem tam objednana na 20…Trosku me to zaskocilo…
Test posledni v utery byl hned pozitivni a dneska tohle…tak nevim co mam delat… ![]()
Ahoj holky, najde se tu někdo kdo je po ketu a čeká na TT? Já jsem dnes 3 den po Ket. Ket jsem měla v pondělí a přepadá mě zase nervozita z toho čekání.
Chtěla bych se také zeptat komu vyšel Ket na poprvé a máte zkušenosti s embrio glue? My jsme s partnerem snad využili všechno nej co nám nabídli ale ani tak první ET nevyšlo - biochemické. Přitom doktoři tvrdí furt jak máme všechno nej- folikuly, embria, děložní sliznice, jen partnerovi spermie byly horší. Teď mám zavedenou hatchující blastocystu kvality A a embrijko se před tím koupalo v embrio glue…
ještě v nativním cyklu, protože já jsem v pořádku, tak doufám že budu OK. Budu ráda za jakkékoli odpověďi a všem maminkám co už tam našly ty krásné 2 čárky velká gratulace
A ať vše pokračuje jak má…
![]()
@Mladinka ahoj já přesně jako ty lehounce slabě zaspinila a přišla jsem o miminko zajdi radši na krev
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.