Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pady2 a kolikadenni ti zamrazili?
@Tofik teď už jsme u baltskeho moře. Osvětim byla fakt drsna. Navíc ta představa že yo bylo docela nedávno…
To je zvlastni ze 5 denni to nevydrzela…Ja mam zavedena 5 denni a pry uplne v pohode…Ale zalezi jak na tom jsou no…
To je nádhera!!!
Potichoučku gratuluji a těším se na dobré zprávy!
Ahoj holky tak podle krve jsem těhotná ale 7.7 jsem měla hcg 237,77 a 10.7 jsem měla hcg 436,22 tak nevím co si mám myslet
Moc holky dekuji
20. jdu na kontrolni UTZ, tak jsem jak na trni… ![]()
Holky muzu sezeptat co ted berete za leky kdyz mate uz po transferu? Utrogestan je myslim temer vzdy naordinovan, a jeste neco??? Diky.
@ilca2014 Já měla Crinone gel a když došel, tak utrouš. Nic jiného
@ilca2014 Ahoj, já pokračuji s estrofemem 2-2-2 a mám ještě náplast estrahexal + ten utrogestan 2-2-2 a do testu 1/2-0-1/2 prednisonu.
Ahoj holky. Moc gratuluji tehulkam…
Chtela jsem se zeptat zda jste mela nektera vedlejsi priznaky po esteofemu ci utrosi…boli me bradavky, myslite ze to muze byt po tom? Dekuji za odpoved…
Ahoj holky!!! no mám z vás radost co teď čtu, to jsou skvělé zprávy a krásné testíky
přeju moc moc zdravíčka ![]()
a všem co čekáte na výsledky moc držím pěstičky
já si ještě chvilku počkám, mám to dostat asi za 14dní a čeká nás před tím dovolená a velká rodinná akce, kterou organizuju
to je fakt makačka na čas a hlavně na myšlenky, opravdu jsem na KET nemyslela už hodně dlouho
ale to neznamená že se už netěším, ale je ještě dost času ![]()
@petrus85 ahojda!
my se známe
Bolest prsou nebo bradavek je normální. Po estrofemu nevím, ale po utrouši jo. Jsme nadopovaný hormony, tak nám to tělo dává najevo. A v jaké jsi teď fázi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.