Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mladinka děkuji je to úžasný pocit když ti sestřička do telefonu řekne že jsi těhotná ![]()
@Mladinka možná se bojí radovat, dokud to nebude jistý. Neboj, on bude pak brečet dojetím ![]()
@Tofik asi mas pravdu…nechce to zakriknout.To ja taky ne, ale s vama se o to podelit jsem musela
![]()
Tak holky nechci to zakriknout, ale testik sili…dam sem az budu moct fotku
![]()
Tak holky ja jsem dneska 15den po ket z krve mame potvrzene ze jsem tehotna ale porad mam strach aby vsechno bylo v poradku takze uz se moc tesim na ultrazvuk protoze ta nejistota je strasna
@hanule24 i ja tobe gratuluji a preju at je vse v poradku
asi se domluvim s doktorkou aby me poslala na krev…jeste uvidim ![]()
@Mladinka jo doufam ze vsechno je v poradku uz se moc tesim az budu mit ultazvuk za sebou a zjistim ze je vsechno v poradku a miminko se ma u me v brisku dobre
Ahoj holky, moc gratuluji, to jsou krásné zprávy.
Mně dnes zavedli jedno - poslední embryo, dvě nezvládla rozmražení. Tak snad je to bojovník:D
@Pady2 budu moc držet pěsti. Jal je možný že nezvládla rozmrazeni? Kolikadenni byly?
Holky my jsme dnes dojeli do Osvětimi. Je to tu smutné ;(nedokazem si nikdo představit co se yo dělo. Hrozný toto. ;( zítra pokračujeme k baltskemu mori do gdanska. 600km před námi a 300zanami ;(
@Pady2 Držím vše, co mám!
@kratjana týý jo, tam bych se taky chtěla podívat. A dělala bych tam povinné exkurze se školou. Užij si dovču!
@kratjana Děkuji, to já nevím. Stalo se nám to i po prvním IVF…měla jsem tenkrát 4 zamražená embrya (2 a 2 zvlášť) a 2 odpadla…tak jsem přišla o jeden pokus. Když jsme volala v pátek, byla v pořádku a krásně se vyvíjela, a ráno už byla k ničemu, tak mi rozmrazili to poslední. Nevím, proč je nechávají tak dlouho rozmražená, když je mohou dát i tak rychle…no nic, jsem šťstná, že zbylo alespoň jedno, třeba je to to pravé…také pokračovalo v dělení. Bála jsem se, že mi zavolají, ať ani nejezdím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.