Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
7.7.16 20:31

@Mladinka děkuji je to úžasný pocit když ti sestřička do telefonu řekne že jsi těhotná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.7.16 21:49

@Mladinka možná se bojí radovat, dokud to nebude jistý. Neboj, on bude pak brečet dojetím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.7.16 06:22

@hanule24 tak to verim :) Taky se tesim az to mi to reknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.7.16 06:23

@Tofik asi mas pravdu…nechce to zakriknout.To ja taky ne, ale s vama se o to podelit jsem musela :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.7.16 07:57

@Mladinka no jasně. Od toho jsme tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.7.16 13:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.7.16 08:46

Tak holky nechci to zakriknout, ale testik sili…dam sem az budu moct fotku :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.7.16 10:09

@Mladinka moc gratuluji a preji aby bylo vsechno v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.7.16 10:13

Tak holky ja jsem dneska 15den po ket z krve mame potvrzene ze jsem tehotna ale porad mam strach aby vsechno bylo v poradku takze uz se moc tesim na ultrazvuk protoze ta nejistota je strasna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.7.16 11:06

@hanule24 i ja tobe gratuluji a preju at je vse v poradku :) asi se domluvim s doktorkou aby me poslala na krev…jeste uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.7.16 11:15

@Mladinka jo doufam ze vsechno je v poradku uz se moc tesim az budu mit ultazvuk za sebou a zjistim ze je vsechno v poradku a miminko se ma u me v brisku dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
9.7.16 19:31

Ahoj holky, moc gratuluji, to jsou krásné zprávy.

Mně dnes zavedli jedno - poslední embryo, dvě nezvládla rozmražení. Tak snad je to bojovník:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.7.16 21:26

@Pady2 budu moc držet pěsti. Jal je možný že nezvládla rozmrazeni? Kolikadenni byly?

Holky my jsme dnes dojeli do Osvětimi. Je to tu smutné ;(nedokazem si nikdo představit co se yo dělo. Hrozný toto. ;( zítra pokračujeme k baltskemu mori do gdanska. 600km před námi a 300zanami ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.7.16 21:31

@Pady2 Držím vše, co mám!
@kratjana týý jo, tam bych se taky chtěla podívat. A dělala bych tam povinné exkurze se školou. Užij si dovču!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
10.7.16 08:38

@kratjana Děkuji, to já nevím. Stalo se nám to i po prvním IVF…měla jsem tenkrát 4 zamražená embrya (2 a 2 zvlášť) a 2 odpadla…tak jsem přišla o jeden pokus. Když jsme volala v pátek, byla v pořádku a krásně se vyvíjela, a ráno už byla k ničemu, tak mi rozmrazili to poslední. Nevím, proč je nechávají tak dlouho rozmražená, když je mohou dát i tak rychle…no nic, jsem šťstná, že zbylo alespoň jedno, třeba je to to pravé…také pokračovalo v dělení. Bála jsem se, že mi zavolají, ať ani nejezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.