Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucius166
to vypadá velmi nadějně, ja si takhle brzo po ket testovat nemůžu, mela jsem pregnyl 10000 jednotek, tak bych mohla mit test falesne pozitivni. No musím vydržet, ted jsem 4 den po ket. TOBĚ DRŽÍM MOC PĚSTI AŤ ČÁRKA SILI ![]()
@Eva1976 vím, že to je brzy, ale když u mě nebyl pregnyl tak si myslím že to tam někde je
@lucius166 píše:
Dobré ranko, tak dnes ráno dělám test a je slabá druhá čárka, jsem 6DPO tak si říkám, že na pořádnou výraznou čárku si budu muset počkat a hlavně se to asi zbarvuje dosti pomalu co, budu se modlit aby tam zůstala a silila
Jestli jsi šestý den tak je fakt brzo. Vyckej. Jeví se to na výbornou. Jakým testem testujes? Značka
@kratjana včera jsem dělala hcg quick test a dnes ráno mamatest
@lucius166 no jestli si neměla ten pregnyl tak se tam něco rýsuje určite
věřim ze to vyjde ![]()
@Eva1976 evi já jsem 3.den po ket. Byla jsem v úterý. Máš stimulovaný nebo v nayivu? Já yo měla takhle… Vajíčko nebylo ale sliznice byla tripleline a 8,5mm. Doktoři mi doporučili zavést. bala jsem se tiho že když není ovu aby nebyl problém. Nebo když mi nestimulovali sliznici. Sliznice byla dobrá, nebylo potřeba stimulovat a místo ovulace mám vyšší dávky utrogestanu. Nevím jestli je to běžný postup. Nikde na netu jsem to nenašla ale zas to dává smysl.. I když i na Heliosu píše primář že ovulace není potřebná. Já chodím do repromedy
@lucius166 dibry jsou dr.max. Máma testům nevěřím. Jako většina holek ale ty quik neznám. Dej nám sem fotky my ti to zhodnotime ![]()
Quick test je značka intimed, já si myslela že ty máma testy jsou dobře no vidíš tak děkuji za info
@lucius166 ty jo. Jdou vidět pěkně. as možnost skočit si do maxe?
@kratjana zajedu dneska odpoledne přímo tedy od nich…koupím, udělám dám vědět,…a pak už bych s tím testováním měla přestat protože já jsem schopná testovat každý den jestli se náhodou nic nezměnilo ![]()
@lucius166 dala jsem si vyhledat recenze na ten intimed a ten by měl být dobrý ![]()
Rozhodně se nestresuj testováním. Já yo dělala taky a pak to nedopadlo. Čárka mi nesilila.byla jsem z toho špatná.
@kratjana ahojky tak já to mam v přirozenému cyklu i vajíčko tam zrálo, no mela jsem injekci pregnylu 10000 jednotek a beru 2× denne estrofem a 2 tablety večer utrogestan Myslím že jak to popisuješ tak je to taky ok Držím pěsti ať to vyjde Kdy budeš testovat Já mám az 7.3
![]()
@Eva1976 7.budu 14.den po ketu ale přítel mi zakázal testovat dřív. Jenže vím že to nevydržím. Zkusím ho přesvědčit na 12.den že tam už to je jistý. Bojí se abych nestresovala
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.