Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pajka89 děkuju
já teda závidím všem, kterým se to povede a těm, který to nemusí řešit a otěhotní přirozeně. Ty si u toho ještě užijou ![]()
@Tofik tak to je jasny, ze lepsi to maji ti, co to nemusi vubec resit
Tak my si kolem toho taky,,uzijem"
Skoda no, ze ne zrovna prijemne veci.. ![]()
Ahoj
tak ja som 5 DC a 29.2.2016 idem do Prahy na kontrolne sono pred KET. Uzivam estrimax na rast sliznice tak dufam ze uz bude vsetko ok. Toto uz bude tretie sono. Mame dvoch mrazackov z 1 IVF. Po nom mame dcerku.
Cakali sme na nu desat rokov a chceli by sme este surodenca. Dufam ze rozmrazenie sa podari a ujme sa aspom jedno.
![]()
Inak holky neviete mi niektora povedat ci su bolesti krizov a podbuska po uziti estrimaxu normalne? Uzivam ho 3× denne a obcas je to vazne sila. ![]()
@Tutulka Taky nemam zkusenost s timto lekem, ale rekla bych ze u leku plneho umelych hormonu na rust sliznice to asi nebude nic moc neobvykleho… Nebo si radeji zavolej do caru, jestli je to jeste normalni.
Ahoj holky tak v letaku o bolestiach nic neni ale je tam zmienka o nadymani. Je pravda ze sa citim ako nafukli balon a to dokaze riadne potrapit
. no nasadila som espumisan a feniklovy caj. Tak uvidime ci to pomoze. Ak nie budem volat. ![]()
@Tutulka zkušenosti nemám a určo bych si zavolala do CARu. Lepší zavolat zbytečně než něco podceňovat, si myslím ![]()
Tak nakoniec sa z toho vyklubal problem s ladvinami. ![]()
Tak dufam ze to nebude problem a na ket budem moct ist.
@Tofik píše:
@kratjana tfuj tfuj tfuj, ať se brouček chytí
Ahoooj. Už jsem doma a doufám že se kuliferda chytne
@Tutulka já bych se radši vyléčila, jestli Tě to opravdu tak moc zlobí. Já teda minulý měsíc tak měla problémy s močákm, já to mám chronický od dětství a dr. mi řekl, že to ničemu nevadí. Mě teda bolel levý močovod. Doporučil mi Blokurimu, je to přírodní, ale drahý jako blázen. Mně se nechtějí brát atb kvůli tomu, takže to léčím jen bylinkami. A tahle Blokurima fakt pomohla. Musí se taky hodně pít
Ahoj holky všem vam držím palce.
Já jsem po KET 2 embryí třetí den a modlim se, aby to vyšlo Chodíte některa do IVF centra v Plzni? ![]()
@Eva1976 tak držíme palce! Já jdu v pátek. Do Plzně nechodím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď