Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik Ahoj, mohla bych se tě optat, za jak dlouho ti přišla po nevydařeném stimulovaném ketu menstruace? Nám to taky nevyšlo, léky jsem vysadila už před třemi dny a pořád nic. Když jsem brala utrogestan, tak mi přišla skoro okamžitě. Začínám z toho být trochu nervózní ![]()
@Pajka89 já muslim že to kazfym dnem dostaneš. Kolik jsi brala utrogestanu?
Já jfu nakonec na ket teď v úterý. Ovulaci nemám ale yo prý nevadí když mám dobrou sliznici. Estrogeny neberu
@kratjana utrogestan jsem ted prave nebrala.. Tentokrat jsem mela estrofem a duphaston a stale nic
No tak vidis, drzim palce, at mas vic stesti nez ja ![]()
@Pajka89 Já duphaston vysadila v sobotu, to byl asi 11. den po KET, pže semi začalo dělat špatně a bolela mě hlava, jak mají psáno v nežádoucích účinkách. Dostala jsem to v úterý. Brala jsem přesně totéž co Ty
Ono se to tím zdržuje, takže asi nezbývá než čekat. ![]()
V pátek jsem byla na kontrole a včera jsem píchla Pregnyl a v pátek mám jít na KET. Není to dlouho? Podle mě jsem ovulaci měla včera, pže mě od rána bolel podbřišek a až večer jsem dávala Pregnyl. Nemáte s tím zkušenost? ![]()
@kratjana hodně štěstí na KETu! Je zajímavý, že nemusíš mít ovulaci. Mně právě dal ty prášky, pže jsem asi ovu neměla, tak abych neztratila další měsíc, kdyby zase nebyla. A když jsem ovulaci neměla, tak mi právě KET nedělal. ![]()
@Tofik mám dobrou sliznici, to je prý důležitý. Ovulace být nemusí na to je ten utrogestan má v sobě látky jako ovulace.
Podle mě pokud jsi byla v pátek na kontrole a pak jsi pichla pregnyl tak ovu být nrmohla když tě bolelo břicho. Po pregnyl vyvolá. ovulaci a ta by měla být do 36hodin nebo za 36hodin..a od té doby jdeš na zavedení za pět dnů jestli máš blastocystu.
Hele já z toho že nemám ovu jsem.taky nervózní ale píšou yo i na Heliosu. Já vhodim do repromedy
@kratjana já pregnyl píchala až v sobotu večer a už ráno v sobotu mě bolelo břicho. Tak si myslím, že už večer bylo po ovulaci. Asi si ráno zavolám do CARu, jsem z toho tumpachová ![]()
@Tofik klidně zavolej, lepší se desetkrát zeptat. Já při ovulaci nikdy nic necítila. Jestli jsem ji Teda někdy měla protože teď minimálně rok ji nemám.
@Tofik Už přišla dneska mrcha červená… a stojí to fakt za to, je mi na umření
Ale děkuju za odpověď
V pátek sis píchala pregnyl a až další pátek máš jít na ket?
Já s pregnylem teda nemám osobní zkušenost, ale taky se mi to zdá nějak dlouho.. Tak snad v caru vědí, co dělají ![]()
@kratjana Mě teda taky nechtěli udělat ket, když jsem neměla přirozenou ovulaci a místo toho mi dali léky na stimulovaný cyklus ![]()
@Pajka89 no yaky jsem se divila. Ale když to tak dělají i v jiném centru… Kam chodíš?
@Pajka89 jo jo, to jsem měla stejný. Taky jsem myslela, že padnu. Holt ty hormony uměle podávaný nejsou to pravý
Injekci jsem píchla v sobotu večer, takže asi čekal, že ovu bude dnes a mám zmrazený 4denní morulky, takže ten pátek by odpovídal. Jenže jestli ovu byla už od soboty od rána..já večer píchla něco na zdržení, kdo ví co se v tom těle teď děje. Sestra se zeptá doktora, mám zavolat v deset
@Tofik pak dej vědět. To jsem zvědavá. A to je car nebo tvůj gynekolog kdo tě chystá na transfer?
Já jsem děsně nervózní na zitra
@kratjana tak prý to ničemu nevadí. Takže v pátek jdu. Ty jdeš zítra? To konzultuju s CARem, obvod. gynekologa do toho vůbec nezatahuju
@Tofik jj ka jdu zitra na 11. Pretim nude akupunktura. Já chodila ke své gyndarce.ona s nimi spolupracuje
@Tofik @kratjana No tak kocky, hlavne at vam to tentokrat vyjde
Ja vam to snad zavidim
My jsme zase tam, kde jsme byli a dalsi pokus mozna koncem brezna..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď