Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky za mě gyncetrum Ostrava určitě né. jde jim jen o peníze kolik z vás vytáhnou. Přístup lékařu strašný.
Za mě, určitě ano, přístup lékaře super, sestřičky vstřícné a ochotné vždy pomoci se vším..
Taky můžu doporučit. Pan doktor Orlík byl milý a vždy pozitivní. ET nám nevyšel ale jsem tedkom po KET a mám v bříšku malého prdolu. ![]()
Ahoj, chci se zeptat ma nekdo zkusenosti z IVF…Prave jsme se s manzelem objednali do gyncentrum v ostrave…Mam uz jen jeden vejcovod je malo pruchodni a poradily mi ze si ho mam necht odstrnit…Nevim jestli to mam udelat…Minuly rok jsem byla tehotna ale bohuzel mimodelozni, tak mi vzali pravy vejcovod a ted uz mam jen levy… ![]()
Ahoj muj manzel byl rad ze aspon tak skusime miminko kdyz to nejde normalni cestou
Ahoj já byla u pana Orlíka. Ale u mě vše bylo v pořádku. Nevím jak se postupuje když je nějaký problém že strany ženy.. Ale určitě vám budu držet pěsti a dočkás se svého miminka. ![]()
Za me je to kdo utece vyhraje. Dochazela jsem do gyncentra od svych 16 let dnes je mi 32 a diky bohu jsem zdrhla asi prave vcas. Od 16 jako klasicka pacientka, coz muzu pet pouze chvalu sestry super doktorka prijemna a vse proste jak ma byt. Posledni 2 roky se snazime s manzelem o vytouzene mimi. No bohuzel osud tomu nepral a ja skoncila v prizemi na klinice pro ivf. s hruzou co nas ceka jsme se tedy vypravili na spousy vysetreni, nektere jsme si dokonce museli takrikajic vydupat ale i pres to jsme stale zustavali.jak jsem byla doposud zdrava dle doktoru o patro vyse, pri zjisteni ze zrovna nejsme uplne nemajetni nasledoval kolotoc kdy mi bylo tvrzeno ze nemam zadnou ovulaci( podotykam ze jsem jiz tehotna kdysi byla) ale pan doktor mel problem docist zdravotni dokumentaci, aby toto zjistil. partnerovi byl doporucen zakrok mesa tesa. ( pouze za 15 000)me bylo doporuceno cizi vajicko pouze za 25. Nebudu ani popisovat prostredi salu kde to vypadalo priserne. Zadny lidsky pristup zadne emoce jak na bezicim pase, hlavne zaplat!!! Kdyz jsme chteli odejit, najednou byla i sleva asi si to vyberou na nekom jinem. dneska jezdime s manzelem do brna. Opustili jsme ostravu bohuzel i situace doktoru zde je zalostna migruji z jednoho centra do druheho.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.