Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, vím, že diskuze na téma Gyncentra v Ostravě tady už jsou, ale nenašla jsem žádnou aktuální. Hledám někoho, kdo se aktuálně připravuje na IVF a chce si vyměnit zkušenosti ![]()
Aktualne sice ne, ale z ivf cekame na konci kvetna holcicku
Drzim palce, at vsr dobre dobre. Ja jsem ale chodila do Polanky
A vše bylo ok na první pokus? Problém byl u tebe nebo u partnera?
Problem byl u partnera.na prvni pokus jsem sice otehotnela, ale nedopadlo to. Ted je to druhy pokus a druhe twhu.Ale uspesnost je 40-60%u ivf. Ja jsem byla v polance naprosto spokojena.Na gyncentrum jsem ale chvaly moc neslysela…
@Madari já právě taky moc ne, ale doporučila mi moje gynekoložka práve jednu mudr v gyncentru a zatím musím říct, že přístup super. I vyšezření, myslím, až moc ![]()
Babis? Tak to netusim. a i kdyby nemyslim si, ze by to melo nejaky vliv ![]()
@Zuzanaxx videla bych to stejne. Akorat bych mela strach z toho, ze se rika, ze gyncentrum umyslne nezavadi oplodnena vajicka ci zamrazuji i ty co nemaji sanci se uchytit.
No tak jasně, jen jak známe jeho kvalitu v potravinách… tak ono záleží na tom, jak tam mají nastavený systém práce, jak dělají co atd…
Tomu se mi moc nechce věřit, že by úmyslně dávala nekvalitní vajíčka. Já tam chodím a jsem spokojená a známá tam otehotnela hned u prvního ivf
MUDr Lachčinovi a je to moje první ivf. Akorát já při odběru vajíček dostala hyperstimulacni syndrom a týden jsem byla v nemocnici. Tak, že me teď čeká KET.
@Aňule123 nestraš, mě to porvé čeká za měsíc. Odběru se strašně děsím. Na kolik vám to spočítali? Nám na 35,–
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď