Gynda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
18.3.08 12:30

Baghiro - tak pod tvůj příspěvek bych se klidně podepsala :? Ještě bych doplnila - „Ukažte prsa!“ :poblion:

Jinak já chodím do ambulance, kterou mají manželé - k doktorce. Potom jsem ale měla nějaké problémy, ve kterých platí za většího odborníka právě doktor, tak jsem přešla k němu. Teď jsem tam ještě musela jít na první kontrolu po operaci, ale potom zas půjdu ke „svojí“ paní doktorce… Taky mi dělá docela problém se takhle „vyvalit“ před cizího chlapa a 100× mi někdo může říkat, že takových denně vidí třicet…prostě mi to vadí.

nepřihlášená Fifik

• Citovat
  • Upravit
2010
18.3.08 13:44

Tak já raději chlapa. Ženským příliš nevěřím. Chlap je jemnější a kolikrát i citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.8.08 13:18

Ahoj. Ja byla na gynde prvne az kdyz jsem zjistila, ze jsem otehotnela a vzala jsem to tak, ze je to proste potreba a ze tam chodi vsechny zensky a proste jsem o tom nepremyslela.. A dobry.. byli hodni a vzdycky mi rekli co a jak..
Tak hodne stesti pri snaze o mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.09 13:08

Jsme dvě který řeší tento problém.Mě je21let a taky sem ještě u nikoho nebyla.S doktorem jsem domluvená,ale mám si zavolat na objednání,a je ště jsem se k tomu nedostala.Taky mám starch i když vím,že nemám mít z čeho.Tak si budeme držet palce.A snad se k tomu co nejdříve odhodláme.Měj se hezky.Držím palce. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.18 03:23

Strach

Ahojky, za par dní mi bude 15 let a mám strach jít k doktorce nebo na gynekologii… Nikdy jsem o tom nemluvila a když už tak jen z kraje s mamkou, ale s tou už rok nežiju… Je nutné jít má gyndu? :zed: Mám opravdu velký strach, chtěla jsem zůstat dítě, ale to prostě nejde a toto téma, já se bojím jít i na patnáctiletou prohlídku k dětské lékařce… Prosím pomoc :,(

• Citovat
  • Upravit
37131
29.9.18 04:30

Tak ještě rok počkej, myslím že nemusíš jít hned v 15, já osobně šla až někdy v 18, taky sem se bála ;) a potom si najdi nějakého gynekologa co je milý a vstřícný, není se čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.9.18 04:45

Nemusíš jít hned v 15. Já na gyndu šla skoro v 19, až když jsem měla partnera se kterým jsem uvažovala o sexu, aby mi napsal prášky.

• Citovat
  • Upravit
2916
29.9.18 08:58

pokud ještě nežiješ pohlavně a nemáš problémy,ještě bych počkala :) a jinak není se vubec čeho bát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.18 22:01

První pohlavní styk

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda je nutné jít před prvním pohlavním stykem ke gynekologovi. Úplně se mi tam nechce, ale s přítelem už jsme dlouho a chtěli by jsme vztah posunout dál. A ještě dotaz k tomu, je antikoncepce volně prodejná v lékarně? (Je mi 16 let) :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa