Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já raději chlapa. Ženským příliš nevěřím. Chlap je jemnější a kolikrát i citlivější.
Ahoj. Ja byla na gynde prvne az kdyz jsem zjistila, ze jsem otehotnela a vzala jsem to tak, ze je to proste potreba a ze tam chodi vsechny zensky a proste jsem o tom nepremyslela.. A dobry.. byli hodni a vzdycky mi rekli co a jak..
Tak hodne stesti pri snaze o mimi ![]()
Jsme dvě který řeší tento problém.Mě je21let a taky sem ještě u nikoho nebyla.S doktorem jsem domluvená,ale mám si zavolat na objednání,a je ště jsem se k tomu nedostala.Taky mám starch i když vím,že nemám mít z čeho.Tak si budeme držet palce.A snad se k tomu co nejdříve odhodláme.Měj se hezky.Držím palce. ![]()
Ahojky, za par dní mi bude 15 let a mám strach jít k doktorce nebo na gynekologii… Nikdy jsem o tom nemluvila a když už tak jen z kraje s mamkou, ale s tou už rok nežiju… Je nutné jít má gyndu?
Mám opravdu velký strach, chtěla jsem zůstat dítě, ale to prostě nejde a toto téma, já se bojím jít i na patnáctiletou prohlídku k dětské lékařce… Prosím pomoc ![]()
Tak ještě rok počkej, myslím že nemusíš jít hned v 15, já osobně šla až někdy v 18, taky sem se bála
a potom si najdi nějakého gynekologa co je milý a vstřícný, není se čeho bát.
Nemusíš jít hned v 15. Já na gyndu šla skoro v 19, až když jsem měla partnera se kterým jsem uvažovala o sexu, aby mi napsal prášky.
pokud ještě nežiješ pohlavně a nemáš problémy,ještě bych počkala
a jinak není se vubec čeho bát ![]()
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda je nutné jít před prvním pohlavním stykem ke gynekologovi. Úplně se mi tam nechce, ale s přítelem už jsme dlouho a chtěli by jsme vztah posunout dál. A ještě dotaz k tomu, je antikoncepce volně prodejná v lékarně? (Je mi 16 let) ![]()
Baghiro - tak pod tvůj příspěvek bych se klidně podepsala
Ještě bych doplnila - „Ukažte prsa!“ 
Jinak já chodím do ambulance, kterou mají manželé - k doktorce. Potom jsem ale měla nějaké problémy, ve kterých platí za většího odborníka právě doktor, tak jsem přešla k němu. Teď jsem tam ještě musela jít na první kontrolu po operaci, ale potom zas půjdu ke „svojí“ paní doktorce… Taky mi dělá docela problém se takhle „vyvalit“ před cizího chlapa a 100× mi někdo může říkat, že takových denně vidí třicet…prostě mi to vadí.
nepřihlášená Fifik