Gynekolog Alexandr Barták

503
24.8.12 20:56

gynekolog alexandr barták

Nazdárek všichni, přemýšlím o změně gynekologa, na pana doktora Bartáka jsem četla dobré reference, ale jsou již 3 roky staré, potřebovala bych nějaké aktuální. Chodíte některá k panu doktorovi? Pokud ano, prosím o reference, případně kolik se u něj platí. Díky moc, budu ráda za každý přízpěvek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.8.12 21:12

Ahoj, chodila jsem k němu před lety a zanedbal mi těhotenství. Raději bych ho vymazala s paměti. Platilo se u něj celkem dost-podle mě mu jde hodně o peníze. Ale sympatický a celkem je..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.12 21:59

Jojo, byla jsem u něj na konzultaci ohledně neplodnosti, při vyšetření mi našel myom, který moje dr neviděla, domluvil operaci, odoperoval jako druhý lékař. Vše ok, až na to, že mi neřekl, že nesmím rok otěhotnět, jinak budu rodit císařem - což se stalo a já byla zklamaná, kdyby mě upozornil, počkala bych a mohla zažít přirozený porod :?. Taky operační záznam (který ale dělal lékař, který vedl operaci) nebyl kompletní, takže v porodnici z něj nebylo možné vyčíst, jak vlastně proběhla a jaký stehy na děloze mám. Za to ale tuším Barták nemohl. Jinak je takový srdečný, společenský, mně byl sympatický. Platilo se na dřevo, ale tak to má hodně soukromých lepších lékařů. Jo a ještě si vybavuju, že dělal manželovi spermiogram, dal nám z toho záznam, ale nějaké informace tam chyběly, tzn. musel pak jít jinam na kompletní vyšetření podruhé. Ale to už jsem byla těhotná a nevěděli jsme o tom, takže nám to nějak nevadilo. Má milé sestřičky. Víc si nevybavím…

• Citovat
  • Upravit
24.8.12 22:26

Ja jsem s nim spokojena, vse nam vzdy vysvetli, poradi atd. Akorat mi vadi, ze miva zpozdeni, takze knizku vzdy s sebou. Co vim, tak nove pacientky nebere, jen pres znamost. Pri normalni kontrole Utz a cytologie si uctuje myslim 800 Kc. Je to kapacita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
24.8.12 23:07

800??? Tak to musi byt tedy Pan Doktor :-0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
26.8.12 18:10

Díky všem za komentáře, tak nic budu muset hledat dál. Neporadíte mi někoho dobrého, ale najlépe, abych nemusela nikam přes celou Prahu. Bydlím na Palmovce-Praha 8. Díky moc a hezký zbytek neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
4.6.14 13:16

Nemáte prosím někdo aktuální reference? A taky nějaký ceník :-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 11:35

@Lucili pokud chceš, ceník Ti zjistím, dnes jdu na kafe s jeho sestřičkou, je to moje kamarádka a na gyn. tam jdu příští pátek. Chodím k němu roky a vždy jsem byla maximálně spokojená. Před dvěma měsíci jsem spontánně potratila… ne, že bych čekala, že mě bude nevím jak uklidňovat, ale jeho přístup byl velmi chladný, což mi v danou chvíli úplně nesedlo. Máte někdo podobnou zkušenost? Jinak na něj nedám dopustit, myslím si, že je to profesionál v pravém slova smyslu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
19.11.14 12:07

Mám, při prvním ZT na začátku druhého trimestru se mně dostalo uklidnění: nehysterčete tady, koukejte jak jste vyděsila manžela, jiní lidé mají dítě s leukémií, ti jsou na tom hůř :roll: :roll: To byla paní doktorka na záskok. Můj pan doktor další dva potraty okomentoval: to se stává, to je náhoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 12:55

@AndilekOli a jak to vnimas, pomohlo Ti to, nebo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
19.11.14 12:57

Jasně, že nepomohlo. Ale řekla jsem si, že jsou to holt lékaři, setkávají seč s tím denně a asi už neumějí jednat empaticky. Přitom v nemocnici na revizi se chovali všichni neskutečně mile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.11.14 13:43

Můžu se jen zeptat kde ted dělá? Před 25 lety mě učil na škole gynekologii a měly jsme ho moc rády, byl velký sympaták, chodily jsme s ním do hospůdky na pivko :mrgreen: To ale dělal ještě na klinice na Bulovce. Když tak přemýšlím, dneska mu musí už hodně přes 50 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 20:26

@AndilekOli nechtela jsem se Te dotknout, ale vis jak, nekdo to snese, kdyz se s tim doktor nepara… ja jsem od nej nikdy nic moc nepotrebovala, takze to bylo v pohode, ale kdyz jsem po te, co mi rekl, ze je to zamlkle tehu rekla „ach jo, to je strasny“… odpovedel, „ale neni“ … asi mel na mysli neco podobneho, jako rekl Tobe… @krtek7489 ma soukromou ordinaci http://www.babacare.cz a sem tam nejakou sluzbu na Bulovce. Jdu k nemu pristi tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.11.14 22:56

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
20.11.14 10:59

Nene, vůbec ses mě nedotkla :) Já co se týče dětí tak rozhodně potřebuji empatický přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty