Gynekolog - Liberec

3194
17.12.09 07:02

Gynekolog-Liberec

Dobrý den, hledám dobrého gynekologa z Liberce, chodím k panu dr Šrámkovi a mam špatný zkušenosti, tak proto hledám jiného, nevíte o někom? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16247
17.12.09 07:52

Ahoj, já jezdím do Hrádku k Holíkovi a je super, mrkni na http://www.znamylekar.cz/ tam najdeš i hodnocení od pacientů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
17.12.09 10:09

LANCISKO, jeeejda, dr.SRAMEK,taky jsem k nemu chodila, a tez s nim mam ty nejhorsi zkusenosti,jaky muzou byt!!!

Tak souhlasim, nohy na ramena a pryc..

Ja chodim k dr.BLUMLOVE. Nejlepsi dr.pod sluncem :palec: :palec: :palec: ,ale myslim,ze novy pacose nebere :-?

• Citovat
  • Upravit
7270
17.12.09 12:13

lanci já chodím k dr soukeníkovi a zatím spokojenost pomohl mi k otěhotnění a zařídil umělko a moc hezky se omne staral má ordinaci na hanychovské ulici…kdyby jsi chtěla dám ti tel.číslo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
17.12.09 15:08

abro moc dekuju, zkousela jse, to znamy lekar a tam jsem nasla dr dlouheho a ten me vzal, tak uvidim, holky moc dekuju
slunicko: ja k nemu chodim hroozne dlouho, ale jak se choval ted co jsem byla tehotna to staci, bylo to hrozny, spadla jsem nekde v osmym mesici a primo na brisko a on mi vynadal za to, ze jsem jela na pohotovost a na to mi rekl, ze dokud ze me netece hektolitry krve, tak at to necham byt… a to nemluvim o tom, kdyz jsem mela v 37tt spatny ozvy a on ze musim okamzite do nemocnice na ozvy a ja mu rikam asi trikrat jeslti dite zije a on nic, ja tam prijela uplne ubulena a tam mi dr povida at se uklidnim, ze mala urco spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
17.12.09 15:51

lanci tak to je strašný to bych taky zdrhala a ještě bych si na něj stěžovala na pacholka takhle se chovat k těhulce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
17.12.09 16:28

jj, to neni vsechno, proste to je blbec, my chceme za rok dalsi mimi, takze kvuli tomu utikam, ja bych mu neverila a mela strach o miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.3.10 15:45

teda lanci to je hnus jako,já jsem u černíkový v klášteře má ordinačku a jako taky nic moc,je náladová a nepečlivá…taky se chci poohlédnout,ale zatím nikde neberou a vůbec tedka po mým průseru se zkurvenou pojištovnou MEDIA… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
12.3.10 15:49

Tak nevím, dr. Soukeník mě vyšetřoval v porodnici, když jsem jela s „falešným“ porodem :-) a nadšená jsem z něj naopak nebyla vůbec. Dokonce jsem byla i dost rozzlobená, vyšetřoval mě „hákama“ (nevím, jak to jinak nazvat, prostě kovové jakoby špachtle či co, aby mě dole rozevřel a zkontroloval čípek). Poměrně dost to bolelo, a hlavně mě takhle za celé těhotenství nikdo nevyšetřil, vždy jen šetrně a ručně, bez použití nástrojů. Nepříjemný, neochotný a musela jsem se na vše ptát sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.3.10 17:26

Dr. Soukenik"""" Nikdy vice!!!!! :cert:
Doufam, ze uz s nim nikdy nebudu mit tu cest.....
Slouzi obcas v Jablonci v porodce a ja ho vyfasla u porodu na siti- nejen ze byl necitlivy, protivny, ale utahnul mi stehy tak, ze se mi 3 den po porodu zpretrhali a rozpadlo se siti :twisted:

Takze opakovacka siti- nastesti jsem sla ke svemu dr…

A to podotykam, ze jsem pred MD na gynde pracovala- a znal mne z prace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
6.4.10 20:07

jo holky dobryho gynekologa najit to je umeni, ja ted chodim k dr dlouhymu a zatim dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.4.10 16:22

já chodim taky ke šrámkovi znam ho osobně a dřív byl jinej a nejsem úplně spokojená tak na půl už jsem chtěla odejít,ale jsem v půlce těhotenství tak se mi to nechce měnit. a dobrej je pan doktor Vrkoč je v klášteře a i bere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.4.10 16:26
lancisko píše:
Dobrý den, hledám dobrého gynekologa z Liberce, chodím k panu dr Šrámkovi a mam špatný zkušenosti, tak proto hledám jiného, nevíte o někom? děkuji

můžu ti doporučit doktora co má ordinaci nad kendikem ve 4 patře na fgn je to dobrý gynekolog a porodník je skvělej v ordinaci má i ultrazvuk no všechno. Jen si sakra za boh nemůžu vzpomenout jak se jmenuje ale hned jak si vzpomenu dám ti vědět měl mě nastarosti v těhotenství a staral se opravdu hezky má i milou sestřičku :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
22.4.10 16:38

sakra pořád mi vrtá hlavou to jméno a mám okno :nevim: :nevim: :cert: :lol: mě to určitě nedá spát

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
25.4.10 14:09

Míšo nejmenuje se ten dr.Richter??? :lol: Kamarádka k němu chodila a byla taky spokojená :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty