Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
můžete mi někdo poradit nějakého dobrého gynekologa v Ostravě? Né moc drahého. Nejlépe v Porubě, ale není podmínkou.
Díky Mirka
omlouvám se, vložila jsem sem jiný komentář, tak mažu.
Sice jsem z Ostravy, ale moje Dr teda dobrá není tak ti bohužel moc neporadím.
Ahoj Iva.
Chodím k dr. Lamžové v Ostravě-Porubě u rondlu a jsem spokojená; drahá není, je rozumná a neprosedíš tam celý den. Je v telefonním seznamu, číslo teď nemám u sebe.
Eva
Ahoj,
já chodím k Dr. vykopalové-Šťastné, je to v Zábřehu, U Zámečku, a je výborná. Ahoj KAtka
Ahoj Maxíku,
teď jsem všimla, že máš o den staršího chlapečka, kde jsi rodila, já v Porubě, jestli jsme se tam nepotkaly? Ahoj KAtka
Ahoj Katko,
Rodila jsem ve Vítkovicích, do Poruby jsem chodila v červenci na předporodní kurs, takže jedině tam.
Eva
JA chodim k Dr. Spoustovi - je v Apromedu (zastavka tram. telekomunikacni skola) Je to primar z Fifejd, neplatim nic a je odborne na vysi - lidsky mi taky celkem vyhovuje - i kdyz… To jeho „sundejte si kalhotky“ misto odlozte si me vzdycky dostane ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
L.
Ahojky,
taky souhlasím s Dr. Šťastnou-Vykopalovou (přešla jsem tam, protože mi ji každý chválil a hlavně ji mám blízko). Jinak jsem do Poruby chodila do Silesie jsou tam Dr. Ichnovští (dělají tam i vyšetření prsou a menší zákroky), ale když jsem byla těhu, tak jsem v Silesii natrefila na prímáře z Vítkovic (ordinuje tam jednou týdně) MuDr. Marion Mantič a je skvělý. Tak zkus přímo se zeptat na něj (tel. najdeš ve zl. stránkách). Tak dobrou volbu Anna
Anulka píše:
ale když jsem byla těhu, tak jsem v Silesii natrefila na prímáře z Vítkovic (ordinuje tam jednou týdně) MuDr. Marion Mantič a je skvělý. Tak zkus přímo se zeptat na něj (tel. najdeš ve zl. stránkách). Tak dobrou volbu Anna
Toho jsem měla u porodu, fakt je fajn. Eva
Ahojky,
já mám sice jako lékaře Dr. Kunčara ve staré poliklinice, ale ten nebere. Není špatný, ale myslím, že jsou lepší. Kamarádka chodí k dr. Kudělkovi do Výškovic a je moc spokojená.
Ivulka
Chodím k Mudr. Vlčkovi. Ordinuje v centru Ostravy na Poštovní. Objednávky jsou do týdne. Nikdy nečekáš. Je tam vemi příjemné prostředí. Mi vyhovuje a jsem spokojená. Vlezné je myslím 600,– Kč, ale je v rámci toho,myslím, nadstandart na dva roky. Jinak se za nic neplatí. Další nadstandartní služby si platit můžeš, ale nemusíš, péče je rozhodně stejná. Já si platím jen nadstandart pro těhu, jsou v tom ultrazvuky, a monitorování miminka.
Peta
Ahoj,já chodila k Dr.Kunčarovi a byla jsem tam hodně nespokojená,ted chodím do Vřesiny do ordinace primáře Poruby k doktorce Postupové a nemůžu říct křivý slovo.Je úžasná,vždycky mi podá ruku,má čas na jakékoli dotazy (před tím než sundáš kalhotky,takže tam nemusím trapně stát s holým zadkem) a navíc veškeré uvz na fakultce (myslím ty „povinné“) mi dělala přímo ona i ted amnio. Platí se vlezný 700 a při vyšetření zrcadly 70 korun za jednorázový. Jinak je to na tobě jestli si chceš zaplatit nějaký nadstandart nebo ne. Já ho placený nemám,ale mám pocit, že mi nic nechybí. Kdybys chtěla vědět víc tak se ptej.
Barča
Ahojky,
všem moc díky za informace. Zatím jsem se ještě nerozhodla, tak ještě pište. ![]()
Mirka