Gynekolog BRNO, KROMĚŘÍŽ - poraďtte

1520
4.5.06 07:34

Gynekolog BRNO, KROMĚŘÍŽ - poraďtte

Holky, neznáte nějakého dobrého a citlivého gynekologa v Kroměříži nebo v Brně? Přestěhovala jsem se a hledám někoho HODNÉHO! Díky za názory a odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
879
4.5.06 08:36

Ahoj,
já jsem byla jednou u MuDR. Konečného v Kroměříži, sice jenom pohotovostně,ale kdybych tam bydlela,tak bych chodila k němu.Byl moc příjemný,komunikativní :wink: a ordinace se mi zdála vybavená rozhodně líp než u toho „mého“.Ordinaci má myslím na Vejvanovského (nevím,jestli se to tak určitě jmenuje) - je to naproti Podzámecké zahradě, na rohu je lékárna(v tom domě) a přes ulici Základní škola.A před tím parkoviště.Tak jestli vytušíš kde, tak ho můžeš zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.5.06 08:38

Díky moc za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.5.06 09:11

Ahoj Lenko,
už tady takové diskuze proběhly - zkus pohledat, bylo tam dost názorů a tipů na dobré lékaře.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
4.5.06 09:12

Ja muzu plne doporucit Dr. Charvatovou z Brna - Židenic, chodim k ni uz 6. rokem a je moc mila, hlavne z tehulek se muze uplne rozplynout :-) Je sice fakt, ze ma hodne osobite nazory, ktere rada prezentuje, ale kdyz si na to clovek zvykne, tak je v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.5.06 09:12

lenkodavi

já chodím k Dr.Táborskému na Jugoslávskou v Brně,je to super doktor,rodí i na Obilňáku-teda jako děti,né on :lol:
Navíc se tam vůbec nečeká,vždy jsem byla hned na řadě,což je super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.5.06 09:17

Ahoj,
hlavně nechoď k MUDr. Salačové… je to sice asi jediná gynekoložka v KM, má v ordinaci dobrou výbavu - ultrazvuk atd… ale je to ras! Chodila jsem k ní celé první těhotenství a nebyla jsem s ní spokojená, a nejen já, psalo se o ní i novinách :-) Teď bydlím ve Zlíně, a chodím k Dr. Gergelovi, a ten je úžasný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.5.06 09:20

Jandulko, chystám se změnit gynekologa - Dr. Charvátová má jaké osobité názory?? Můžeš dát příklad? :) . Dá se do ordinace (do čekárny) dostat s kočárkem? A sestra je zvlasť od ostatních čekajících nebo se taky ptá na osobní věci mezi 10 lidma? (to mi bylo párkrát nepříjemné).
Díky, Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
4.5.06 10:29

Posílám Ti odkaz na mou dříve založenou diskusi - Gynekolog v Kroměříži:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Já jsem se nakonec rozhodla pro MUDr. Zezulu a jsem s ním spokojená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
4.5.06 12:26

Ahoj,já chodím k dr.Wiedermannovi a je super.

K tomu varování před dr.Salačovou.Já díky ní o první mimi přišla,takže se jen přidávám.Ale podobný případ jak ona je i dr.Sum a hodně špatnou zkušenost mám i s dr.Zezulou.
Leni a co tak někdo ze Zlína?

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.5.06 12:33

Jojo, dr. Sum je taky hroznej… byla jsem u něho jednou, a stačilo. Taky jsem kvůli dr. Salačové málem potratila, myslela si, že jsem hysterická a že se mi nechce chodit do práce…pak jsem 3 měsíce ležela s nohama nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty