Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, neznáte nějakého dobrého a citlivého gynekologa v Kroměříži nebo v Brně? Přestěhovala jsem se a hledám někoho HODNÉHO! Díky za názory a odpovědi
Ahoj,
já jsem byla jednou u MuDR. Konečného v Kroměříži, sice jenom pohotovostně,ale kdybych tam bydlela,tak bych chodila k němu.Byl moc příjemný,komunikativní
a ordinace se mi zdála vybavená rozhodně líp než u toho „mého“.Ordinaci má myslím na Vejvanovského (nevím,jestli se to tak určitě jmenuje) - je to naproti Podzámecké zahradě, na rohu je lékárna(v tom domě) a přes ulici Základní škola.A před tím parkoviště.Tak jestli vytušíš kde, tak ho můžeš zkusit.
Ahoj Lenko,
už tady takové diskuze proběhly - zkus pohledat, bylo tam dost názorů a tipů na dobré lékaře.
Bubu
Ja muzu plne doporucit Dr. Charvatovou z Brna - Židenic, chodim k ni uz 6. rokem a je moc mila, hlavne z tehulek se muze uplne rozplynout
Je sice fakt, ze ma hodne osobite nazory, ktere rada prezentuje, ale kdyz si na to clovek zvykne, tak je v poho ![]()
lenkodavi
já chodím k Dr.Táborskému na Jugoslávskou v Brně,je to super doktor,rodí i na Obilňáku-teda jako děti,né on ![]()
Navíc se tam vůbec nečeká,vždy jsem byla hned na řadě,což je super ![]()
Ahoj,
hlavně nechoď k MUDr. Salačové… je to sice asi jediná gynekoložka v KM, má v ordinaci dobrou výbavu - ultrazvuk atd… ale je to ras! Chodila jsem k ní celé první těhotenství a nebyla jsem s ní spokojená, a nejen já, psalo se o ní i novinách
Teď bydlím ve Zlíně, a chodím k Dr. Gergelovi, a ten je úžasný!
Jandulko, chystám se změnit gynekologa - Dr. Charvátová má jaké osobité názory?? Můžeš dát příklad?
. Dá se do ordinace (do čekárny) dostat s kočárkem? A sestra je zvlasť od ostatních čekajících nebo se taky ptá na osobní věci mezi 10 lidma? (to mi bylo párkrát nepříjemné).
Díky, Bubu
Posílám Ti odkaz na mou dříve založenou diskusi - Gynekolog v Kroměříži:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Já jsem se nakonec rozhodla pro MUDr. Zezulu a jsem s ním spokojená. ![]()
Ahoj,já chodím k dr.Wiedermannovi a je super.
K tomu varování před dr.Salačovou.Já díky ní o první mimi přišla,takže se jen přidávám.Ale podobný případ jak ona je i dr.Sum a hodně špatnou zkušenost mám i s dr.Zezulou.
Leni a co tak někdo ze Zlína?
Dana
Jojo, dr. Sum je taky hroznej… byla jsem u něho jednou, a stačilo. Taky jsem kvůli dr. Salačové málem potratila, myslela si, že jsem hysterická a že se mi nechce chodit do práce…pak jsem 3 měsíce ležela s nohama nahoře.