Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem,
právě jsem se dozvěděla, že moje skvělá paní doktorka-gynekoložka končí ordinaci a nevím si rady, KAM teď jít
.
Proto bych chtěla využít tyhle skvělé stránečky a poprosit o doporučení dobrého gynekologa v Brně. Nechci otevřít jen tak telefonní seznam a někam si zavolat
. Mám problémy s endometriozou a ráda bych vyhledala specializovanějšího lékaře. Chodím i do CARu, ale musím mít i „registrujícího gynekologa“.
Moc děkuju za každou radu.
Tina
Mám celkem dobrou paní doktorku Haraštovou. Má ordinaci na Vídeňské vedle býv. Unionu, taková prosklená velká budova. Telefon na ni je:543 524 348. Je to taková „ženská od rány“, ale vše dokonale vysvětlí a nic nezanedbá. Pomohla mé sestře k miminku, jiní lékaři ji posílali na potrat. Doporučuji.
Alenka
Ja muzu zase vrele doporucit kliniku Unicu.-Barvicova 53Je zamerena na lecbu zenskych nemoci a neplodnosti.Zacala jasem tam chodit bez jakychkoliv problemu v 1.tehotenstvi.Mam vyborne zkusenosti s Prof.Malym a MUdr.Gogelou,ale i ostatni lekari jsou na vyborne urovni,protoze klinika je soukroma a lekari jsou vybirani.Kdyz jsem mela problemy po porodu a po zamlklem tehottenstvi,veskere operativni zakroky mi delali na miste a lekari,kteri me znali.
Mam s nimi jen ty nejlepsi zkusenosti.Od pristupu pres profesionalitu…
Tel.543217777
Mej se a preji zdarily vyber.S
Já zase mohu doporučit dr. Sládka na Zámečnické a dr. Veberu na Mendlově nám. Oba jsou zkušení a mají dobrý přístup.
A pozor na dr. Jeleníka, je tuším na Udolní, a slyšela jsem na něj asi tři stížnosti ohledně obtěžování. Má kamarádka se s ním dokonce soudila, soud vyhrála, pan dr. zaplatil pokutu a vesele ordinuje dál.
To je asi vše.
taky múžu jen a jen doporučit kliniku unica na Barvičově 53!!!Pan dr. Gogela! Byla jsem moc spokojená! tal: 543217777 ![]()
Ahoj Tinno,
nemám dobré zkušenosti s Gynprivatem na Masarykové ulici, naopak vřele doporučuji Centrum prenatální diagnostiky na Kozí, MUDr. Vlašín. I od ostatních gynekologů k němu posílají na velký ultrazvuk, má osobní přístup a je pečlivý.
Dívám se, že na výběr už máš víc než dost, tak ať se dobře rozhodneš.
Jitka
Holky, všem vám moc děkuju za rady, už mám vybráno a jsem moc spokojená
![]()
Díky. Tina
@Anonymní píše:
Hledam dobrého gynekologa v brne terka
Ahoj, já chodím do Sanatoria Helios v Brně. Přístup i služby super, kvalitní ultrazvuk…
Ja doporucuju pani doktorku Krouzelovou na Orli. Je mila, trpeliva, pecliva. Ac to zni divne - prvni doktor, ktereho mam rada ![]()
@1opice dekuji hodne trpim zanety tak hledam dobrého gynekologa který se tym bude zaobírat a nebudu ho stym stym otravovat, nevis jestli pribira,
Ja myslim, ze nove pacienty pribira. Je tam horsi se pres den dovolat - objednava se pres recepci pro cele centrum, ale jinak nejsou cekaci doby nijak dlouhe. A nikdy nebyl problem prijit skoro hned, pokud bylo potreba.
http://www.centrumdvorak.cz/…s/doktor-33/
A myslim, ze jim zacal fungovat online objednavkovy system pro stavajici pacienty - coz taky potesi.
Hodne stesti - snad dobre vyberes a budes spokojena.