Gynekolog vs. CAR

88
1.11.12 13:29

Gynekolog vs. CAR

.

Příspěvek upraven 28.02.17 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
novo123
1.11.12 13:32

Podle mě záleží na doktorovi, moje gyndařka mě okamžitě poslala pryč - ale vím, že můj novej doktor to nějakou dobu řeší sám, než tě někam pošle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3478
1.11.12 13:37

Tak my se snazime 7 mesicu, dneska uz mi dosla trpelivost, kdyu jsem to dostala, zavolala jsem si dr, ze bych chtela potvrdit ze mam ovu v poradku a objednala si me na 12 DC na utz, nakecala jsem ji, ze mi nevysel ovu test a ze nevim, jestli vubec ovuluju a najednou to slo :) moje dr nedela utz ani pri preventivce, tak chci vedet, ze tam mam vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.11.12 13:40

A po roce ti udelaj testy z krve a komplet zkontrolujou, poslou chlapa na spermio, tak se tam objednej, pak se az resi v CAR..nenech se odbyt, od tam je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
1.11.12 13:41

Záleží na gynekologovi, ale po roce snažení bych už zkusila CAR. Mají zkušenosti a poradí vám, jenom se nenechte hned navrtat do IVF. Možná bych nechala partnerovi udělat spermiogram jestli už nemáte hotový, ale to vám asi nabídnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
1.11.12 14:00

Asi taky záleží na tom, jestli už jsi to se svým Dr. nějak řešila. Pokud jste tomu zatím nechávali víceméně volný průběh a nemáte za sebou nějaká vyšetření, tak myslím, že zatím stačí to řešit s Dr. a až ten vyčerpá své možnosti léčby tak by vás měl sám přesměrovat na CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.11.12 14:07

Já bych šla ještě ke tvému gyn, zeptat se. Můj začal nedaření se řešit poměrně brzy. Když jsem měla jedno ZT, tak mi udělal testy, vrozené infekce, hormonální profil, nic se nenašlo a po nějakých 8 měsících mi začal píchat Pregnyl na ovulaci. Pak teprve řekl, že nás doporučí do poradny pro neplodnost, ať to řeší odborník. On byl hodně pečlivej, navíc věděl, že dítě moc chceme. Naštěstí na to nedošlo a zadařilo se normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
1.11.12 15:02

Tak třeba já, když přecházela jsem k novému gynekologovi - to jsme se snažili asi 5 měs., udělal mi sám test, zda mám cylkus v pořádku. Test se skádal ze tří částí - 1. část - odebrání krve asi tak 7-9 DC, 2. část - UZ asi tak kolem 12-14 DC, 3. část - opětovné odebrání krve asi tak 21. DC. Těma odběrama zjišťoval hormony, které se mají v daný okamžik v krvi nacházet. UZ - tak to je jasné.
A ještě - mamka mi říkala, že opravdu dobrý gynekolog to pozná od pohledu, kdy je ovulka. Mamce řekla gyndařka - dnes máte ovulaci - a byla tak jsem zplozena :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí