Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Masakr… moje ségra otěhotněla po 16cti letech, 8mi IVF a vim čem všem.. ale bylo jí teda teprve 42…
@Senorita píše:
Neuveřitelné![]()
http://www.novinky.cz/…vojcata.html
Výhra pro maminku to určitě je, ale nevím jestli i pro ty děti
![]()
Je fajn vidět hezkej konec, ale v 61 se starat o dvě mimina
A co teprve za pár let ![]()
@Izzz píše:
Je fajn vidět hezkej konec, ale v 61 se starat o dvě miminaA co teprve za pár let
Za pár let se budou 6 leté dvojčátka starat o ni
A na hřiště s něma bude chodit asi praděda
![]()
Nevím, jaký názor si mám utvořit. Chápu tu touhu být v životě matkou. Ale je mi líto těch dětí..
Nebudou si moc být jisti, že se rodiče dožijí jejich puberty, maturity a pod. Nevím, já bych asi často měla v hlavě myšlenku, kolika se maminka dožije.
To jsou teda komentáře…no tak je stará a co jako…to je mladá máma zárukou dobré výchovy, šťastného dětství a zázemí? Tyhle dva se po tom co prožili určitě nerozvedou a budou děti milovat nadevše…lepší stará máma než mladá, rozvedená a vožralá…za mě
přeju jim to
No a co je jedno kolik jí je let, splnil se jí sen, nemusí umřít za měsíc muže žít do 80, do 90 let a dvojčátka si ještě užít, vychovavat, a i kdyby zemřela dríve tak co? urcite se nekdo o dvojčátka postara, dnes muze zemřít i mlada matka dvacetiletá a nechat děti, smrt si nevybíra, je prostě ted stastna, tak jí to přejme at si užije s detičkama každičky den ![]()
No přivést na svět dítě a říkat si „dycky se najde někdo, kdo se o ně postará“…to si nemyslim, že je zodpovědný ![]()
Přesně tak souhlasím s tebou
Bubloun ![]()
Příspěvek upraven 01.11.12 v 12:16
Holky to co napíšu je hnus, ale musím…a VAŠE děti ji jako můžou být jisté, že se dožijete jejich puberty??? proboha co je to za rouhání? nikdo z nás nenví jak dlouho tu bude!!!