Mohla by to být ovulace?

Anonymní
29.10.12 18:22

Prosím, poraďte - ovulace?

Ahojky.
Prosím o radu, vysadila jsem HA, po ní dorazila MS (při HA jsem měla cyklus 28dní), další MS dorazila 26. den. Dnes bolest prsou a podbřišku (15. den) myslíte, že by to mohla být ovulace? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101808
29.10.12 18:24

Mohla, ale nemusela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
29.10.12 18:27

Nejlíp se pozná podle čípku, hlenu a bolesti/píchání v podbřišku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 18:54

Podle čípku to pozná jen zkušený, a já bych to nepraktikovala, je to tak akorát na nějakou infekci. Zkus ovulační testy pokud chceš opravdu mít jistotu. A nebo je dobré měřít bazální teplotu. Já jsem se při ovu nafoukla jako před MS a testy mi to jen potvrdili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
29.10.12 20:15

Ahojky presne bud ovu testy vzdy mi to potvrdily a taky strasne se mi nafoukne bricho a picha me na vajecnikach ukazka testu nafouklo se mi bricho hlen bilkovy spatne mi bylo a divne me pobolivalo prirozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101808
29.10.12 20:23

Tak mě zas ovu testy nefungovaly… u mě bylo spolehlivé měření bazální teploty, chce to ozkoušet co komu vyhovuje. Ale čípek bych taky moc nedoporučovala, jednak toho laik moc nepozná a pravidelně ho pošťuchovat taky není úplně ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
29.10.12 20:37

Kazdy si musi najit metodu ale cipek bych vubec nedrazdila za infekci o nestoji
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 20:38

@j.a.n.i1 Mě ovulační test nesvítil tak jako @janourek ale asi to bylo tím že jsem poslední ovulaci měla přes noc. Den před tím byl skoro pozitivní a ráno už byl fakt negativní! Bazálku jsem zkoušela měřit ale byla jsem na to flákač :oops: Fakt záleží na tom co komu vyhovuje a nebo se poradit s lékařem, co já vím. Já sem neplašila snažili jsme se chvilku a vyšlo nám to! Všem snažilkám přeji to samé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 20:40
@janourek píše:
Kazdy si musi najit metodu ale cipek bych vubec nedrazdila za infekci o nestoji :think:

Naprosto souhlasím, a fakt si myslím že laik nic nepozná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101808
29.10.12 20:40

@nicolle24 Tak to já jsem měla ovu test „skoro pozitivní“ i několik dní a bylo z toho prd poznat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 20:43

@j.a.n.i1 Někdo má skoro pozitivní ovulační testy celej cyklus, takže si z toho nic nedělej! Já jsem to něchtěla řešit, chtěla jsem na snažení přestat myslet ale to prostě nešlo, at si říka každej co chce je blbost na to nemyslet když po tom člověk tak moc touží :D Tak jsem zkoušela dostupné ovulační testíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 20:51

Nestalo se vam prosijm nektere?? 12. až 16. října jsem měla MS - potom jsem čekala na plodne dny, ale tulili jsme se i pred samozdrejme. Nejak okolo plodnych dnu jsem začala špinit. To se mi nikdy nestalo, vždy jsem měla jen bílý hlen a podle toho jsem ovu poznala, ale nahledala jsem na netu, že to může být ovulační špinění. Tak jsem byla v klidu, ale uz to preslo v normalni krvaceni jako pri MS a trva to už asi 5tý den A ted uz ani ovu mit nemam, takže moje teorie o ovu špinění to asi nebude???Navic jsem dnes vypozorovala, že mě neobvykle natekly a ztvrdly prsa a trochu maličko bolí. To se nikdy nestalo ani při MS ani při ovu…Vždy je mam uplne normalni Navic beru Proveru, abych MS vubec mela a mela ji presnou. Zitra ji mam zacit brat, abych MS dostala( bez ni jsem ji dostavala treba jen dvakrat do roka) tak ted vubec nevim jeslti to normalne brat a cekat jestli dostanu v normalnim terminu MS a kdyztak udelat test jestli by to nemohlo byt těhu… :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
29.10.12 20:58
@j.a.n.i1 píše:
Mohla, ale nemusela…

ano, myslíme si, že by to mohla být ovulace… ale nemusela

Zkus kategorii Věštírna :nevim: sorry

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...