Bojím si udělat test

1104
29.10.12 07:52

bojím si udělat test

Ahoj holky mám devět dní po vynechání menses. Strašně si přejeme miminko ale bojím se zklamaní a radši se udržuju v tom že miminko čekáme. Vždycky jsem s tou menses měla problemy nedostavovala se včas ale po ročním braní hormonu se mi to upravilo a od července chodí pravidelně 28 den. Byla jsem v iscaru kdy mě řekli že ovulace je 14 den ak jsem na to ten den skočili. V ty dny kdy jsem to měla dostat mě bolelo břicho a trochu jsem špinila asi dva dny před. Ted jsem nafouklá a bolí mě prsa na dotek. Holky myslíte že když byla ovulace 14 den podle ultrazvuku a pořád nic že by to tam mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
29.10.12 07:56

Test si budeš muset udělat tak jako tak, jestliže se nezdařilo, tak je jedno jestli bude zklamání teď, nebo o týden později. Držím palecky, ať je test pozitivní :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
29.10.12 07:57

Ja myslim ze jo, udelej ten test :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
7797
29.10.12 07:59

Jak píše ivana-domca, stejně test budeš muset udělat :hug:. Držím pěsti a pak napiš výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
29.10.12 08:06

Jé bílá vrána, většinou se setkáváme s těhotenskými testy od šestého dne po předpokládané ovulaci a lovení duchů :roll: Jestli máš problém s testováním, můžeš zkusit postup našich maminek - počkat na vynechání DRUHÉ MS a pak jít k doktorovi, to už by ti navíc mohlo být špatně, takže by to mohlo být jasnější. Do té doby bych předpokládala, že těhotná nejsem :think: Dřív se to jinak nedělalo, to až v dnešní době chceme být pořád on-line ;)

• Citovat
  • Upravit
1087
29.10.12 08:08

Neboj a zkus testovat ;) Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25183
29.10.12 08:16

Tak ještě netestuj. Kde je psáno, že musíš dělat test? Když to do další MS nedostaneš, půjdeš k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
29.10.12 08:27

No bud test a nebo si zajít na krev a tam to bude jasný. Pokud krev bude negativní tak je to jasné, na testu už bys měla těd hodně silnou čárku, já 9 den po vynechání měla takovou http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… fotka nic moca i tak to je krásně vidět :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
29.10.12 08:30

Jé, to znám… :hug: vždycky jsem měla rozházené cykly a jednou jsem dokonce měla cyklus 55 dní. Po velkých zklamáních (vždyť už je to 45 dní… sakra…) a poté, co byl test negativní a přišla mrcha, kterou jsem pak obrečela, jsem taky odmítala testovat. Naštestí se mi cykly už trochu daly dohromady, už z nich dokonce jde vyvěštit i ovulace (někdy:-) ) a než se rozhoupu udělat si test, dostanu mrchu ;)

Momentálně jsem si řekla, že budu testovat 15-20 den po ovulaci dle teploty. Tak uvidíme. Když bude negativní, budu v klidu, že mám „zase“ nějaký divný cyklus a v klidu budu čekat mrchu. Po 20 dni mě osobně víc stresuje, že si myslím že „už“ a pak bych byla smutná že „zase né“ :lol:

Jinak už se mi poměrně dobře podařilo dozrát do přístupu „děj se vůle boží“… Ono jednoho krásného dne…

Držím palec, osobně bych si u Tebe vsadila, že to spíš vyšlo :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.10.12 08:39

Jdi do toho!!! :pankac: :pankac: :pankac: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
29.10.12 08:40

Holky jsou to nervy ale na ult. Jsem měla tu ovulaci ten 14 den tak snad to tam takovou dobu nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
29.10.12 08:41

Udelej si klido test :mavam: drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.10.12 08:50

Pokud je luteální fáze (od ovulace dál) delší než 18 dní, (nebo 19, kruciš…) jsi těhotná…
Takže záleží, jestli ta ovulace byla přesně určená, pokud ano, těhotná nejspíš jsi - test by měl být prokazatelně pozitivní, žádní duši. Neboj a testuj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
29.10.12 08:51

Nebylo by lepší si ten test udělat, rozumím ti, že se bojíš zklamání, ale oddalovat to nemá cenu, stejně ti to pořád šrotuje v hlavě.. Ale pokud byla ovulace 14DC a máš už takové zpoždění tak to vidím velice nadějně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
29.10.12 08:54

No byla potvrzena ultrazvukem v iscaru tak ve stredu se testnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí