Raný potrat těsně před IVF - mám jít k doktorovi?

Anonymní
29.10.12 08:34

Ranný "potrat" těsně před IVF - mam jít k doktorovi?

Ahoj, nevím co mám dělat…od zítra mam začít stimulovat na IVF. Ale minulý týden mi vyšly pozitivní těhu testu a měla jsem příznaky těhotenství (stejné jako při minulém). Nechávala jsem tomu volný průběh, jestli se to udrží nebo každým dnem dorazí MS. Jenže ta nedorazila až do dneška, kdy už jsem začínala doufat, že je vše ok. Ráno jsem ale začala hodně špinit a cítím, že to je MS. Vím, že nejjednodušší by bylo zavolat doktorce a zeptat se přímo v CARu, ale já to chci řešit co nejméně to půjde, nechci se zbytečně ještě víc nervovat. Myslíte, že bych tam přece jen měla zavolat, nebo už to vydrží do zítra, kdy jsem tam objednaná? Měla jsem začít s tou stimulací, ale takhle se to asi bude odkládat? Než se tělo vyčistí? Mam tam upalovat, aby mi vzali radši krev a zjistili, že to opravdu vůbec bylo těhu a případně jsme mohli začít se stimulací? Nebo už je to jedno?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
29.10.12 08:37

Uprimne, ja bych zavolala do CARu a oni ti poradi, ja osobne bych tam sla jeste dnes, at vis, co a jak zitra, jestli se do stimulace pustit ci ne, ted se budes jen nervovat a strasit, bez doktora je ale tezke se v tomto pripade rozhodnout :(

hodne stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
29.10.12 08:38

Taky si myslím, že bys měla volat do Caru ;)

• Citovat
  • Upravit
33916
29.10.12 08:38

Pokud jsi objednaná na zítra a nic se nebude zhoršovat tak by to do zítra asi mohlo počkat :think: :think: Určitě bych ale nezačala se stimulací dokud nebude jasné co se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
29.10.12 08:50

Řešila bych to s dr. Jednoznačně. Pokud nebudeš vědět o co go, asi ti to na klidu moc nepřidá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
29.10.12 09:54

Urcite zavolat do CARu. To ze spinis nebo krvacis nemusi vzdy znamenat konec tehotenstvi, ja to tak mela u prvniho skoro cely prvni trimestr. Pokud si mela pozitivni testy pak ti stoprocentne naberou krev, zadny doktor se do stimulace nepusti dokud nebude jasno jestli si tehotna nebo ne. Podle meho ti tak jako tak doporuci to o mesic odlozit, minimalne aby se srovnaly hladiny hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
29.10.12 10:17

Holky děkuju za nakopnutí, už jsem do caru cavolala a jdu tam dneska ve čtvrt na dvě. Já vím, že špinění nemusí nic znamenat, ale přestali mě bolet prsa a i čípek už vykazuje známky blíží se MS a břicho taky bolí jinak…tak to spíš vypadá blbě :-( Už mám za sebou jedno zamlklé těhotenství a to jsem taky špinila, ale několik týdnů a tehle pocit, jsem ani neměla a stejně to dopadlo špatně… No uvidíme, já jsem totiž strašný případ…mam být neplodná, ale už na jaře jsem otěhotněla těsně před IVF (než nám to stihla schválit pojišťovna), z toho ale bohužel bylo to zamlklé, no a teďka zase pozitivní testy těsně před stimulací. Tak jsem z toho strašně zmatená, ať už tak nebo tak, tak nevím co dál…
Zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
29.10.12 10:58

@bisonka drzim pesti at na IVF uz nemusis. Dej vedet jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
29.10.12 15:03

bubli Děkuju za držení palců, pomohlo to :-)
Na ultrazvuku byl vidět prťavej gestační váček, ještě teď se z toho klepu, přijde mi to neskutečné… Tak uvidíme, cítím se pořád na nic a doktorka se k těm příznakům/nepříznakům nebyla schopná vyjádřit, ale zatím to prý vypadá dobře, prý tam nebyly známky toho, že by se to chystalo odloučit. Tak musím myslet pozitivně a věřit tomu, že to tentokrát doapdne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
29.10.12 15:40

Skvele zpravy. Moc preju at mas zbytek tehotenstvi pohodovy. Na priznaky nedej, nekdo je ma jiny ne. Me se objevovaly a ztracely, nektery neprisly vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
29.10.12 21:08

bubli Děkuju moc za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie