Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Prosím vás nevíte některá, jak má ordinační dobu Mudr. Ivana Polzerová v Prostějově, Vodní 4545/25? Děkuji za odpovědi
neni uz nahodou prestehovana do domu zdravi u rybnika? Protoze ja mam Balaka - ten byl taky na Vodni a prestehoval se do domu zdravi. Jinak urco najdes na netu pracovni dobu - nebo aspon telefon.
No však to myslím u toho rybníka.Vím,že vedle ní je Balák a na netu sem našla vždy jen ho.Polzerovou vůbec ![]()
Nevím..tyhle čísla měla ještě na staré adrese: 582315218, 582315217. Tak je můžeš zkusit, protože Balák si z Peterského náměstí taky přenesl telefon ( má furt stejný i když je na Vodní ). A pokud už jsou pasé, tak fakt nevim. Vím že kolegyně z práce k ní chodí, tak snad by vedely..
Jestě jsem našla tohle:
MUDr. Ivana Polzerová
Tel. 582 335 116
Provozní doba
pondělí 07:00 - 12:00 • 12:30 - 16:00 úterý 07:00 - 12:00 • 12:30 - 17:00
středa 13:00 - 16:00 čtvrtek 07:00 - 12:00 • 12:30 - 15:00
pátek 07:00 - 12:00
ALE TAKY NEVÍM JAK JE TO AKTUÁLNÍ.. ![]()
Je taky možné že už tam není, protože když si vyhledám dům zdraví tak se mi tam objevují jen Mgr. David Lisický, MUDr. Jana Dostálová, MUDr. Martin Balák a MUDr. Oldřich Dostál. Tak bych když tak zavolala na jednoho z nich a sestričky se poptala jestli tam ještě je a na její čislo. Balák má ted super sestřičku - tak stará odešla na mateřskou, takže ti určo poradí. Držím palce
Byla sem u ní 30.8 ,ale ty ordinační hodiny sem si stejně neopsala,ale je tam pořád.Ty ordinační hodiny co si sem dala jsou co si pamatuju skoro stejný,jen je tam místo 12:30 od 13:00…jinak nevím
Petrasekk píše:
Byla sem u ní 30.8 ,ale ty ordinační hodiny sem si stejně neopsala,ale je tam pořád.Ty ordinační hodiny co si sem dala jsou co si pamatuju skoro stejný,jen je tam místo 12:30 od 13:00…jinak nevím
Tel. 582 335 116
tak zkus tohle číslo…to jsem našla jako nejaktuálnější..tak uvidíš. ![]()
Dobry den chtela jsem se zeptat mela jsem pred menstuaci jeden den ružový výtok a pote jsem dostala menstruaci ale pri ni me poboliva bricho testy mi vysli vsechny negativní nemuzu byt tehotná?
Ahoj, řekla bych, že nejsi těhotná. Testy někdy lžou, ale pokud jsi potom měla normal menzes, tak nejsi. Nejlíp je po menzes skáknout na gynekologii.