Tělísko Gynelod 375 copper normal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
8.4.15 21:59

gynelod 375 copper normal

Ahoj maminky, jsem 3 roky a 3 měsíce po porodu. Po šestinedělí jsem si nechala napsat antikoncepci vhodnou při kojení (teď už si nevzpomenu na název), brala jsem ji téměř 2 a půl roku - byla jsem bez menstruace, říkala jsem si jaká to je pohoda. Vloni v září jsem musela ale vysadit z důvodu operace křečových žil… noo, byla jsem sama v šoku, jaká úleva pro mé tělo byla, když jsem menzes dostala… od té doby nic neberu a zjistila jsem, že prostě moje tělo toto „ženské“ čištění zkrátka potřebuje. Další mimčo už neplánujeme, takže jsem se rozhodla pro nitroděložní tělísko. Paní doktorce jsem řekla svoje poznatky, řekla mi, že se to stává, že žena menzes prostě potřebuje a tak mi napsala tělísko GYNELOD 375 COPPER NORMAL. Máte s tím nějaké zkušenosti? Předem děkuji za Vaše odpovědi :-)

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
167
11.5.15 14:38

Ahoj, já mám tělísko asi dva týdny, takže zatím nemohu nějak objektivně hodnotit, ale zatím za mne tedy spokojenost. Zavedení bylo krapet bolestivé, špinala jsem ani ne týden a od té doby nic, normálka. Za mě zatím spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.5.15 15:55

@Mar ket @Mar ket tělísko je měděné nebo z jakého materiálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.5.15 18:15

Ahoj, já mám tělísko od čtvrtka. Je pravda, že zavedení nebylo nic příjemnýho, ale ne zase ne, že by se to nedalo vydržet. Jinak zatím bez obtíží a špinila jsem do neděle a teď už nic, tak uvidíme, jak to bude pokračovat :-).

Tělísko by mělo být měděné, ale nekoumala jsem ho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.5.15 00:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.5.15 12:37

@Mar ket děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.5.15 13:02

Jsem 9 mesicu po porodu. Stale kojim. Muj gynekolog mi napsal antikonceepci ke kojeni a rekl mi ze je mam brat bez pauzy a v kuse. Takze jsem pres devet mesicu bez MS. Je to normalni? Musim se prece nejak vyprazdnovat nebbo ne? :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.8.15 06:56

Tělísko a menses

Ahoj holky, mám tohle tělísko čtyři měsíce. První tři menses, ne jak to popsat nejlépe, asi slovy „No, ty krávo!“. V pokecu, co mi dal lékař stálo, že první tři menses jsou silnější, tak si říkám pohoda. No a teď mám už čtvrtou menses s tělískem a přijde mi, že je to horší a horší. Největší tampon mám cca na hodinu, hodinu a půl max., k tomu samo vložky. Jaké máte zkušenosti Vy? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.16 21:32

Obnovení tématu

Ráda bych obnovila diskusi a téma tělísko Gynelod 375 Copper. Máte nějaké aktuální zkušenosti? Jsem měsíc po zavedení, v podstatě celou dobu špiním, MS asi 14 dní, docela bolestivá, silná, po kontrole tělísko sestoupilo o 2,5cm, takže mám strach, jestli to nějak nenarušilo antikoncepční účinky, nebo jestli to prostě nesnesu a tělo se ho snaží vypudit… Díky za vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
917
12.9.16 21:48
@Anonymní píše:
Ráda bych obnovila diskusi a téma tělísko Gynelod 375 Copper. Máte nějaké aktuální zkušenosti? Jsem měsíc po zavedení, v podstatě celou dobu špiním, MS asi 14 dní, docela bolestivá, silná, po kontrole tělísko sestoupilo o 2,5cm, takže mám strach, jestli to nějak nenarušilo antikoncepční účinky, nebo jestli to prostě nesnesu a tělo se ho snaží vypudit… Díky za vaše zkušenosti

U měděných tělísek je většinou problém, že zvyšují intenzitu menstruace, protože ta meď se nějakým způsobem odírá a odpadává. Zkus si polohu zkontrolovat pohmatem, jestli to tělísko dobře sedí, a pokud si nejsi jistá, tak zajdi za doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí