S otěhotněním mi pomohl Gynex

75
16.1.25 10:01

gynex - otěhotnění

Ahoj holky,

ráda bych se podělalila o mojí zkušenost s gynexem.
Ráda bych začala, že při synovi se zadařilo díky clostilbegytu na druhý pokus, kdy první těhotenství skončilo bichomkem.
Porod u syna - akutní císař abrupce placenty.
Snažili jsme se od synovo 1,5, kdy jsme si řekli, že to prostě necháme náhodě.. Momentálně se snažíme intenzivně už rok a půl. 4 cykly jsem brala clostil a stále nic.. Byli jsme posláni na kliniku na konzultaci, kde bychom podstoupili IUI a případně poté IVF.
3. prosince jsme byli na konzultaci. Paní doktorka mě informovala, že při klasické kontrole vše vypadalo v pořádku. Jen měla strach kvůlu císaři, a také že ovuluji (dělala jsem si každý cykl ovulační testy) zda mám průchozí vejcovody.. Takže až bych dostala v lednu MS, měla jsem si zavolat a přišla bych na další konzultaci a domluvili bychom si vyšetření průchodnosti vejcovodů. Nezapomenu na větu, můžete si přát miminko k Vánocuům a uvidíme, jestli se v lednu potkáme..
14.12.2024 přišla MS, řekla jsem si, že zkusím gynex., dostala jsem plno pozitivních zpráv od známých a i se plno dočetla.. přeci nemáme, co ztratit, max mi to rozháže, což už víc nešlo, protože jsem měla cykly od 32 do 39 tím pádem i ovulace byla vždy jindy…
Díky gynexu přišla ovulace už 18DC, byli Vánoce, tím pádem víc času, víc energie a nemyslela jsem na to.. přikládám to taky gynexu.. byla jsem taková uvolněná, a připravená, že v lednu se uvidí, co semnou je..
Včera jsem měla takový zvláštní pocit.. byla jsem 33DC a říkala si, počkám, vždyt to nekdy přijde až 39DC.. šli jsme se synem do Rosmanna, a říkám si, tak dělala jsem si je každý měsíc, tak hold si ho udělám i ted a zase budu zklamaná, ale na to jsem zvyklá..
No.. a čekalo mě to nejkrásnější překvapení, které jsem opravdu nečekala.. Jsem štastná, ale i na druhou stranu mám hrozný strach, že to ještě nevyjde.. Pak si ale říkám, kruci joo, vyšlo to, a přirozeně.. takže já momentálně děkuji za GYNEX a doporučuji ho a tímto příspěvkem, chci pomoct a povzbudit další maminky, že i přes takovou dobu čekání, se na Vás může usmát štěstí :srdce: :srdce: (vím, že to nemusí fungovat na každou, ale já přes to všechno, co jsem zažila, Vám chci předat naději) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
16.1.25 10:02
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5012
16.1.25 10:18

Gratuluji. Ať se daří :kytka: Také mám podobnou zkušenost. Sice ne osobní, ale švagrová nemohla 7 let otěhotnět a po Gynexu se zadařilo během 3 měsíců. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.25 13:42

Musím říct, že mě to uplně nabudilo!😃 moc gratuluju a doufám, že se k vám brzo přidám. Jdu objednat na BENU 😃 muzu se prosim zeptat jestli se nejak specialne uziva? Uzivala jste od zacatku 3× denne 7kapek?:) a ty tri tydny jste zacinala po MS nebo v den MS nebo je to jedno?:)

• Citovat
  • Upravit
75
16.1.25 13:45
@Anonymní píše: Více

To jsem moc ráda kvůli tomu jsem to sem psala :srdce:  :srdce:

Já si to objednala během MS, MS přišla 14.12.2024, gynex jsem začala brát 19.12.2024 tedy poslední den MS, brala jsem ho v kuse 3 týdny 3× denně 5 kapek ( pak jsem chtěla další cykl navyšovat)
pak má být týden pauza, a čekala jsem na MS s tím, že začnu gynex brát hned s prvním dnem MS.. naštěstí to už nemusím řešit :dance: :srdce: ťuk ťuk doufám, že se neraduji předčasně :( :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
16.1.25 21:22

Zacina se 1.den MS a bere se 21.dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
16.1.25 21:35

@Luckab1990 diky gynexu mame prvni dceru. Po vysazeni HA jsem pul roku nemela ovulaci, 2× jsem byla na vyvolavacce. Tak jsem si rekla, ze zkusim hned gynex a zacnu si merit bazalni teplotu, zda ovulace vubec prijde. Ms prisla o par dni driv, tak jsem gynex poctive uzivala 3× denne 7kapek po dobu 3tydnu. Podle teploty jsem vedela, ze ovulace probehla, tak jsem byla mega stastna, ze to funguje. No a kdyz mela prijit ms, tak jsem podle teplot vedela, ze asi neprijde. Tyden pred ms uz jsem citila, ze se neco deje podle jinych bolesti v podbrisku a dneska je dceri 10let :srdce: takze vdecim gynexu za nasi dceru :srdce:

Za 6let jsem mela cystu, to jsem nevedela, ze ji mam, mela jsem teh priznaky, 14dni spozdeni, testy neg. Pak sama praskla a silne jsem krvacela, shodou okolnosti jsem ten den byla objednana na gyndu, tak me vysetril a rekl, ze to byla cysta. Potom za 3 mes jsem mela dalsi, ale to uz jsem podle priznaku vedela, ze ji mam, tak jsem hned nasadila gynex a cysta sama praskla behem par dni, jeste jsem ho brala asi 3mes.

Potom jsem po treti otehotnela, ale nedopadlo to, byl tam jen prazdny gest. vacek a krvacela jsem z hematomu, tak mi na pohot dali termin, kdy mam prijit na odbery krve. Hned ten den jsem nasadila gynex, aby vse samo odeslo a do 24h jsem se zacala cistit. No horsi bolesti jsem teda nezazila, jako by mi nekdo skrabal z delohy sliznici, no nikdy jsem to nezazila. Ale kazdopadne bolest to byla par hodin v noci a pote krvaceni a vyslo to vse ven. Tak jsem vedela, ze mi nehrozi kyretaz a ze vse odeslo. Krev vysla hcg, ze se dost snizilo. Za 16dnu jsem otehotnela znova a mame 3 letou dceru. Jsou to takove vsestranne bylinne kapky :srdce:

Stoji sice kolem 500kc, ale myslim, ze stoji za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
16.1.25 21:37

Melo by se zacit 1.den MS a bere se 21.dnu. Ale ja mela anovulacni cykly, tak jsem nevedela zda ms prijde a kdy. Tak jsem zacala s uzivanim hned, co jsem gynex koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.1.25 21:50

Moc gratuluji k pozitivním zkušenostem :kytka: Mě nepomohl, užívala jsem ho víc jak půl roku spolu s maccou. Pak jsem oboje vysadila a přešla na myo-inositol a za necelé 3 měsíce se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí