Asi to je zahnizďování

Anonymní
15.1.25 16:25

Asi to je zahniždovani

Ahoj ze ženský chci se zeptat
Měřila jsem si BT v puse ( bylo mi řečeno že se to muže měřit v puse )
Naměřili jsem si teď 37,1, ovu byla udělala jsem si i pro jistotu teď ovu test ale ten je negativní 😀
2× za sebou mi vyšlo 37,1
Měla bych byt teď 5dpo takže muže uhnizdivani zvednout takhle teplotu? 😀
Boli mě podbrisek i picha a mám kremovy výtok/hlen 🙂
Děkuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.1.25 17:36

Teď myslíš jako teď odpoledne? Víš jak se ta teplota měří? Musíš vždy ráno ve stejný čas těsně po probuzení - jinak nemá žádnou vypovídající hodnotu, během dne se vždy zvyšuje aktivitou - bazální teplota je ta základní nejnižší teplota těla v klidu. Jinak teoreticky se teplota zvyšuje až po tom co se vajíčko zahnízdí ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.25 17:39

Měřila jsem i v pochve a naměřila teď 37,8 ;) a to Lezim mám klidový režim :)

• Citovat
  • Upravit
69117
15.1.25 18:04

BT je zkratka pro bazální teplotu. Ta se měří po několika hodinách souvislého spánku za identických podmínek, ideálně v identickou dobu.
Takže závěr - ne, to, co popisuješ, nejsou příznaky uhnizďování, ale přílišného pozorovnání. Což neznamená, že otěhotnět nemůžeš, ale to, co na sobě pozoruješ, jsou naprosto normální stavy, které může zažívat kdokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
15.1.25 18:04
@Anonymní píše: Více

proč máš klidový režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
15.1.25 18:30

Jak už se tě holky ptaly, kdy jsi tu BT měřila??? Měří se pouze ráno po probuzení než vstaneš z postele, byť jen na WC. Jakékoliv pozdější měření nemá žádnou vypovídající hodnotu.
Miluju ty poznámky hlen/výtok. Absolutní rozdíl. Pořád dokola, přečti si, kdy je hlen, co to je a to samé výtok, kdy přichází v cyklu výtok a jak vypadá, není to to samé!
A zvýšená teplota v 2.fázi cyklu je normální. Nevypovídá o uhnízďování zhola nic.
O uhnízďování lze uvažovat - Pokud by došlo je slabému jednorázovému zakrvácení - lze to považovat za nidační zakrvácení.
Co se týče té teploty - Zvýšená teplota, která přetrvá po skončení 2.fáze cyklu + nedostavení MS pak znamenají možné těhotenství. Pokud teplota klesne + dostaví se MS, pak těhotná nejsi. Je to velmi jednoduché :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex