HA a dušnost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.8.15 21:03

HA a dušnost?

Ahoj, chci se zeptat - 8.dnem beru svou první antikoncepci a od třetího dne začínám pociťovat dušnost, stahuje se mi krk a někdy nemůžu ani polknout. Je to normální vedlejší účinek nebo bych to měla raději hned vysadit? :roll: Díky za názory. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
23.8.15 21:33

No, já jsem teď těhotná = hromada hormonů, což je HA taky a dýchá se mi fakt těžce, takže to z antikoncepce mít asi budeš a asi bych naklusala na gyndu a domluvila se, co dál. Jestli vysadit hned nebo dojet cyklus. Jestli v nejbližší době neplánuješ mít děti, tak bych asi vysadila hned a začala s něčím jiným, až se cyklus zase srovná. Přece jen je to dost nepříjemný :?

• Citovat
  • Upravit
23.8.15 22:00

@RadkaCh A můžu teoreticky vysadit hned ted teprve po 8.prášku, aniž bych navštívila gynekoložku? Nemám s tím žádné zkušenosti, tak jestli to něčemu nebude vadit…:zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.8.15 22:09

@martulka217 Tak můžeš, budeš mít dny rozházený a asi nejspíš začneš krvácet. K doktorce vyloženě nemusíš, ale stejně budete muset potom zvolit jiný typ antikoncepce a naplánovat to. Nebo jí zítra zavolej a domluvte se po telefonu. Jestli už HA brát dál nechceš, tak ji vysaď, začni se chránit jinak. Pokud ti cykly naskočí potom normálně, tak o dál neřeš, jinak opět k dr.

• Citovat
  • Upravit
23.8.15 22:20

@RadkaCh Ok dekuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.8.15 22:35

Nechci strasit, ale urcite bych sla k lekari, nechat si zkontrolovat d-dimery, kvuli moznosti plicni embolie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.8.15 23:26
@annnna87 píše:
Nechci strasit, ale urcite bych sla k lekari, nechat si zkontrolovat d-dimery, kvuli moznosti plicni embolie.

Napadlo mě to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital