HA a zvracení

Anonymní
19.3.12 08:40

HA a zvracení

Ahoj holky, mám trochu problém, ráno jsem si vzala HA a pak jsem zvracela, asi za 15minut. Co s tím? Mám doufat, že nešla ven i tabletka? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
19.3.12 08:48

Ahojky, no možný to bude, takže bych se do konce cyklu chránila i nějak jinak pro jistotu…jinak není možný těhotenství, když si ráno zvracela? ;) jen tak kdyby náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.3.12 08:59

Za 15 minut se určitě nevstřebala, přečti si příbalový leták. Tam bude jak postupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.12 09:08

dice nene to není možné, jen mi včera nesedlo jídlo a bohužel jsem si prášek vzala ještě předtím :(

Na PL píšou
Pokud
zvracíte za 3 – 4 hodiny po užití účinné, světle růžové tablety
nebo máte průjem, léčivé látky se nemusely zcela vstřebat do těla.
Důsledek je stejný, jako byste tabletu zapomněla užít. Po zvracení
nebo při průjmu musíte co nejdříve užít jinou světle růžovou
tabletu z náhradního (rezervního) balení. Pokud možno tabletu užijte
do 12 hodin od doby, kdy jste zvyklá ji užívat.

Jenomže já se bojím toho, že jsem tabletu třeba nevyzvracela a vezmu si dvě pilulky naráz?

• Citovat
  • Upravit
24798
19.3.12 09:17

Dvě naráz určitě nevadí…
Teda nevím, co je pro tebe horší představa - dvě pilule naráz, nebo nechtěné těhotenství?
Ale fakt bych se dvou nebála, plus si myslím, že ta první vůbec nestihla působit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.12 09:18

ok vezmu si druhou :-)
no za 15min působit nestihla, to ne, ale jak jsem psala, spíš se bojím, že jsem jí nevyzvracela a budu mít v sobě dvě.

• Citovat
  • Upravit
3
28.7.14 18:21

Dobrý den, dělá mi starost nepřítomnost menstruace. Začala jsem brát antikoncepci, ve třetím týdnu se mi stala nehoda a po užití prášku v obvyklou dobu jsem asi do dvou hodin zvracela. Z obavy vyzvracení léku jsem jsem podle informací z příbalového letáku vyčetla, že se mám zachovat, jako kdybych prášek zapomněla užít. Tak jsem také udělala a ihned ukončila užívání léků a začala 7 denní pauzu (v platíčku mi dva prášky zbyly). Teď je to čtvrtý den a menstruace se stále nedostavila. Prosím, nemáte s tím někdo zkušenost? Je v tomto případě možnost otěhotnění? Nepřítomnost menstruace mě trošku stresuje. Díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí