Poznáte 100%, že ve vás není sperma?

Anonymní
16.3.12 00:37

Poznáte 100% že.....

Mám takovou možná pro někoho blbou otázku…ale přesto…Poznáte vždycky,že se do vás chlap ani trošku „neudělal“?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
16.3.12 00:41

ano poznám. Používáme kondom. Pokud není prasklý, tak je semeno v něm. Kdysi se mi teda jeden farář na nějaké přednášce ve škole snažil nakecat, že v kondomu jsou stejně dírky. Ale nějak se mi to ani v mých 16ti nechtělo věřit. Ptali jsme se tedy, co proti AIDS a odpovědí nám bylo, že sexuální abstinence. Což nás puberťáky docela pobavilo.
Pokud ale myslíš soulož zcela bez ochrany, tak nikdy bych to na 100% neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.3.12 01:45

já teda nikdy kondom nepoužíla a nepoznáš to :! :!
ale chlap by to měl vědět :P jestli byl ještě uvnitř nebo již venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.3.12 05:27

100% určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
16.3.12 07:39

Jak ne? Vy se potom nechodíte sprchovat? Když po sexu vstanete, tak z vás přece pořád musí něco vytéct, ne? Jako já to tedy poznám vždycky, protože po sexu následuje sprcha, nedokážu si představit, že bych to nepoznala, to fakt nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 07:46
Loll píše:
Jak ne? Vy se potom nechodíte sprchovat? Když po sexu vstanete, tak z vás přece pořád musí něco vytéct, ne? Jako já to tedy poznám vždycky, protože po sexu následuje sprcha, nedokážu si představit, že bych to nepoznala, to fakt nechápu…

Nepoznáš. My třeba používáme kondom, takže ve mně nic není, ale ve sprše ze mě stejně občas něco vyteče, není to sperma, je to můj výtok po zvlhčení…

• Citovat
  • Upravit
4263
16.3.12 07:47

Loll: tak zakladatelka řeší asi těch pár pidikapiček, které by mohly stačit na těhu a to jestli poznáš, tak máš můj velký obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
16.3.12 07:48

No zřejmě jde o to, jeslti se nějaké spermie dostali kam neměli. Pak nezapomínejte na kapku touhy. Takže bych řekla, že sem tam se něco dovnitř dostane, aniž bychom to tušily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
16.3.12 07:49
Anonymní píše:
Loll píše:
Nepoznáš. My třeba používáme kondom, takže ve mně nic není, ale ve sprše ze mě stejně občas něco vyteče, není to sperma, je to můj výtok po zvlhčení…

Ok, tak ale když používáte kondom, tak to snad vidíš v kondomu, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.3.12 07:49

Pokud ti jde o riziko otěhotnění při nechráněném styku, tak tam stačí opravu kapička, o které nemusíš vědět ani ty, ani on.
Proto po světě běhá tolik dětí s příjmením Alejáhovytáhvčas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.3.12 07:50

Loll, tak něco jiného je, když se dovnitř udělá úplně, ale podle mě se zakladatelka ptá, jestli poznáme, jestli tam náhodou nějaká kapka nezabloudila nebo jestli ho stačil včas vyndat a to na 100% nepoznáš, si myslím.. :nevim: hlavně ještě před samotnou ejakulací může vystříknout předejakulační tekutina, která už taky může obsahovat spermie. proto je přerušovaná soulož dost nespolehlivá metoda antiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
16.3.12 07:50
misoule píše:
Loll: tak zakladatelka řeší asi těch pár pidikapiček, které by mohly stačit na těhu a to jestli poznáš, tak máš můj velký obdiv.

Těch pár pidikapiček, které mohou stačit na těhu, se uvolní VŽDY! Tam tedy opravdu nepotřebuje nic poznávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.3.12 07:51

Mně se líbí věta: Stačí kapka a jsi matka! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
16.3.12 07:52
Bersaba píše:
Pokud ti jde o riziko otěhotnění při nechráněném styku, tak tam stačí opravu kapička, o které nemusíš vědět ani ty, ani on.
Proto po světě běhá tolik dětí s příjmením Alejáhovytáhvčas.
:potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: výstižně řečeno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
16.3.12 07:52
Anonymní píše:
Loll píše:

Pokud bys to chtěla zkoumat do detailů, tak výtok po zvlhčení a sperma tedy od sebe rozeznáš 100%, stačí si přičichnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí