Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím Vás, chtěla bych se zeptat, když jsem dobrala teď celé první platíčko antikoncepce Belary a brala jsem ji každý den v 20:00 hodin, jenže mi tento čas nevyhovuje, myslíte, že když si teď po 7-mi denní pauze vezmu první prášek z platíčka ráno v 10:00 a budu tento čas pořád dodržovat, že se nic nestane? Nebo si to mám nějak postupně posunovat? Děkuji:)
nic se nastane ptala jsem se na to sve doktorky
a jak vam tato antikoncepce vyhovuje ja s ni mela problmi
ja ji beru pouze měsíc, takže těžko posuzovat po tak kratké době, zatím v pohodě, tak doufám, že to tak bude i nadále:) a děkuji za odpověď:)
taky jsem tu to antikoncepci brala a neboj nic se nestane, já jsem kolikrát nebrala ani ve stejnou dobu, a nic se nedělo…jinak mě absolutně vyhovovala, obličej super a všechno OK, kdybych jí mohla brát tak jdu to téhle znovu, ale brát antiko nesmím tak mám smůlu
Určitě se nic nestane, neboj. Stejná doba braní se doporučuje pro holky, které jsou náchylné ke špinění - pak jim cyklus „rozhodí“ i vzít tabletku o hodinu jinak. Na účinnost to vliv nemá. A když jsi změnila dobu braní po 7denní pauze, pak už vůůbec. ![]()
Dobrý večer…jsem u 6 tablety v plátku Belary…jsem ale zvyklá brát ji kolem 9 večer ale zapomněla jsem na ni a vzala si ji až tak ve 3 ráno. na druhý den jsem měla sex..je možné otěhotnění?