Antikoncepce Belara

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1269
11.3.12 15:31

antikoncepce Belara

Zdravím Vás, chtěla bych se zeptat, když jsem dobrala teď celé první platíčko antikoncepce Belary a brala jsem ji každý den v 20:00 hodin, jenže mi tento čas nevyhovuje, myslíte, že když si teď po 7-mi denní pauze vezmu první prášek z platíčka ráno v 10:00 a budu tento čas pořád dodržovat, že se nic nestane? Nebo si to mám nějak postupně posunovat? Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1928
11.3.12 15:43

nic se nastane ptala jsem se na to sve doktorky :D a jak vam tato antikoncepce vyhovuje ja s ni mela problmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
11.3.12 15:48

ja ji beru pouze měsíc, takže těžko posuzovat po tak kratké době, zatím v pohodě, tak doufám, že to tak bude i nadále:) a děkuji za odpověď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.3.12 16:09

taky jsem tu to antikoncepci brala a neboj nic se nestane, já jsem kolikrát nebrala ani ve stejnou dobu, a nic se nedělo…jinak mě absolutně vyhovovala, obličej super a všechno OK, kdybych jí mohla brát tak jdu to téhle znovu, ale brát antiko nesmím tak mám smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
11.3.12 16:51

Určitě se nic nestane, neboj. Stejná doba braní se doporučuje pro holky, které jsou náchylné ke špinění - pak jim cyklus „rozhodí“ i vzít tabletku o hodinu jinak. Na účinnost to vliv nemá. A když jsi změnila dobu braní po 7denní pauze, pak už vůůbec. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.10.12 00:11

prosím o odpověď

Dobrý večer…jsem u 6 tablety v plátku Belary…jsem ale zvyklá brát ji kolem 9 večer ale zapomněla jsem na ni a vzala si ji až tak ve 3 ráno. na druhý den jsem měla sex..je možné otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí