Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat pouze na Váš názor. Beru ant. Minerva, men. začala 24.2. a 5.3. jsme měli styk.To mi ale vychází cca do plodných dnů, nemám pravdu???I když při ant. by plodné dny být neměly??? Pilulku jsem nezapomněla a ani např. nebrala antibiotika, či něco, co by mohlo účinek ant. ovlivnit. Už asi 3 dny mě bolí prsa a mám napětí v podbřišku, což se mi stává před mentruací, která má ale přijít až za 14 dní. Do toho se u mě dnes objevil výtok a bolest zubů (zuby mě nebolely snad nikdy)! Omlouvám se, že to musím takto napsat, ale byla by to podle mě opravdu náhoda jako prase, kdybych otěhotněla! Do konce tablíčka mi zbývá 9 pilulek, chystám se to dobrat. Nechci vyšilovat…miminko bychom si ale v každém případě nechali…co si o tom myslíte???? (podle mě to jaksi není moc možné, jen mě znervozňuje ta bolest prsou) ![]()
Příspěvek upraven 10.03.12 v 17:20
Já myslím že to těhu není já měla přiznaky jak s knížky pozitivní testy a nic nebylo.
Při braní antukoncepce plodné a neplodné dny a ovulace nefungují stejně jako kdybys byly bez nechráněná.
no…tak to asi normálně doberu, těch 14 dní počkám a uvidím
myslím, že plaším zbytečně…
Já už po tom, co mi vyprávěla známá, jak otěhotněla, věřím naprosto všemu!
- otěhotněla těsně po MS, když jim praskl kondom a přesto, že užila 2!!! Postinory, tak k nim holčička prostě mooc chtěla, tak ji mají
- proto mě to napadlo, že bych taky mohla i přes ant. …
Ahoj, já brala Minervu 6 let a nestalo se mi, že bych přes ni otěhotněla. Prý je to spolehlivá HA. A příznaky těhu si myslím, že by to byly docela brzo.