Otěhotnění přes Minervu

18
10.3.12 11:00

otěhotnění přes Minervu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat pouze na Váš názor. Beru ant. Minerva, men. začala 24.2. a 5.3. jsme měli styk.To mi ale vychází cca do plodných dnů, nemám pravdu???I když při ant. by plodné dny být neměly??? Pilulku jsem nezapomněla a ani např. nebrala antibiotika, či něco, co by mohlo účinek ant. ovlivnit. Už asi 3 dny mě bolí prsa a mám napětí v podbřišku, což se mi stává před mentruací, která má ale přijít až za 14 dní. Do toho se u mě dnes objevil výtok a bolest zubů (zuby mě nebolely snad nikdy)! Omlouvám se, že to musím takto napsat, ale byla by to podle mě opravdu náhoda jako prase, kdybych otěhotněla! Do konce tablíčka mi zbývá 9 pilulek, chystám se to dobrat. Nechci vyšilovat…miminko bychom si ale v každém případě nechali…co si o tom myslíte???? (podle mě to jaksi není moc možné, jen mě znervozňuje ta bolest prsou) 8o

Příspěvek upraven 10.03.12 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.3.12 11:09

Já myslím že to těhu není já měla přiznaky jak s knížky pozitivní testy a nic nebylo.

• Citovat
  • Upravit
27008
10.3.12 11:38

Pokud máš do ms 14 dní tak ted můžeš mít ovulaci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.3.12 12:13

Při braní antukoncepce plodné a neplodné dny a ovulace nefungují stejně jako kdybys byly bez nechráněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.3.12 13:17

no…tak to asi normálně doberu, těch 14 dní počkám a uvidím :) myslím, že plaším zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.12 15:49

myslím že těhu na 99%nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.3.12 18:40

Já už po tom, co mi vyprávěla známá, jak otěhotněla, věřím naprosto všemu! :mrgreen: - otěhotněla těsně po MS, když jim praskl kondom a přesto, že užila 2!!! Postinory, tak k nim holčička prostě mooc chtěla, tak ji mají ;) - proto mě to napadlo, že bych taky mohla i přes ant. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.3.12 18:21

Ahoj, já brala Minervu 6 let a nestalo se mi, že bych přes ni otěhotněla. Prý je to spolehlivá HA. A příznaky těhu si myslím, že by to byly docela brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí