Antikoncepce - 1. prášek před menstruací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
8.3.12 17:38

Antikoncepce - 1. prášek před menstruací

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, ráno jsem vzala 1. prášek HA, týden mě bolí břicho od MS a dnes večer jsem začala špinit, když si vemu ráno prášek, budu chranená, nebo ne? v letáku se píše, že člověk je chraneny po prvním prášku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
8.3.12 17:48

Ahoj,
tvůj příspěvek je trošku zmatený. Kdy máš dostat MS? Dneska večer a ráno sis vzala první prášek? Já bych asi čekala, až přijde skutečně menstruace. Jinak bys měla být chráněná prvním dnem, ale těžko někdy odhadnout první den MS (jako např. v tvém případě, jestli teprve špiníš). Mně tenkrát dr. řekl, abych začla až 5. den a o další ochraně nemluvil (i když by se v tomto případě měla ještě jiná používat). Jestli chceš mít jistotu, tak bych se chránila chvíli ještě jinak. Teoreticky chráněná jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.3.12 18:14

No já uvidím po dlouhé době přítele nečekane a od ledna jsem vysadila prasky právě no a tak jsem si vzala prasek dneska ráno a tedka jsem zacala krvácet, ale v této době to mám dostat no, tak nevím, jestli z toho neco bude a když si vemu rano, tak nevím, jestli budu už chranená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.3.12 18:33

no menstruace to už bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.3.12 18:37

No a měla jsi MS správně dnes dostat? Měla jsi čekat, až přijde a potom si vzít první tabletku. Moc ti neporadím, ale já kdybych byla na tvém místě, tak se cca týden, dva, chráním ještě jinak, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.3.12 18:58

Mě vždycky doktor říkal že bych se měla ještě tak týden po tom co si vezmu první prášek chránit ještě jinak. Tak jsem to pro jistotu dodržovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.3.12 00:19

a jaky znáte jinou ochranu krome kondomu? žadna už ani neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.3.12 08:19

ochran je plno, ale při antikoncepci snad jedině ten kondom. nějak bych to nedramatizovala, prostě dva týdny ještě používej kondom a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.16 19:56

první prášek po pauze

Prosím měla jsem menzes a měla jsem si vzít v pátek první prášek po týdenní pauze. bohužel sobota večer..Mám vzít jeden nebo dva naráz?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1