Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim vsechny mam takovy dotaz?stalo se nektere z vas ze jste v 7mi denni pauze nekrvacely?beru HA belaru..krvacet jsem mela v utery muze se stat ze to prijde i pozdeji?diky za odpovedi.
Nikdy se mi nestalo, že bych nekrvácela, občas se to maličko zdrželo, ale max. o ty 2 dny, tj. do dneška.
Nemůžeš být těhotná?
Taky se mi nikdy nestalo, že bych to nedostala. Ale většinou trvalo, než jsem dostala MS. Když jsem např. měla poslední pilulku v neděli, tak jsem někdy začala krvácet až ve čtvrtek ![]()
To si nemyslim u Ha se mi to nikdy teda nestalo a brala jsem ji v kuse 6 let u te belary je tam napsano ze krvaceni ani prijit nemusi totiz…
Já jsem před těhu brala antiko a nekrvácela jsem vůbec.Pouze ojediněle se mi to spustilo v pauze pokud jsem měla nějakou větší zátěž předtím - sport, túry nebo tak.
Rok jsem brala Azalii u kojení a taky jsem vůbec nekrvácela.
A teĎ mám zase normální antiko a zatím nic.
Záleží jestli jsi předtím pravidelně v té pauze krvácela a najednou ne.Ale asi bych počkala, někdy hormony tak zapůsobí, že nekrvácíš.Mě dr. říkala, že to tak někdo má.Pokud máš tu HA delší dobu, tak bych se poradila s Dr.
No ja jsem po porodu nebrala zadnou ha jelikoz jsem krvacela porad,tak jsem presla na jinou …a tam je u ni napsane ze ma nejaky nizky hormon takze se to muze klidne stat…tak pockam a mam normalne pokracovat v zobani?dal..
Já bych ji brala dál a počkala.Pokud ji bereš tak jak máš, tak skutečnost, že bys byla těhotná je mizivá, takže se buď krvácení dostaví nebo ne.Sestra třeba vždycky začala krvácet až ten 8-9 den, když už po pauze zase začala tabletky brát, takže to je individuální.
já jsem při HA někdy nekrvácela i několik měsíců. Dr. mi to vysvětlovala tak, že prostě někdy ta HA zastaví růst sliznice nebo tak něco. A pokud jsem jí brala poctivě, je minimální šance na otěhotnění. Ale pro klid duše jsem si jednou za 3 měsíce zašla na HCG.
Hm, uplne me to neprekvapuje, beru uz asi stopadesat let Cilest, nikdy zadnej problem, ale posledni pul rok velke zmeny, zesileni MS, prodlouzeni, des a hruza a ted, posledni MS.. nikde nic, prakticky nekrvacim. Tak mi v koupelne strasi obri baleni mega tamponu, co uz, kdyztak rozdam, ale taky me to zarazilo. Doktorka jen krcila rameny, ze to muze byt ze stresu, kdesi cosi, ale ze to vlastne problem jako takovy neni. Zobej dal ![]()
No prasek jsem nezapomela ani jeden to vim a jsem si jista…dekuji holky a s tou sliznici to je pravda ted jsem se to docetla v letacku tak uvidim nebudu stresovat..;-)
mě se to s Belarou stalo, buď přišla ms třeba o týden až 14 dní později, nebo naposledy o týden dříve. Užívala jsem jí pravidelně večer, nikdy jsem nevynechala a stejně se to dělo. Dr mi napsal jinou ha a je po problému.
No uvidim a kdyz tak,taky menim…;-)belara draha ale na prd teda..
Gzuza píše:
No uvidim a kdyz tak,taky menim…;-)belara draha ale na prd teda..
Já jí změnila, první 2 měsíce mi bylo neustále zle, přibrala jsem 5 kg, pak začala zlobit ms. Dr řikal, že si tělo musí zvyknout, ale ani po půl roce se to neupravilo, ms chodila naprosto nečekaně, takže se stalo, že jsem dokrvácela, za týden znovu a pak měsíc a půl klid. Požádala jsem o změnu. Teď mam minisiston, je o polovinu levnější, problémy nejsou, dokonce jsem shodila, co jsem s belarou nabrala. Mi teda nesedla vůbec..