Hormonální nebo Mirena?

2041
9.3.12 12:43

Hormonální nebo Mirena?

Holky prosím o radu. Jdu na gyndu a musím se rozhodnout, jestli si nechat tělísko Mirena(přes 5tisíc na pět let) nebo si nechat napsat HA Azalia. Děti mám dvě a další rozhodně nemám v plánu:-) máte s Mirenou někdo dobrou zkušenost? nechci se doživotně cpát HA, ale zase mě děsí, aby se tělísku u mě líbilo. :mrgreen: :mrgreen: :think: poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1227
9.3.12 12:46

taky to řeším, jsem zvědavá na zkušenosti ostatních :nevim:
jsem na tom jako ty (2 děti a další v plánu není), tabletek bych se ráda zbavila, ale nějak se mi nechce mít v těle „něco“, navíc mám strach, abych s tělískem neměla nějaké problémy (nízkohormonální atk. po porodu mi vůbec nesedla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.3.12 12:46

Ja doporucuji Mirenu… mela jsem ji a maximalni spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
9.3.12 12:49

fakt? a měla si MS nebo jen špinila? a bolelo to zavedení? A celých pět let nebyl problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.3.12 12:56

Menstuaci jsem za tech 5 let mela asi tak 2×… pokud bych to vubec nazvala menstuaci.
Zavadeni moc prijemne nebylo, ale zavadel mi to lekar v dobe kdy jsem nemela za sebou zadny porod, takze u zen ktere uz rodili to je asi snazsi. Jinak po zavedeni jsem par dnu lehce spinila a tak dva dny me trochu bolel podbrisek.
Ted planuji jeste jedno mimi a pak pujdu do MIreny zas. Prece jen jsem vyzkousela krome injekci asi vsechno a tohle je pro me nejlepsi volba… Navic i cenove vychazi dobre. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
9.3.12 12:59

Přesně to jsem chtěla slyšet :mrgreen: a máš hlavně pět let klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.3.12 13:01

za ten trochu neprijemny zakrok to vazne stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.3.12 13:05

mám mirenu přes dva roky a spokojenost…pokud další dítě neplánuješ, tak bych to tím vyřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
9.3.12 13:06

Tak to ráda slyším, půjdu do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
9.3.12 13:11

Mirenu jsem měla 2× a byla jsem spokojená. Po porodu do ní půjdu asi zas, je to úžasné nemenstruovat, dokonce do ní v létě jde i dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
9.3.12 13:29

Taky jsem uvazovala o Mireně, ale mám nějaký psychický blok, že jako jak si můžu být jistá, že nejsem těhotná, když nemám MS, která by mi ukázala, že nejsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
9.3.12 13:33

to je pravda, ale asi bys to mohla reklamovat. :mrgreen: U prášku bys jim to nedokázala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
9.3.12 13:34
Žižule píše:
Taky jsem uvazovala o Mireně, ale mám nějaký psychický blok, že jako jak si můžu být jistá, že nejsem těhotná, když nemám MS, která by mi ukázala, že nejsem :nevim:

joo, to je jedna z věcí, proč váhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
9.3.12 13:40

mám ji zavedenou asi dvě hodiny, po zavedení mi bylo sakra zle, ted bolí podbříšek …snad budu spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.3.12 13:41
llucy píše:
mám ji zavedenou asi dvě hodiny, po zavedení mi bylo sakra zle, ted bolí podbříšek …snad budu spokojená

jak se to usadi, tak to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital