Nuvaring vypadává

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2639
14.3.12 09:41

nuvaring - vypadává

ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti. Vždycky jsem používala nuvaring viceméně bez problémů, teď ho mám poprvé od porodu a prostě vypadává. Nikdy se mi to nestalo, ať ho zasunu jak daleko chcu, tak prostě časem spadne a napůj vyleze ven… nevíte někdo co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101464
14.3.12 09:44

Začít posilovat svaly pánevního dna, nic jiného s tím nenaděláš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.3.12 09:50

dík za radu, vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.5.12 20:24

Ahoj,
já jseem si dneska zavedla první a nějak se s ním necítím. Vůbec nevím kam ho zastrčit, pořád je uplně nakrajíčku na nahmatání. Ne že by zavazel, ani nemám strach že by vypadl. Spíš mám strach aby správně fungoval. S tampony jsem nikdy problém neměla, relativně pevné svaly mám taky :nevim:
Zasunu ho nejhloub co mě prst dovolí a během pár minut už je sklouzlý až u vchodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
5.5.12 20:25

Fungovat bude i u vchodu, pokud ti tam nepřekáží, tak to neřeš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.5.12 17:41

Tak já mám nuvaring už pomalu přes rok a vypadnul mi zatím jen jednou jedinkrát a to v pozici kdy jsem si o to celkem koledovala :D … nikdy jsem ho necítila ani s ním neměla problém, akorát se sem tam sveze ke kraji ale to málokdy… prostě zasunout co prst dovolí a on se tam roztáhne.. pokud je problém asi bych se poradila s gynekoložkou. Nepochybuji o tom, že funguje i když je na kraji, ale přecejen to ztrácet nějak často je taky celkem drahá sranda vzhledem k jeho ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.5.12 10:42

Díky za rady, už se trochu posunul. Je asi tak 2-3 cm od vchodu, což už je v pohodě. Asi ten první den ho tělo instiktivně vypuzovalo.
Jinak vůbec nezavazí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.19 14:00

Mne jednou vypadl tak, ze jsem o tom ani nevedela a zjistila to az kdyz jsem si ho pres milovanim chtela vytahnout a on tam nebyl. Tusim, ze jsem ho ztratila pri plavani.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.8.19 14:01

Posilovat panevni dno…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení