Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se to taky stalo
…a poznala jsem to brzo.Pouze špinění..což jsem si neuvědomila,protože bylo léto a dovolená-bylo mi to šumák
Ale začalo mi hodně věcí smrdět a mohla jsem se ujest rybích salátů ![]()
Já jsem to nepoznala ani jednou, protože jsem měla normálně MS. Až když jsem šla k dr na preventivní prohlídku, tak mi to zjistila.
A obě děti mám zdravé.
Ahoj Jitko, tobě se to stalo už 2×? A pak, že hormonální antikoncepce patří k těm nejspolehlivějším.
I když já jsem na tom možná stejně, minulý rok jsem nejspíš o mimi přišla, a teď mám podobný problémy jako tenkrát..achjo ![]()
Já
Přišla jsem na to až skoro ve 3měsíci, když jsem si šla pro recept a doktorka se na mě chtěla podívat.
MS jsem měla normální do 4. měsíce 5. měsíc spíš špinění. ![]()
Anonymní píše:
Ahoj,mám dotaz na všechny maminky, které otěhotněly i přes pravidelně branou antikoncepci.
Zajímalo by mě, jak a kdy jste na to přišly?
nedostala jsem to, tak test v den vynechání, dva dny po, týden a dva dny po negativní. tak jsem si řekla - nic se neděje, stres (rozváděla jsem se). nedalomi to ale, tak pro jistotu ještě asi za další týden a ten byl pozitivní!! tak jsem šla ke gyndr., spíš jsem čekala třeba nějakou cystu, co mi rozhodila hormony a ono ejhle, váček. takže těhu potvrzené cca na konci 4tt(i když podle MS 6tt) - i hcg odpovídalo mladšímu těhu.
ukázalo se, že v době, kdy jsem to měla dostat, jsem nějak záhadně zaovulovala
prostě neskutečný náhody se sešly všecky do sebe
weruuunka píše:
JáPřišla jsem na to až skoro ve 3měsíci, když jsem si šla pro recept a doktorka se na mě chtěla podívat.
MS jsem měla normální do 4. měsíce 5. měsíc spíš špinění.
to musel být dobrej šok
ještě lepší než ten můj ![]()
Tak já měla poslední MS 2.2.-5.2. a byla úplně normální. Další měla přijít jako vždy ve čtvrtek 1.3. a nic až v sobotu jsem začala velmi slabě špinit a toť vše. Jeden test citlivost 25 mi vyšel s hezky viditlnou,ale slapší // a mamatest 10 nic ![]()
Moje doktorka mě pěkně odflákla, ultrazvuk byl hotový snad během 2 minut a udělala odběr krve na záněty a HCG. Další den sem si volala pro výsledek a vše prý negativní. A když sem se jí ptala proč mám pořád pocit tlaku v podbřišku a bolesti odůvodnila mi to tak, že na levé straně, kde mě to bolí víc je nějaká „močová ledvina“ a mám si prý zajít na urologii ![]()
Ještě teď jsem z toho celá paf ![]()
weruuunka píše:
JáPřišla jsem na to až skoro ve 3měsíci, když jsem si šla pro recept a doktorka se na mě chtěla podívat.
pipiinka píše:weruuunka píše:
tak takhle jsem na to prisla i ja
To byl výraz na tu doktorku co, když ti to řekla.
![]()
weruuunka píše:pipiinka píše:To byl výraz na tu doktorku co, když ti to řekla.weruuunka píše:
tak takhle jsem na to prisla i ja
![]()
![]()
mno bylo mi 16náct a byla jsem na střední
mě nejdřív vyšetřila,pak ještě uděláme UZ ,prý jste ve 4měsíci a hned mě poslala na genetiku.čeče jsem doma bulela jak malá holka
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodin
Anonymní píše:
Tak já měla poslední MS 2.2.-5.2. a byla úplně normální. Další měla přijít jako vždy ve čtvrtek 1.3. a nic až v sobotu jsem začala velmi slabě špinit a toť vše. Jeden test citlivost 25 mi vyšel s hezky viditlnou,ale slapší // a mamatest 10 nic
Moje doktorka mě pěkně odflákla, ultrazvuk byl hotový snad během 2 minut a udělala odběr krve na záněty a HCG. Další den sem si volala pro výsledek a vše prý negativní. A když sem se jí ptala proč mám pořád pocit tlaku v podbřišku a bolesti odůvodnila mi to tak, že na levé straně, kde mě to bolí víc je nějaká „močová ledvina“ a mám si prý zajít na urologii
Ještě teď jsem z toho celá paf
tak to bych se tehotnestvi fakt nebala. A ze mas citlivejsi TT negativni…
Ahoj,mám dotaz na všechny maminky, které otěhotněly i přes pravidelně branou antikoncepci.
Zajímalo by mě, jak a kdy jste na to přišly?