Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak jsem dneska v zásuvce našla můj pozitivní test,nechala jsem si ho na památku i u první dcerky
…Chlapa mám teď na firemni akci,tak až zitra přijede nechám ho jako omylem na záchode
![]()
wildcherry píše:pipiinka píše:týýýýjo,ale zvládla si toweruuunka píše:mno bylo mi 16náct a byla jsem na střednípipiinka píše:To byl výraz na tu doktorku co, když ti to řekla.weruuunka píše:
JáPřišla jsem na to až skoro ve 3měsíci, když jsem si šla pro recept a doktorka se na mě chtěla podívat.
MS jsem měla normální do 4. měsíce 5. měsíc spíš špinění.
tak takhle jsem na to prisla i ja
![]()
![]()
![]()
mě nejdřív vyšetřila,pak ještě uděláme UZ ,prý jste ve 4měsíci a hned mě poslala na genetiku.čeče jsem doma bulela jak malá holka
![]()
Breuovi píše:wildcherry píše:Ale já nepíšu že jsem otěhotněla přes HA.Breuovi píše:boball píše:Kurňa na jednou jsi chytrá
Já o tom v životě neslyšela a tudíž mne to nenapadlo zkoumat.Myslím,že od toho je právě ten dokror,aby na to upozornil.V letáku nic takového napsáno není.Jen,že se má dávat pozor,na antibiotika,průjem atd.To je stará vesta,o ničem jiném nevím.…i když teď už všechny tady
Ty voePromin to nepíšu na tebe,to je jen údiv.
Ne?Toš neva
…ale pozor na to ![]()
wildcherry píše:
Jinak jsem dneska v zásuvce našla můj pozitivní test,nechala jsem si ho na památku i u první dcerky…Chlapa mám teď na firemni akci,tak až zitra přijede nechám ho jako omylem na záchode
![]()
![]()
Anonymní píše:
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodin
Ted už víš co se holkám stalo ![]()
Breuovi píše:Anonymní píše:Ted už víš co se holkám stalo
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodin
To ses nám sem přišla vysmívat?To je osklivé
.. ![]()
wildcherry píše:Breuovi píše:To ses nám sem přišla vysmívat?To je osklivéAnonymní píše:Ted už víš co se holkám stalo
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodin..
Nepřišla jsem se vysmívat.Proč bych to dělala?Jen jsem přidala příspěvek a pak mě zajímalo proč se to stalo přes prášky.To je všechno.
Breuovi píše:wildcherry píše:Nepřišla jsem se vysmívat.Proč bych to dělala?Jen jsem přidala příspěvek a pak mě zajímalo proč se to stalo přes prášky.To je všechno.Breuovi píše:To ses nám sem přišla vysmívat?To je osklivéAnonymní píše:Ted už víš co se holkám stalo
ptze kazda antikoncepce neni 100%
pipiinka píše:wildcherry píše:pipiinka píše:týýýýjo,ale zvládla si toweruuunka píše:mno bylo mi 16náct a byla jsem na střednípipiinka píše:To byl výraz na tu doktorku co, když ti to řekla.weruuunka píše:
JáPřišla jsem na to až skoro ve 3měsíci, když jsem si šla pro recept a doktorka se na mě chtěla podívat.
![]()
![]()
![]()
mě nejdřív vyšetřila,pak ještě uděláme UZ ,prý jste ve 4měsíci a hned mě poslala na genetiku.čeče jsem doma bulela jak malá holka
![]()
![]()
to jo,ted s dcerou vypadame spis jak segry
No musís přestat nosit trička s nápisem kiss me a boty DC
…pak to bude lepší
…i když potkala jsem asi 50-letou paní v něčem podobným
…Prď na to,tak jsi mladá a hold mladě vypadás
…Mozná nad tím přemýšlís jen ty.Z fotky bych tě typla na 20 určitě ![]()
wildcherry píše:pipiinka píše:No musís přestat nosit trička s nápisem kiss me a boty DCwildcherry píše:pipiinka píše:týýýýjo,ale zvládla si toweruuunka píše:mno bylo mi 16náct a byla jsem na střednípipiinka píše:To byl výraz na tu doktorku co, když ti to řekla.weruuunka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…pak to bude lepší
…Mozná nad tím přemýšlís jen ty.Z fotky bych tě typla na 20 určitě
na tej fotce je me 25
,vsak ja si to uzivam,ze vypadame s dcerou tak jak vypadame ![]()
PIPIINKA:švagrová má 30,nemá děti tak si půjčuje moji starší a na pískovišti ji zastavila paní a zeptala se v kolika proboha ji měla.Před 2 rokama ji nechtěli v tescu bez občanky prodat víno
.Když někam spolu jdeme tak automaticky ji mají za mladší ![]()
pipiinka píše:wildcherry píše:na tej fotce je me 25pipiinka píše:No musís přestat nosit trička s nápisem kiss me a boty DCwildcherry píše:pipiinka píše:týýýýjo,ale zvládla si toweruuunka píše:mno bylo mi 16náct a byla jsem na střednípipiinka píše:To byl výraz na tu doktorku co, když ti to řekla.weruuunka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…pak to bude lepší
…Mozná nad tím přemýšlís jen ty.Z fotky bych tě typla na 20 určitě
![]()
,vsak ja si to uzivam,ze vypadame s dcerou tak jak vypadame
Aha
sorry
…přesně tak,vůbec si z toho nedělej hlavu ![]()
pipiinka píše:Breuovi píše:ptze kazda antikoncepce neni 100%wildcherry píše:Nepřišla jsem se vysmívat.Proč bych to dělala?Jen jsem přidala příspěvek a pak mě zajímalo proč se to stalo přes prášky.To je všechno.Breuovi píše:To ses nám sem přišla vysmívat?To je osklivéAnonymní píše:Ted už víš co se holkám stalo
Tak mám štěstí že jsem měla a mám akorát tu 100%
Každá ne,ale HA patří mezi nejspolehlivější když se učinky neovlivnují jinýma práškama,antibiotikama a něcím jiným.Ale ještě jednou,kdo nezažije neuvěři. ![]()
Ale já nepíšu že jsem otěhotněla přes HA.