Selhání HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
15.3.12 17:39

Bylo mi už přes čtyřicet let,možná si myslel,že stará stodola už nechytí,tak se neobtěžoval.Pak mi řekl,no vidíte i zázraky se dějí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 17:41
boball píše:
Bylo mi už přes čtyřicet let,možná si myslel,že stará stodola už nechytí,tak se neobtěžoval.Pak mi řekl,no vidíte i zázraky se dějí :mrgreen:
:lol: :lol: :lol::palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:42
boball píše:
Bylo mi už přes čtyřicet let,možná si myslel,že stará stodola už nechytí,tak se neobtěžoval.Pak mi řekl,no vidíte i zázraky se dějí :mrgreen:

Tys první čekala ve 40?No ale i tak,přece je to doktor.Já bych takového doktora nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
1730
15.3.12 17:48

tak to je mazec :)) vsecko co tady ctu :-D
ja mam dve deti ..obe planovane.. jedno 4m po vysazeni hak a druhe po mesici
nedovedu si predstavit, ze bych otehotnela pres :))

kazdopadne ja jsem na svete taky pres telisko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:49
boball píše:

Na to že ti bylo 40,už si i ty o tom mohla něco vědět.Jsem mladší než ty a tohle už vím dávno.

• Citovat
  • Upravit
15051
15.3.12 17:50

Ne,první.Já mám dvě dcery,jedné je dvacetjedna,druhé sedmnáct a malému jedenáct měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:51
Andule píše:
tak to je mazec :)) vsecko co tady ctu :-D
ja mam dve deti ..obe planovane.. jedno 4m po vysazeni hak a druhe po mesici
nedovedu si predstavit, ze bych otehotnela pres :))kazdopadne ja jsem na svete taky pres telisko :-D

Taky máme malou plánovanou.Taky si to nedovedu představit. :D Ale jak jsem psala kdo nezažije neuvěří. :D

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
15.3.12 17:53
boball píše:
Ne,první.Já mám dvě dcery,jedné je dvacetjedna,druhé sedmnáct a malému jedenáct měsíců.

No vidiš,tak to už jsi mohla dávno vědět.Kdyby otěhotněly přes prášky tak už je z tebe babička :D

• Citovat
  • Upravit
15051
15.3.12 17:53

Já o tom v životě neslyšela a tudíž mne to nenapadlo zkoumat.Myslím,že od toho je právě ten dokror,aby na to upozornil.V letáku nic takového napsáno není.Jen,že se má dávat pozor,na antibiotika,průjem atd.To je stará vesta,o ničem jiném nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 17:54

tak s dokrorama roztaždírkama mám i hodně špatných zkušenosti,to je fakt :think: ,ale ten můj je náš znamej.Takže kdzž jsem k němu přišla a řekla mu,že jsem těhotná tak mi na to řekl,,?A já jsem otec,,? :lol: …nebo napsal mojímu sms,když jsem měla kontrolu,že jsem byla dneska skvěla :zed::lol: :lol: :lol: …ale nicméně ani on mi tehdy neřekl,že antibiotika oslabují působení a z příbalováku jsem to asi taky nevyčetla,jinak bych pak nepřemýšlela co se stalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:54
boball píše:
Já o tom v životě neslyšela a tudíž mne to nenapadlo zkoumat.Myslím,že od toho je právě ten dokror,aby na to upozornil.V letáku nic takového napsáno není.Jen,že se má dávat pozor,na antibiotika,průjem atd.To je stará vesta,o ničem jiném nevím.

Ty voe :mrgreen: Promin to nepíšu na tebe,to je jen údiv. :D

• Citovat
  • Upravit
978
15.3.12 17:57

Já to zjistila celkem brzo. Po týdnové přestávce na MS nic, takže jsem zkusila test a tam dvě čárky..brala jsem pravidelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 17:57
Breuovi píše:
boball píše:
Já o tom v životě neslyšela a tudíž mne to nenapadlo zkoumat.Myslím,že od toho je právě ten dokror,aby na to upozornil.V letáku nic takového napsáno není.Jen,že se má dávat pozor,na antibiotika,průjem atd.To je stará vesta,o ničem jiném nevím.
Kurňa na jednou jsi chytrá :lol: …i když teď už všechny tady :lol:
Ty voe :mrgreen: Promin to nepíšu na tebe,to je jen údiv. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 17:58

Co mi ta citovačka udělala? :think: …to je fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:59
wildcherry píše:
tak s dokrorama roztaždírkama mám i hodně špatných zkušenosti,to je fakt :think: ,ale ten můj je náš znamej.Takže kdzž jsem k němu přišla a řekla mu,že jsem těhotná tak mi na to řekl,,?A já jsem otec,,? :lol: …nebo napsal mojímu sms,když jsem měla kontrolu,že jsem byla dneska skvěla :zed::lol: :lol: :lol: …ale nicméně ani on mi tehdy neřekl,že antibiotika oslabují působení a z příbalováku jsem to asi taky nevyčetla,jinak bych pak nepřemýšlela co se stalo :think:

Tak to by mě udělal jednou :D Nedovedu si představit kdybych měla pozděj nějaký problém a on to neřekl,místo toho jen vtipkoval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1