Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bylo mi už přes čtyřicet let,možná si myslel,že stará stodola už nechytí,tak se neobtěžoval.Pak mi řekl,no vidíte i zázraky se dějí ![]()
boball píše:
Bylo mi už přes čtyřicet let,možná si myslel,že stará stodola už nechytí,tak se neobtěžoval.Pak mi řekl,no vidíte i zázraky se dějí
boball píše:
Bylo mi už přes čtyřicet let,možná si myslel,že stará stodola už nechytí,tak se neobtěžoval.Pak mi řekl,no vidíte i zázraky se dějí
Tys první čekala ve 40?No ale i tak,přece je to doktor.Já bych takového doktora nechtěla.
tak to je mazec
vsecko co tady ctu ![]()
ja mam dve deti ..obe planovane.. jedno 4m po vysazeni hak a druhe po mesici
nedovedu si predstavit, ze bych otehotnela pres ![]()
kazdopadne ja jsem na svete taky pres telisko ![]()
boball píše:
Na to že ti bylo 40,už si i ty o tom mohla něco vědět.Jsem mladší než ty a tohle už vím dávno.
Ne,první.Já mám dvě dcery,jedné je dvacetjedna,druhé sedmnáct a malému jedenáct měsíců.
Andule píše:
tak to je mazecvsecko co tady ctu
ja mam dve deti ..obe planovane.. jedno 4m po vysazeni hak a druhe po mesici
nedovedu si predstavit, ze bych otehotnela preskazdopadne ja jsem na svete taky pres telisko
Taky máme malou plánovanou.Taky si to nedovedu představit.
Ale jak jsem psala kdo nezažije neuvěří. ![]()
boball píše:
Ne,první.Já mám dvě dcery,jedné je dvacetjedna,druhé sedmnáct a malému jedenáct měsíců.
No vidiš,tak to už jsi mohla dávno vědět.Kdyby otěhotněly přes prášky tak už je z tebe babička ![]()
Já o tom v životě neslyšela a tudíž mne to nenapadlo zkoumat.Myslím,že od toho je právě ten dokror,aby na to upozornil.V letáku nic takového napsáno není.Jen,že se má dávat pozor,na antibiotika,průjem atd.To je stará vesta,o ničem jiném nevím.
tak s dokrorama roztaždírkama mám i hodně špatných zkušenosti,to je fakt
,ale ten můj je náš znamej.Takže kdzž jsem k němu přišla a řekla mu,že jsem těhotná tak mi na to řekl,,?A já jsem otec,,?
…nebo napsal mojímu sms,když jsem měla kontrolu,že jsem byla dneska skvěla
…
…ale nicméně ani on mi tehdy neřekl,že antibiotika oslabují působení a z příbalováku jsem to asi taky nevyčetla,jinak bych pak nepřemýšlela co se stalo ![]()
boball píše:
Já o tom v životě neslyšela a tudíž mne to nenapadlo zkoumat.Myslím,že od toho je právě ten dokror,aby na to upozornil.V letáku nic takového napsáno není.Jen,že se má dávat pozor,na antibiotika,průjem atd.To je stará vesta,o ničem jiném nevím.
Ty voe
Promin to nepíšu na tebe,to je jen údiv. ![]()
Já to zjistila celkem brzo. Po týdnové přestávce na MS nic, takže jsem zkusila test a tam dvě čárky..brala jsem pravidelně ![]()
Breuovi píše:boball píše:Kurňa na jednou jsi chytrá
Já o tom v životě neslyšela a tudíž mne to nenapadlo zkoumat.Myslím,že od toho je právě ten dokror,aby na to upozornil.V letáku nic takového napsáno není.Jen,že se má dávat pozor,na antibiotika,průjem atd.To je stará vesta,o ničem jiném nevím.…i když teď už všechny tady
Ty voePromin to nepíšu na tebe,to je jen údiv.
wildcherry píše:
tak s dokrorama roztaždírkama mám i hodně špatných zkušenosti,to je fakt,ale ten můj je náš znamej.Takže kdzž jsem k němu přišla a řekla mu,že jsem těhotná tak mi na to řekl,,?A já jsem otec,,?
…nebo napsal mojímu sms,když jsem měla kontrolu,že jsem byla dneska skvěla
…
![]()
![]()
…ale nicméně ani on mi tehdy neřekl,že antibiotika oslabují působení a z příbalováku jsem to asi taky nevyčetla,jinak bych pak nepřemýšlela co se stalo
Tak to by mě udělal jednou
Nedovedu si představit kdybych měla pozděj nějaký problém a on to neřekl,místo toho jen vtipkoval.