Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dokud to člověk nezažije,tak tomu asi neuvěří.Brala jsem HA od -nácti let nepravidelně,ne vždy ve stejnou dobu třeba i s 5ti hodinovým zpožděním + -,někdy s vynecháním 2 prášků a za X let do 25ti se mě nic takového nestalo.První jsem se na radu doktorky pořádně vyčistila a po půl roku otěhotněla.Ted beru opět HA a zatím vše v pořádku.Kámoška ta brala HA 12 let a otěhotněla za 2 měsíce,po vynechání.
jitka 11 píše:
Asi si to Bůh přál, dcera je přes prášky, syn přes tělísko. [/cAnonymní píše:
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodinJá myslím že asi ano,přeci jen ta dovolená
..ale nevím.Ale prodělala jsem antibiotikovou léčbu a kouřila jsem…i to mohl být ten důvod
pipiinka píše:weruuunka píše:mno bylo mi 16náct a byla jsem na střednípipiinka píše:To byl výraz na tu doktorku co, když ti to řekla.weruuunka píše:
JáPřišla jsem na to až skoro ve 3měsíci, když jsem si šla pro recept a doktorka se na mě chtěla podívat.
MS jsem měla normální do 4. měsíce 5. měsíc spíš špinění.
tak takhle jsem na to prisla i ja
![]()
![]()
![]()
mě nejdřív vyšetřila,pak ještě uděláme UZ ,prý jste ve 4měsíci a hned mě poslala na genetiku.čeče jsem doma bulela jak malá holka
týýýýjo,ale zvládla si to
![]()
Přišla jsem na to ve třetím měsíci.Bolely mne prsa a smrděl mi alkohol ![]()
V příbalovém letáku je napsáno jak se májí prášky brát a že antibiotika snižujou účinnost,v době brání antibiotik,atd..
Breuovi píše:
V příbalovém letáku je napsáno jak se májí prášky brát a že antibiotika snižujou účinnost,v době brání antibiotik,atd..
Tak možné to je
…teď je mi to prd platný,když to moje skoro 5-ti letý antibaby vedle mě jí banán a mám ho po celé sedačce
…Hlavně ať se mi to nestane znova,v postýlce mi leží 5-měsíční povolené tělísko
![]()
wildcherry píše:Breuovi píše:Tak možné to je
V příbalovém letáku je napsáno jak se májí prášky brát a že antibiotika snižujou účinnost,v době brání antibiotik,atd..…teď je mi to prd platný,když to moje skoro 5-ti letý antibaby vedle mě jí banán a mám ho po celé sedačce
…Hlavně ať se mi to nestane znova,v postýlce mi leží 5-měsíční povolené tělísko
![]()
To sis měla přečíst dřív než si ty prášky začala brat
Třeba se ti to stane znovu.Do třetice všeho nejlepšího ![]()
Mě doktor pořád měnil kolik mám brát hormonů na štítnou žlázu.Je možné,že to ovlivnilo antikoncepci ![]()
boball píše:
Mě doktor pořád měnil kolik mám brát hormonů na štítnou žlázu.Je možné,že to ovlivnilo antikoncepci
A to ti doktor neřekl?
Chraň bůh
…Tak první bylo sice dřív,ale zařízená jsem byla a druhý bylo chtěný,to jesem napsala s nadsázkou
.
wildcherry píše:
Chraň bůh…Tak první bylo sice dřív,ale zařízená jsem byla a druhý bylo chtěný,to jesem napsala s nadsázkou
.
Když to tak pánbůh chtěl dvakrát tak to třeba bude chtít i po třetí
Třeba ti přeje ![]()
Doktor se jen ptal,berete nějakou antikoncepci?Řekla jsem,že ano,to si zapsal a nic neříkal.Můj gynekolg taky zas naopak,věděl,že beru tyhle prášky na štítku a taky nic neříkal.To,že to může ovlivnit účinky anti,jsem se dočetla někde na internetu.Nicméně,kluk je zdravej,tak už je to dneska fuk ![]()
boball píše:
Doktor se jen ptal,berete nějakou antikoncepci?Řekla jsem,že ano,to si zapsal a nic neříkal.Můj gynekolg taky zas naopak,věděl,že beru tyhle prášky na štítku a taky nic neříkal.To,že to může ovlivnit účinky anti,jsem se dočetla někde na internetu.Nicméně,kluk je zdravej,tak už je to dneska fuk
Tak to jsem ráda že takového doktora nemám.Že je svědomitý a vše řekne a nenechává pacientky v šoku.Je hlavní že je zdravý ![]()
Kamarádka na to přišla v 18tt
byl to šok,neměla žádné příznaky…ted má zdravého a krásného chlapečka
![]()
Já taky ne a ani jsem nebrala antibiotika, neměla průjem a nezvracela…