Selhání HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
15.3.12 16:51
pipiinka píše:
anonymni ja tedy opravdu nevynechala

Já taky ne a ani jsem nebrala antibiotika, neměla průjem a nezvracela…

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
15.3.12 17:09

Dokud to člověk nezažije,tak tomu asi neuvěří.Brala jsem HA od -nácti let nepravidelně,ne vždy ve stejnou dobu třeba i s 5ti hodinovým zpožděním + -,někdy s vynecháním 2 prášků a za X let do 25ti se mě nic takového nestalo.První jsem se na radu doktorky pořádně vyčistila a po půl roku otěhotněla.Ted beru opět HA a zatím vše v pořádku.Kámoška ta brala HA 12 let a otěhotněla za 2 měsíce,po vynechání.

• Citovat
  • Upravit
24379
15.3.12 17:11
jitka 11 píše:
Asi si to Bůh přál, dcera je přes prášky, syn přes tělísko. [/c
Anonymní píše:
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodin

Já myslím že asi ano,přeci jen ta dovolená :think: ..ale nevím.Ale prodělala jsem antibiotikovou léčbu a kouřila jsem…i to mohl být ten důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 17:13
pipiinka píše:
weruuunka píše:
pipiinka píše:
weruuunka píše:
:mrgreen: Přišla jsem na to až skoro ve 3měsíci, když jsem si šla pro recept a doktorka se na mě chtěla podívat. :lol: MS jsem měla normální do 4. měsíce 5. měsíc spíš špinění. ;)
:palec: tak takhle jsem na to prisla i ja
To byl výraz na tu doktorku co, když ti to řekla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mno bylo mi 16náct a byla jsem na střední :mrgreen: :mrgreen: mě nejdřív vyšetřila,pak ještě uděláme UZ ,prý jste ve 4měsíci a hned mě poslala na genetiku.čeče jsem doma bulela jak malá holka

týýýýjo,ale zvládla si to :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
15.3.12 17:14

Přišla jsem na to ve třetím měsíci.Bolely mne prsa a smrděl mi alkohol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:15

V příbalovém letáku je napsáno jak se májí prášky brát a že antibiotika snižujou účinnost,v době brání antibiotik,atd..

• Citovat
  • Upravit
24379
15.3.12 17:19
Breuovi píše:
V příbalovém letáku je napsáno jak se májí prášky brát a že antibiotika snižujou účinnost,v době brání antibiotik,atd..

Tak možné to je :lol: …teď je mi to prd platný,když to moje skoro 5-ti letý antibaby vedle mě jí banán a mám ho po celé sedačce :lol: …Hlavně ať se mi to nestane znova,v postýlce mi leží 5-měsíční povolené tělísko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:23
wildcherry píše:
Breuovi píše:
Tak možné to je :lol: …teď je mi to prd platný,když to moje skoro 5-ti letý antibaby vedle mě jí banán a mám ho po celé sedačce :lol: …Hlavně ať se mi to nestane znova,v postýlce mi leží 5-měsíční povolené tělísko :lol: :lol:

To sis měla přečíst dřív než si ty prášky začala brat :) Třeba se ti to stane znovu.Do třetice všeho nejlepšího :D

• Citovat
  • Upravit
15051
15.3.12 17:24

Mě doktor pořád měnil kolik mám brát hormonů na štítnou žlázu.Je možné,že to ovlivnilo antikoncepci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:26
boball píše:
Mě doktor pořád měnil kolik mám brát hormonů na štítnou žlázu.Je možné,že to ovlivnilo antikoncepci :nevim:

A to ti doktor neřekl?

• Citovat
  • Upravit
24379
15.3.12 17:27

Chraň bůh :mrgreen: …Tak první bylo sice dřív,ale zařízená jsem byla a druhý bylo chtěný,to jesem napsala s nadsázkou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:29
wildcherry píše:
Chraň bůh :mrgreen: …Tak první bylo sice dřív,ale zařízená jsem byla a druhý bylo chtěný,to jesem napsala s nadsázkou :lol:.

Když to tak pánbůh chtěl dvakrát tak to třeba bude chtít i po třetí :D Třeba ti přeje :D

• Citovat
  • Upravit
15051
15.3.12 17:31

Doktor se jen ptal,berete nějakou antikoncepci?Řekla jsem,že ano,to si zapsal a nic neříkal.Můj gynekolg taky zas naopak,věděl,že beru tyhle prášky na štítku a taky nic neříkal.To,že to může ovlivnit účinky anti,jsem se dočetla někde na internetu.Nicméně,kluk je zdravej,tak už je to dneska fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 17:34
boball píše:
Doktor se jen ptal,berete nějakou antikoncepci?Řekla jsem,že ano,to si zapsal a nic neříkal.Můj gynekolg taky zas naopak,věděl,že beru tyhle prášky na štítku a taky nic neříkal.To,že to může ovlivnit účinky anti,jsem se dočetla někde na internetu.Nicméně,kluk je zdravej,tak už je to dneska fuk ;)

Tak to jsem ráda že takového doktora nemám.Že je svědomitý a vše řekne a nenechává pacientky v šoku.Je hlavní že je zdravý :)

• Citovat
  • Upravit
5226
15.3.12 17:37

Kamarádka na to přišla v 18tt 8o byl to šok,neměla žádné příznaky…ted má zdravého a krásného chlapečka :* :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí