Selhání HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
15.3.12 18:31
wildcherry píše:
PIPIINKA:švagrová má 30,nemá děti tak si půjčuje moji starší a na pískovišti ji zastavila paní a zeptala se v kolika proboha ji měla.Před 2 rokama ji nechtěli v tescu bez občanky prodat víno :lol: .Když někam spolu jdeme tak automaticky ji mají za mladší :mrgreen:

tak to je taky dobry :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
15.3.12 19:20

mě se nejvíc líbila reakce okolí - kamarádky, který ty nápisy o zvracení a antibiotikách braly tak trochu s rezervou, že se jim jako nic stát nemůže, najednou pečlivě nakupují kondomy a chrání se kdyžtak dodatečně. a taky sledují hodinky a po kocovině se taky chrání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 20:14
PjckjsANEBjája píše:
mě se nejvíc líbila reakce okolí - kamarádky, který ty nápisy o zvracení a antibiotikách braly tak trochu s rezervou, že se jim jako nic stát nemůže, najednou pečlivě nakupují kondomy a chrání se kdyžtak dodatečně. a taky sledují hodinky a po kocovině se taky chrání :D

:lol: a najednou jak je HA spolehlivá,vid?

• Citovat
  • Upravit
4275
15.3.12 20:31
Breuovi píše:
PjckjsANEBjája píše:
mě se nejvíc líbila reakce okolí - kamarádky, který ty nápisy o zvracení a antibiotikách braly tak trochu s rezervou, že se jim jako nic stát nemůže, najednou pečlivě nakupují kondomy a chrání se kdyžtak dodatečně. a taky sledují hodinky a po kocovině se taky chrání :D

no ona u nich byla vždycky, ale teď chtějí mít jistotu a ne v to jen doufat :D

a u mě to prostě bylo celý divný :roll: my jsme potomka plánovali, ale až za čas, jsme spolu krátce, já ještě studuju atd., ale oba jsme chtěli. a tak jsme si řekli, že tak za dva roky, ale pořád jsme si spolu snili, jaký to bude AŽ to bude…no a pak najednoou tohle. jako gyndr.říkala, že by pochopila, že HA selhala, ale aby se mi o 2 týdny posunula ovulka, to že ještě neviděla…prostě musela hlava, co si mooooc přála dítě, udělat bordel v hormonech, jinak si to nedokážeme vysvětlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 20:40
PjckjsANEBjája píše:
Breuovi píše:
PjckjsANEBjája píše:

no ona u nich byla vždycky, ale teď chtějí mít jistotu a ne v to jen doufat :D

a u mě to prostě bylo celý divný :roll: my jsme potomka plánovali, ale až za čas, jsme spolu krátce, já ještě studuju atd., ale oba jsme chtěli. a tak jsme si řekli, že tak za dva roky, ale pořád jsme si spolu snili, jaký to bude AŽ to bude…no a pak najednoou tohle. jako gyndr.říkala, že by pochopila, že HA selhala, ale aby se mi o 2 týdny posunula ovulka, to že ještě neviděla…prostě musela hlava, co si mooooc přála dítě, udělat bordel v hormonech, jinak si to nedokážeme vysvětlit

Tohle se mi nestalo,tak nebudu posuzovat. :) Ale šli jste na to rozumně. :)

• Citovat
  • Upravit
2288
15.3.12 23:34

Ahoj,taky sem patřím.Dozvěděla jsem se to v 8.týdnu,nebylo mi nejlíp,měla jsem bolesti břicha-dr. mě poslala do špitálu,podezření na slepák,jaké to bylo překvapení :D Slečno,vy jste gravidní.A čekáte dvě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
15.3.12 23:55

ja jsem si sla mesic pred odjezdem na zahranicni pracovni staz jeste pro jedno platicko, at si ty posledni dny s pritelem uzijem :lol:
no uzili… po pul roce vztahu premyslenim co ted…

ja se priznam, ze dite bylo pocato diky dovoleny v Recku, kterou jsme proparili a ja prasky sice brala poctive kazdy den, ale +/- nekdy i pul dne :oops: bravala jsem roky logest, taky mi to nekdy litalo a nic. Pak jsem s novym partnerem brala sunyu a pri prvnim vykyvu bum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
16.3.12 00:04
Haninac píše:
ja jsem si sla mesic pred odjezdem na zahranicni pracovni staz jeste pro jedno platicko, at si ty posledni dny s pritelem uzijem :lol:
no uzili… po pul roce vztahu premyslenim co ted…ja se priznam, ze dite bylo pocato diky dovoleny v Recku, kterou jsme proparili a ja prasky sice brala poctive kazdy den, ale +/- nekdy i pul dne :oops: bravala jsem roky logest, taky mi to nekdy litalo a nic. Pak jsem s novym partnerem brala sunyu a pri prvnim vykyvu bum :nevim:

No to potěš noha, taky mi doktor Logest vyměnil za Sunyu (že prý je to to samí-já tomu prd rozumím) a teď si přečtu tohle… No občas taky zapomenu, a beru později, takže teď se budu bát… :( Na druhou stranu s přítelem sice zatím mimi neplánujeme, ale jsme spolu 7 let, tak trága by to taky nebyla.....

Hele a nebude to selhání spíš alkoholem, než pozdě snědeným práškem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
16.3.12 01:57
katkabanova píše:
Ahoj,taky sem patřím.Dozvěděla jsem se to v 8.týdnu,nebylo mi nejlíp,měla jsem bolesti břicha-dr. mě poslala do špitálu,podezření na slepák,jaké to bylo překvapení :D Slečno,vy jste gravidní.A čekáte dvě 8)

Tak to bych sebou rovno sekla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15051
16.3.12 07:28

Taky jsem brala sunyu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
16.3.12 07:42

Musela jsem si znovu po X letech přečíst příbalový leták, :) je tam uplně vše napsané.Co se týče antibiotik,opoždění pilulky,prostě všechno i o tom že když lékař vydává prášky MUSÍ říct jak prášky užívat.Nemůžu brát něco o čem nejsem dobře informovaná.

• Citovat
  • Upravit
floralife
16.3.12 14:22

Mám dotaz,může být špinění uprostřed cyklu,co se mi nikdy předtím nestalo,příznak selhání antikoncepce?zkrátila jsem pauzu,ale už se mi to nějak nezdá,tak mám strach,jestli to nemůže být příznak těhu.žádnej prášek sem nevynechala ani neberu jiný léky.asi si zajdu na krev,ale to asi nepůjde dřív než v pondělí,tak by mě zatím zajímaly vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
7323
18.3.12 09:01

Špinění uprostřed cyklu by nemělo naznačovat selhání antiko. Ptala jsem se na to doktora, měla jsem stejný problém. špinila jsem, až krvácela, uprostřed platíčka a prý se to občas stává a účinek není narušený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floralife
18.3.12 13:11

díky moc,už jsem napsala i do odborný poradny a odepsali mi totéž,že zvlášt když jsem zkrátila pauzu,tak je to úplně normální.docela se mi ulevilo

• Citovat
  • Upravit
22939
18.3.12 15:11
wildcherry píše:
jitka 11 píše:
Asi si to Bůh přál, dcera je přes prášky, syn přes tělísko. [/c
Anonymní píše:
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodin
Já myslím že asi ano,přeci jen ta dovolená :think: ..ale nevím.Ale prodělala jsem antibiotikovou léčbu a kouřila jsem…i to mohl být ten důvod :nevim:

Ani jednou, vždycky jsem měla nařízený budík- na tohle jsem byla pedant.
Ale teď mi ATK nesmí domů. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital