Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pipiinka píše:wildcherry píše:tak to je taky dobry
PIPIINKA:švagrová má 30,nemá děti tak si půjčuje moji starší a na pískovišti ji zastavila paní a zeptala se v kolika proboha ji měla.Před 2 rokama ji nechtěli v tescu bez občanky prodat víno.Když někam spolu jdeme tak automaticky ji mají za mladší
![]()
Teď, ve čtvrtek jsem se se synem šla podívat do školky, na den otevřených dveří. A dětičky se tam ptaly- a babička se přišla podívat také k nám?
![]()
jitka 11 píše:wildcherry píše:jitka 11 píše:Ani jednou, vždycky jsem měla nařízený budík- na tohle jsem byla pedant.
Asi si to Bůh přál, dcera je přes prášky, syn přes tělísko. [/cAnonymní píše:Já myslím že asi ano,přeci jen ta dovolená
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodin..ale nevím.Ale prodělala jsem antibiotikovou léčbu a kouřila jsem…i to mohl být ten důvod
Ale teď mi ATK nesmí domů.japato?plánuješ miminko
?držím palce ať se zadaří.
jitka 11 píše:pipiinka píše:Teď, ve čtvrtek jsem se se synem šla podívat do školky, na den otevřených dveří. A dětičky se tam ptaly- a babička se přišla podívat také k nám?wildcherry píše:tak to je taky dobry
PIPIINKA:švagrová má 30,nemá děti tak si půjčuje moji starší a na pískovišti ji zastavila paní a zeptala se v kolika proboha ji měla.Před 2 rokama ji nechtěli v tescu bez občanky prodat víno.Když někam spolu jdeme tak automaticky ji mají za mladší
![]()
![]()
To snad neeeeee :lol…děti no ![]()
wildcherry píše:jitka 11 píše:wildcherry píše:japato?plánuješ miminkojitka 11 píše:Ani jednou, vždycky jsem měla nařízený budík- na tohle jsem byla pedant.
Asi si to Bůh přál, dcera je přes prášky, syn přes tělísko. [/cAnonymní píše:Já myslím že asi ano,přeci jen ta dovolená
Holky - co se vam to stalo, opravdu jste nevynechaly? treba i o par hodin..ale nevím.Ale prodělala jsem antibiotikovou léčbu a kouřila jsem…i to mohl být ten důvod
Ale teď mi ATK nesmí domů.?držím palce ať se zadaří.
Ne neplánuji, raději se spolehnu na manžela. Asi by se zbláznil, kdyby bylo ještě třetí
. On nechtěl ani jedno, když jsem čekala dceru.
wildcherry píše:jitka 11 píše:To snad neeeeee :lol…děti nopipiinka píše:Teď, ve čtvrtek jsem se se synem šla podívat do školky, na den otevřených dveří. A dětičky se tam ptaly- a babička se přišla podívat také k nám?wildcherry píše:tak to je taky dobry
![]()
![]()
Asi tak vypadám ![]()
prdlačky,špatně ses vyspala,trochu pytle pod ocima
.Já se na třeti těsim,mam slibenýho kluuka konecne:-D…ale to az tak po třicitce:-D…
wildcherry píše:
prdlačky,špatně ses vyspala,trochu pytle pod ocima.Já se na třeti těsim,mam slibenýho kluuka konecne:-D…ale to az tak po třicitce:-D…
Já se vždycky vyspím dobře- mě stačí i 6 hodin. ![]()
Ale kolik je mně…
jitka 11 píše:wildcherry píše:Já se vždycky vyspím dobře- mě stačí i 6 hodin.
prdlačky,špatně ses vyspala,trochu pytle pod ocima.Já se na třeti těsim,mam slibenýho kluuka konecne:-D…ale to az tak po třicitce:-D…
Ale kolik je mně…
No to jsi mi neřekla
…kolik
?…děláš jako by ses měla za věk stydět ![]()
wildcherry píše:jitka 11 píše:No to jsi mi neřeklawildcherry píše:Já se vždycky vyspím dobře- mě stačí i 6 hodin.
Ale kolik je mně……kolik
?…děláš jako by ses měla za věk stydět
Nestydím se, je mi 42. Ty jsi mladá.