Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@myskalucka @bimbama @anairda holky děkuju. No já jsem docela plašan. Víte co, dítě si nemůžeme dovolit, takže tohle mě akorát nervuje, jestli jsem třeba něco nezanedbala nebo tak… přitom před těhotenstvím, jsem s ní byla spokojená. Tak jsem si ji nechala zas napsat, protože to co mi dělala ta Lyndinette, to jsem nechápala… no tak uvidim. ![]()
Nechci zakládat novou diskuzi, takže oživuji:
Po šestinedělí mi dr. předepsala Mercilon (nekojím).
První platíčko jsem téměř celé promenstruovala. Nejdřív asi týden totální masakr a pak špinění až do předposlední tabletky, kdy MS ustala. Pak následovala pauza, ve které jsem MS dostala cca 2. den pauzy a byla velmi slabá a trvala asi 4 dny.
Druhé platíčko jsem začala v pohodě a bez MS a radovala jsem se, že (jak jsem se dočetla, tato antikoncepce zmírňuje a zkracuje MS a budu ji mít jako podle jízdního řádu). Platíčko jsem dobrala (ani jednou jsem k mé radosti nezašpinila) a v pauze jsem asi 3. den začala špinit a špinila jsem až do konce pauzy a ještě první 2 tablety. Po 3. tabletě jsem dostala regulérní MS (slabou a nebolestivou), ale ta trvá ještě pořád a to beru 8. tabletu a nevypadá to, že by to mělo ustat. Pořád krvácím. Sice slabě, zato vytrvale.
Už jsem z toho na prášky.
Poradí někdo co mám dělat?
Mám si zajít k dr. pro jinou HA nebo máte zkušenost, že se to ustálí? Mám doma ještě jedno celé platíčko, tak teď mám dilema jestli po tomto cyklu zajít k dr. nebo pokračovat další cyklus posledním platíčkem.
Nic takovýho jsem s touto HA nezažila, pravda…nebrala jsem ji po šestinedělí, ale určitě bych šla řešit s doktorem. Takhle rozházený cyklus není nic dobrýho. Ať tě prohlídne a pak ti ji vymění ![]()
Ahojky, mam dome 3 platička Mercilonu, rada je za nějakou rozumnejší cenu než je v lékárně přenechám ![]()
Taky jsem brala mercilon a bbla jsem s nim spokojena nemela jsem zadne problemy.Brala jsem i stodette a taky super u obou 100%spolehlivost.