Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
, chtěla jsem se prosím zeptat, zdali máte s touto antikoncepcí některá zkušenosti, popřípadě jaké? Dnes mi byla předepsána, tak bych chtěla vědět vaše poznatky. Děkuji předem a všem přeji hezký a klidný den. ![]()
@Happykid píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se prosím zeptat, zdali máte s touto antikoncepcí některá zkušenosti, popřípadě jaké? Dnes mi byla předepsána, tak bych chtěla vědět vaše poznatky. Děkuji předem a všem přeji hezký a klidný den.
Ja ji brala cca 12 let a v pohode. I jsem pak bez problemu otehotnela. Ani jsem nevedela, ze se jeste predepisuje, ja ji zacala brat cca pred 20 lety. Nyni asi 5 let neberu nic (tehotenstvi, kojeni,…)
@Happykid hele já ji beru od svých 15 za m e 100% účinná i když se do mě přítel udelal tak žádné komplikace
@neta30 píše:
Ja ji brala cca 12 let a v pohode. I jsem pak bez problemu otehotnela. Ani jsem nevedela, ze se jeste predepisuje, ja ji zacala brat cca pred 20 lety. Nyni asi 5 let neberu nic (tehotenstvi, kojeni,…)
Děkuji moc za odpověď. Doktor mi sám řekl, že je to starší HA, nicméně říkal, že velmi oblíbená u žen, tak uvidíme ![]()
@Anonym67 píše:
@Happykid hele já ji beru od svých 15 za m e 100% účinná i když se do mě přítel udelal tak žádné komplikace
Super děkuji moc za info ![]()
Ahojky, potřebovala bych poradit.
Beru antikoncepci minisiston a už mi zbývá poslední prášek, takže mi to vychází, že budu mít menstruaci na Silvestra. Chtěla bych ji nějak posunout jestli to půjde a popřípadě jak to mám udělat😁. Předem děkuji