HA Minisiston

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
19.3.20 10:54

HA Minisiston

Ahoj holky :srdce:, chtěla jsem se prosím zeptat, zdali máte s touto antikoncepcí některá zkušenosti, popřípadě jaké? Dnes mi byla předepsána, tak bych chtěla vědět vaše poznatky. Děkuji předem a všem přeji hezký a klidný den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
19.3.20 12:24
@Happykid píše:
Ahoj holky :srdce:, chtěla jsem se prosím zeptat, zdali máte s touto antikoncepcí některá zkušenosti, popřípadě jaké? Dnes mi byla předepsána, tak bych chtěla vědět vaše poznatky. Děkuji předem a všem přeji hezký a klidný den. :kytka:

Ja ji brala cca 12 let a v pohode. I jsem pak bez problemu otehotnela. Ani jsem nevedela, ze se jeste predepisuje, ja ji zacala brat cca pred 20 lety. Nyni asi 5 let neberu nic (tehotenstvi, kojeni,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.3.20 22:56

@Happykid hele já ji beru od svých 15 za m e 100% účinná i když se do mě přítel udelal tak žádné komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.3.20 13:24
@neta30 píše:
Ja ji brala cca 12 let a v pohode. I jsem pak bez problemu otehotnela. Ani jsem nevedela, ze se jeste predepisuje, ja ji zacala brat cca pred 20 lety. Nyni asi 5 let neberu nic (tehotenstvi, kojeni,…)

Děkuji moc za odpověď. Doktor mi sám řekl, že je to starší HA, nicméně říkal, že velmi oblíbená u žen, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.3.20 13:24
@Anonym67 píše:
@Happykid hele já ji beru od svých 15 za m e 100% účinná i když se do mě přítel udelal tak žádné komplikace

Super děkuji moc za info 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.21 21:17

minisiston

Ahojky, potřebovala bych poradit.
Beru antikoncepci minisiston a už mi zbývá poslední prášek, takže mi to vychází, že budu mít menstruaci na Silvestra. Chtěla bych ji nějak posunout jestli to půjde a popřípadě jak to mám udělat😁. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí