Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@SussieS píše:
To co jsi přibrala, to je zadržovaná voda a ta po vysazení tělo opustí. Pokud to není voda, ale tuk, tak to není vina HA, ale tvoje, že jsi se přežírala ![]()
No právě, že vůbec, předtím jsem krásných 8 kilo shodila pomocí výživové poradkyně a spousty pohybu a nalezlo mi to vše zpět, i když jsem se držela všech jejich rad jen pohyb jsem měla kvůli zdravotním potížím omezený.
Jestli to fakt půjde pryč, tak budu hrozně šťastná, protože jsem malá a teď by si mě spletli s míčem, kdybych si stoupla na hřiště ![]()
A půjde to dolů, i když si nechám předepsat jiné prášky?? ![]()
@Zuz.Pe píše:
@SussieS píše:
To co jsi přibrala, to je zadržovaná voda a ta po vysazení tělo opustí. Pokud to není voda, ale tuk, tak to není vina HA, ale tvoje, že jsi se přežíralaNo právě, že vůbec, předtím jsem krásných 8 kilo shodila pomocí výživové poradkyně a spousty pohybu a nalezlo mi to vše zpět, i když jsem se držela všech jejich rad jen pohyb jsem měla kvůli zdravotním potížím omezený.
Jestli to fakt půjde pryč, tak budu hrozně šťastná, protože jsem malá a teď by si mě spletli s míčem, kdybych si stoupla na hřiště
A půjde to dolů, i když si nechám předepsat jiné prášky??
Pokud ti ty jiné sednou, tak ano ![]()
Na předchozí stránce jsem psala v září, že ji beru 6 měsíců a vše ok, no ale teď už 3 měsíc nemám díky Mistře MS - neskutečně vysušuje sliznici, takže doberu poslední platíčko a měním za něco kvalitnějšího a o bolestech hlavy ani nemluvím ![]()
No mě bylo doktorkou ve středu doporučeno, abych zbývající plato dojedla pak kontrola a změna..tak dřu každý den, jím podle zásad zdravé výživy a na příští týden mám naplánovanou odvodňovací kůru, třeba to pak ze mě po změně půjde líp..
![]()
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli jste nepřibrala po této antikoncepci.Je mi 15 a moc se toho bojím, protože ségra přibrala 8 kg, ale brala jinou. Kamarádka začala brát tuto, bere ji asi 5 měsíců a nepřibrala ani kilo. V příbalovém letáku této antikoncepce je napsáno, že zvýšení hmotnosti je méně časté. Poradíte mi prosím? ![]()
@adel12 píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli jste nepřibrala po této antikoncepci.Je mi 15 a moc se toho bojím, protože ségra přibrala 8 kg, ale brala jinou. Kamarádka začala brát tuto, bere ji asi 5 měsíců a nepřibrala ani kilo. V příbalovém letáku této antikoncepce je napsáno, že zvýšení hmotnosti je méně časté. Poradíte mi prosím?
Na každého působí trochu jinak, já osobně jsem teda nepřibrala ani deko ![]()
Ahoj holky,
v patek jsem zacala brat HA Mistru. Jenze mne je ted kazdy den spatne ![]()
Nevolnosti jsou tedy napsany i v pribalovym letaku jako nezadouci ucinky ![]()
Ale chci se zeptat, jestli jste to nektera tak mela, po jake dobe nevolnosti ustoupily? ![]()
Dr, kdyz mi ji predrpisovala, rikala, ze si telo musi zvyknout, at to hned nehazim do kose.
No jo, ale jak dlouho mam cekat?
prijdu si jak tehotna
![]()
@Barushe Ahoj, většinou se uvádí, že to trvá 3 měsíce, než si to sedne. Když by ti bylo dlouho špatně, volala bych asi doktorce.
@Anonymní píše:
@Barushe čtu diskuzi a chci se zeptat, přešlo to?
prasky jsem si zacala brat na noc, takze jsem to zaspala. Kdyz jsem si zapomnela vecer vzit, vzala jsem rano a cca prvni tri mesice mi spatne bylo. Pak to odeznelo a telo si zvyklo. Takze to preslo
![]()
Jo a i jsem volala dr, akorat mi rekla, at to beru na noc, ze se s tim jeste nesetkala a nazdar ![]()
@Barushe fakt? No já mám totiž úplně stejný problém. Nevolnosti ![]()
Beru je zatím týden, tak budu doufat, že to přejde. Děkuju ![]()
Ahoj, měl jste někdo problém s tím že když jste začali užívat HA Mistra první den menstruace tak druhý den menstruace vymizela a už se nedostavila? doufám že přijde v 7 denní pauze mezi prvním a druhým platem. ![]()