HA Mistra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
15.1.14 09:08

@SussieS píše:
To co jsi přibrala, to je zadržovaná voda a ta po vysazení tělo opustí. Pokud to není voda, ale tuk, tak to není vina HA, ale tvoje, že jsi se přežírala :*

No právě, že vůbec, předtím jsem krásných 8 kilo shodila pomocí výživové poradkyně a spousty pohybu a nalezlo mi to vše zpět, i když jsem se držela všech jejich rad jen pohyb jsem měla kvůli zdravotním potížím omezený.
Jestli to fakt půjde pryč, tak budu hrozně šťastná, protože jsem malá a teď by si mě spletli s míčem, kdybych si stoupla na hřiště :(
A půjde to dolů, i když si nechám předepsat jiné prášky?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
15.1.14 22:01
@Zuz.Pe píše:
@SussieS píše:
To co jsi přibrala, to je zadržovaná voda a ta po vysazení tělo opustí. Pokud to není voda, ale tuk, tak to není vina HA, ale tvoje, že jsi se přežírala :*No právě, že vůbec, předtím jsem krásných 8 kilo shodila pomocí výživové poradkyně a spousty pohybu a nalezlo mi to vše zpět, i když jsem se držela všech jejich rad jen pohyb jsem měla kvůli zdravotním potížím omezený.
Jestli to fakt půjde pryč, tak budu hrozně šťastná, protože jsem malá a teď by si mě spletli s míčem, kdybych si stoupla na hřiště :(
A půjde to dolů, i když si nechám předepsat jiné prášky?? :nevim:

Pokud ti ty jiné sednou, tak ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
16.1.14 20:51

Na předchozí stránce jsem psala v září, že ji beru 6 měsíců a vše ok, no ale teď už 3 měsíc nemám díky Mistře MS - neskutečně vysušuje sliznici, takže doberu poslední platíčko a měním za něco kvalitnějšího a o bolestech hlavy ani nemluvím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.1.14 06:33

No mě bylo doktorkou ve středu doporučeno, abych zbývající plato dojedla pak kontrola a změna..tak dřu každý den, jím podle zásad zdravé výživy a na příští týden mám naplánovanou odvodňovací kůru, třeba to pak ze mě po změně půjde líp.. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.14 17:17

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli jste nepřibrala po této antikoncepci.Je mi 15 a moc se toho bojím, protože ségra přibrala 8 kg, ale brala jinou. Kamarádka začala brát tuto, bere ji asi 5 měsíců a nepřibrala ani kilo. V příbalovém letáku této antikoncepce je napsáno, že zvýšení hmotnosti je méně časté. Poradíte mi prosím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.2.14 17:27
@adel12 píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli jste nepřibrala po této antikoncepci.Je mi 15 a moc se toho bojím, protože ségra přibrala 8 kg, ale brala jinou. Kamarádka začala brát tuto, bere ji asi 5 měsíců a nepřibrala ani kilo. V příbalovém letáku této antikoncepce je napsáno, že zvýšení hmotnosti je méně časté. Poradíte mi prosím? :nevim:

Na každého působí trochu jinak, já osobně jsem teda nepřibrala ani deko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
2.2.14 22:43

Ahoj brala jsem jí, beru jí a super, nedám na ní dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
5.5.14 15:51

Ahoj holky,
v patek jsem zacala brat HA Mistru. Jenze mne je ted kazdy den spatne :zed:
Nevolnosti jsou tedy napsany i v pribalovym letaku jako nezadouci ucinky :(
Ale chci se zeptat, jestli jste to nektera tak mela, po jake dobe nevolnosti ustoupily? :cert:
Dr, kdyz mi ji predrpisovala, rikala, ze si telo musi zvyknout, at to hned nehazim do kose.
No jo, ale jak dlouho mam cekat? :cert: prijdu si jak tehotna :cert: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13476
5.5.14 16:38

@Barushe Ahoj, většinou se uvádí, že to trvá 3 měsíce, než si to sedne. Když by ti bylo dlouho špatně, volala bych asi doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.14 10:35

@Barushe čtu diskuzi a chci se zeptat, přešlo to?

• Citovat
  • Upravit
Barushe
26.10.14 12:41
@Anonymní píše:
@Barushe čtu diskuzi a chci se zeptat, přešlo to?

prasky jsem si zacala brat na noc, takze jsem to zaspala. Kdyz jsem si zapomnela vecer vzit, vzala jsem rano a cca prvni tri mesice mi spatne bylo. Pak to odeznelo a telo si zvyklo. Takze to preslo ;) :)

• Citovat
  • Upravit
Barushe
26.10.14 12:43

Jo a i jsem volala dr, akorat mi rekla, at to beru na noc, ze se s tim jeste nesetkala a nazdar :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.14 14:04

@Barushe fakt? No já mám totiž úplně stejný problém. Nevolnosti :roll:
Beru je zatím týden, tak budu doufat, že to přejde. Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2
28.11.14 09:20

Ahoj, měl jste někdo problém s tím že když jste začali užívat HA Mistra první den menstruace tak druhý den menstruace vymizela a už se nedostavila? doufám že přijde v 7 denní pauze mezi prvním a druhým platem. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
28.11.14 10:12

@sany88 Může se to stát, není to nic neobvyklého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie