Dobrý den,
Jakou mate zkušenost z vysazenim HA?
S přítelem jsme se rozhodli, ze chceme miminko. Ale od doby co jsem přestala HA brát. ( neberu mesic). Bolí mě při sexu ze zadu v podbrisku.
Přečtěte si článek: Kdy nastane otěhotnění po vysazení antikoncepce?
Při vysazení antikoncepce často žena může otěhotnět. To jsou mé zkušenosti.
Při vysazení antikoncepce se tělu ženy uleví, normální je to svinstvo nebrat.
Co to tedy přesně znamená?
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, prosím mám dotaz. Asi 5 let užívám injekce depoprovera, velká spokojenost, mám 42 let, dvě děti (10, 8), asi půl roku pozoruji na... Odpověď
Dobrý den, stala se nám s partnerkou nehoda, kdy se mi při přerušení styku shrnul kondom a zůstal uvnitř partnerky a já si nejsem 100% jistý zda... Odpověď
Dobrý den, je mi 23 let, měřím 165 cm a vážím přibližně 79 kg. Léčím se s kongenitálním myastenickym syndromem a vysokým TK. Užívám léky... Odpověď
Dobrý den, pane doktore. Chci se zeptat na problém, který pravděpodobně nebývá obvyklý. Při vzrušení jsem nadměrně vlhká natolik, že penis je... Odpověď
Dobrý den pane doktore, minulý měsíc jsem začala užívání clostilbegytem, první měsíc,3.den cyklu 100 po dobu pěti dnů, když už se blížila... Odpověď
Dobrý den,
Jakou mate zkušenost z vysazenim HA?
S přítelem jsme se rozhodli, ze chceme miminko. Ale od doby co jsem přestala HA brát. ( neberu mesic).
Bolí mě při sexu ze zadu v podbrisku.