Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jsem to měla kdysi. Měla jsem to kolikrát i měsíc, tekla jsem jak niagáry
a nebo pak třeba pár měsíců vůbec. Tak mi gyndařka dala HA na ustálení a bylo to v poho.Brala jsem jí ale rozhodně dýl jak 3 měsíce.a třeba po porodu jsem se bála,že se mi to zas bez prášků rozhodí a ono ne…cyklus přesný jak hodinky:D
@padzinka a myslíš že teda nepostačí když začnu ted brát druhé pláto na 3 týdny a pak koupím poslední pláto a konec nikdy jsem neměla problém z tím ale z ničeho nic prostě se to tak seběhlo a chceme moc miminko a když jsem měla tak špatně tu MS krvácení tak počít miminko nešlo a beru to od 16.2 tu HA
Myslíš, jestli stačí 3 měsíce na to, aby se projevily účinky HA? Podle mě jak u koho, jak u které. Ale většinou ano, většinou změnu poznáš pořádně už u 2. cyklu.
@rejžička Děkuji moc snad to zabere jde o to že plánujeme miminko a už tak je to vše zdlouhavé a pořád něco kolem =) brala jsem to 16.2 to byla MS a hned jsem to brala a pak MS prišla 16.3 a pak zase 28.3 je to normální? beru tu HA po prvé moc se v tom neorientuji a zjištuji informace kdo má z tím zkušenosti
ZVAŽUJI ŽE DOBERU POSLEDNÍ DRUHÉ PLÁTO A PAK VYSADÍM A NEBO POKUD TAK TO POSLEDNÍ TŘETÍ KOUPÍM A MÁM TO OPĚT NA 3 TÝDNY TAK POSLEDNÍ A PAK KONEC NECHCI TO ZBYTEČNĚ DLOUHÉ BRÁT DO SEBE KDYŽ TO MÁM JEN NA UPRÁVU A HLAVNĚ ABYCH MOHLA MÍT MIMINKO =)
Je reálné 3 měsíce brát HA že se hormony uvedou do původního stavu? jak to bylo u vás kdo dostal HA na upravu dlouhodobého krvácení atd. děkuji