Druhé mimčo - snažení

Mája1234
29.3.12 12:31

Ahoj, my máme doma zatím dvouletou holčičku Adélku :srdce: a chtěli bychom druhé dítě. Vysadila jsem HA cca po Novém roce, takže zatím nic. Nechvátáme, ale doufám, že to nebude trvat dlouho.
Nechávám tomu volný průběh, jen tento měsíc jsem začala testovat ovu testy, abych měla aspoň představu, jestli ovu je…
Když jsme pracovali na prvním, tak jsem na to vůbec nemyslela a zadařilo se samo po pěti měsících. Ale teď, jak jsem s malou doma, tak to mám pořád v hlavě. :oops: Myslím, že to nijak moc neřeším, ale raději bych o tom nevěděla. :roll:
A jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
29.3.12 12:32

A proč anonymně?

• Citovat
  • Upravit
Marcelka89
29.3.12 12:47
@Anonymní píše:
Protože jsem nechtěla aby to tu zatím někdo z holek veděl, kde povídám ve skupinách, tak že se snažíme a taky abych se típádem vyhla pak těm každoměsíčním otázkám zda jsem těhu a zda jsme sexovali a že se delší dobu nedaří, tak že bychom to měli začít řešit a jiný otázky :?

Aha, to mě nenapadlo :( to nemáš kolem sebe moc ohleduplné okolí :,(

• Citovat
  • Upravit
2591
29.3.12 12:54

Ahoj holky :-)
Jdu se přidat. Synovi budou v květnu 3, taky se pokoušíme o druhé, tak jsem zvědavá, kdy se nám zadaří. První 2 měsíce snažení jsem zkusila ovu testy a teď už to nechávám náhodě. Soukromou skupinu klidně můžeme založit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
29.3.12 13:25

@Anonymní Tak, tak, taky doufám, že s jarem budu brzy březí :mrgreen: Tak ať to prcek brzy zalomí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
29.3.12 16:25

Ahoj, my se taky snažíme. Ale teprve je to první měsíc. Mám doma roční holčičku Terezku a ráda se přidám mezi vás. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
29.3.12 16:31

Ahoj, tak já se klidně také ráda přidám. Od dubna začneme zadělávat na druhé. Tak prosím o pozvánku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
30.3.12 12:10

ahoj můžu se taky přidat? my se pokoušíme už 6 měsíc a stál nic ,nakenec když vše dobře dopadne budeme začínat v dubnu za pomoci lékařské vědy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
30.3.12 12:22

Holky, přijďte k nám na uzavřenou diskuzi Miminka a maminky - https://www.emimino.cz/…inky-105002/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverien
31.3.12 15:37

Ahoj, ano, já bych se ráda přidala. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
627
31.3.12 16:10

Ráda se přidám a sdílím s vámi stejné nebo podobné pocity … chceme druhé a zatím nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
31.3.12 16:37

Ahoj, take se rada pridam holky, snazime se o druhe pres rok…manzel je ok, ja ma anovulacni cykly atd......uz jsem na par diskusich byla…tak jestli me vezmete mezi sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
31.3.12 20:22

taky se ráda přidám, už jsem žádala o pozvánku, když máte tu uzavřenou skupinu.Mám dvouletou holčičku a chtěli bysme druhé, ale asi to nebude snadné, jakmile jsme se začali snažit menstruace nepřišla a testy jsou negativní už dva měsíce, tak běžím k dokdotrce a jsem zvědavá, co mi řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.4.12 20:17

Ahoj, mohla bych se také přidat, máme doma holčičku v květnu bude mít dva a od května chceme pracovat na druhém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.12 21:29

Ahoj, nechci zakladat novou diskuzi, tak se zeptam tady…snazime se o druhe 5 mesicu, mame doma dvouletacku…zajimalo by me, jestli se to s dr resi take az po roce, nebo je to u druheho jinak???mala byla na druhy pokus, tak jsem z toho cela spatna…dekuju za zkusenosti :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex