Snažilky od dubna 2012

1595
26.3.12 12:46

Snažilky od dubna 2012

Ahoj holky… zakládám nové téma pro nově příchozí snažilky jako jsem i já :-) začli jsme s přítelem v půlce března, ale zatím netuším jak to dopadlo a nedělám si zbytečné naděje… proto bych byla ráda za nově příchozí, aby jsme toto období mohly prožívat spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
26.3.12 12:54

Ahojky,já už nejsem nováček,ale přidám se jestli to neva?Tak mi se snažíme už přes půl roku,ale pořád se to nedaří.Tento měsíc se povedlo,ale mimi se hned v začátku přestalo vyvíjet.Teď to zkoušíme za pomocí pilulek,tak snad se nám to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
26.3.12 12:57

Ahojky, jasně že můžeš…budu ráda za každé poznatky, rady… my teprve začli, takže nmám tušení jak to bude a jestli to nějak bude :-) za týden bych měla dostat MS, tak uvidím, jsem jako na trní…mrzí mě, že vám se zadařilo a pak přišla taková smůla :-( to musí být strašné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.3.12 13:02

Je to těžké,ale snad se to povede.My už teda jedno dítě máme a teď bychom chtěli druhé.Pořád jsme to odkládali a teď už mi končí v červenci rodičovská,takže už moc času nemám.Snad se to ještě povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
26.3.12 13:04

četla jsem tu tolik hrůzných příběhů, které i tak dopadly dobře, takže určitě nebudeš vyjímkou… člověk si musí asi chvilku počkat, než přijde správný čas… budu sice ráda, když „to“ přijde brzy, protože to čekání je vážně děsné, si naivně vsugerovávám všechny možné prvotní příznaky těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
26.3.12 13:12

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Také nejsem žádný nováček, snažíme se pátý cyklus a stále nic :( Ale pevně doufám, že jaro a krásné počasí nám pomůže jak psychicky, tak i fyzicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
26.3.12 13:15

Ahojky Lucsto :) jak to tak vidím, jsem jediná „nová“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.3.12 13:16

Jo jo,já to tak mám taky,vždy si říkám to jsem minulý měsíc neměla,to bude asi těhu a ono nic. :( Nejhorší je ,že i některé testy ukazují dvě čárky a přitom těhu nejsi,mě se to tak stalo dvakrát. :? Nejlepší je testovat se několikrát,nespoléhat se jen na jeden test.Uvidíš třeba vám to půjde,teda jestli jste oba OK.Já nemám ovulace,takže u mě je to s otěhotněním složitější,musím brát léky abych tu ovulku dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
26.3.12 13:20

tak já jsem po konizaci čípku a před měsícem jsem byla na hysteroskopickém odstranění polypu z čípku…sice drobnosti, ale pořád něco s tím čípkem, tak jsem docela nervózní, jestli bude vše bez problémů…čekání je vážně na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.3.12 13:25

Tak to je taky blbý,ale snad se vám zadaří :palec: .Já už jsem právě chtěla zkusit i nějaké centrum,ale Dr říkala,že to zkusíme ještě normální cestou.Ještě dva měsíce a když nic tak jsem rozhodnutá pro centrum ve fakultce v Olmiku,prý jsou tam dobří.Nejhorší je,že to stojí docela dost peněz,takže nevím jak to zvládnem. :? A vy se snažíte zatím normálně nebo za pomocí léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.3.12 13:26

Ahoj Lucsto:jo také si říkám,je jaro to musí vyjít.Určo se to povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
26.3.12 13:39

my jsme teprve začli přirozenou cestou. mě je za chvíli 27, příteli bude letos 30, takže jsme se rozhoupali teď, že bychom chtěli… tak uvidíme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
26.3.12 13:57

Me je 30, příteli 32, takže si říkáme, že je nejvyšší čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.3.12 14:16

Jéé.tak mě je 23 a manželovi 33.A mimi už jsem měla ve 20 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
26.3.12 14:17

to jsi mlaďounká :-) jsi v Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie