Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Palunka Ahojky, já jsem dnes 24 DC a budu čekat na MS… Doufám teda, že nedorazí ![]()
Tak držím palce
Já jdu v uterý na UTZ a DR mi řekne jestli se mi utvořily nějaké folíky a příjde ovulka.Doufám,že to zabralo ![]()
Ahoj, mohu se taky přidat?:-) my se snažíme od ledna, tak věřím, že to brzy klapne ![]()
Koupila jsem si ovu test od Clear Blue,dneska jsem už začla testovat, tak jsem zvědavá ![]()
Už mně nebaví poslouchat: tak co, už? Ještě nic? Kdy to bude?
A řeči typu: na to nemysli, to už jsem si vyslechla milionkrát
takže jsme si naplánovali dovolenou u moře, tak doufám, že příjdu na jiné myšlenky
Co vy?
Jo jo taky to znám,každej radí jak a co máš dělat,nikoho ani nenapane,že můžeš mít nějakoj problém proč to nejde,tada aspoň já to tak mám .
Naštěstí já mám docela rozumné okolí a všichni buď mlčí a nebo říkají, že to nejde hned. Třeba moje máme mě uklidňuje, že jí to taky trvalo hrozně dlouho a ať se nestresuju ![]()
Jéé holky tak to jste na tom dobře,já mám kolem sebe asi samé dokonalé lidi,všem to šlo hned a někteří museli jít i na potrat,protože by už tolik dětí neuživili ![]()
A měřite si teplotu, dělate ovu testy atd.? Nebo to necháváte náhodě? Já si teď koupila ovu test na vyzkoušení, a jinak to asi nebudu hrotit.