HA Yadine

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
8.10.07 19:37

HA Yadine

Ahoj holky,

po skončení kojení jsem se rozhodla, že si nechám předepsat antikoncepci. Bude to moje první antikoncepce. Hodně známých mluví o Yadine.

Máte s ní dobré zkušenosti? Napište, zda jste po ní přibraly, jaký má další vedlejší účinky a jak jste s ní spokojení.

Moc díky.

Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10480
8.10.07 20:35

ahoj já ji brala rok a půl a v pohodě, nepřibrala jsem neměla jsem bolestivou menses ani premenstruační syndrom. Mně úplně vyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
8.10.07 20:54

Užívala sem a mám špatné zkušenosti. Sice sem nepřibrala ale mezi cykly sem měla špinění až krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
8.10.07 22:03

Ahojky, myslím si že je to individuální - všem nesedí jedna antikoncepce…
já mám Yadine skoro 2 roky a nemám žádné problémy - mám slabší a nebolestivou M. a hlavně jsem nepřibrala ani deko , ale je dražší než jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
9.10.07 09:15

Ahoj taky jsem před otěhotněním brala Yadin a 100% spokojenost.
Ale jak už tady zaznělo je to hrozně individuální, někomu vyhovuje, někomu ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.11.07 21:08

Ahoj,taky jsem ji brala a nepřibrala vůbec nic. U levnějších HA jsem měla problémy s libidem a u téhle chuť na sex naprosto v pohodě. :wink: Ale po vysazení jsem taky zjistila, že mně zhoršovala bolesti hlavy, ale jsem na to jen citlivější. Takže doporučuju! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.11.07 09:40

Ahoj,
tak už ji beru. Bohužel mě při ovulaci bolí hlava a špiním. Takže zkusím ještě jeden měsíc a pokud by se to opakovalo, tak budu muset měnit.

Prosím, poraďte nějakou jinou nízkohormonální HA.

Moc díky. Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
22.11.07 12:50

Erika1: třeba Jeanine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.11.07 09:48

Tak už nebudu brát ani měsíc. Dnes večer mě přepadla taková migréna, že jsem myslela, že umřu. Asi o půlnoci mě probudila bolest hlavy a z té bolesti hlavy se mi udělalo špatně od žaludku, až jsem šla zvracet.
Ještě teď nejsem OK.

Díky za radu Sany.

Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitka121212
19.5.10 21:55

nemyslim si ze zmena HA je idealni jen kvuli tomuto ja beru yadine pres dva roky a beru dve platicka na jednou…v pauze trpim migrenou hrozne a pokazdy..tak si vezmu cipek a pohodicka…
pro me je to vysvobozeni ja jinak migrenou trpela neustale yadine mi to reguluje a bolest prijde jen v te pauze…

• Citovat
  • Upravit
vojtěchová
28.6.10 20:06

Ahojky tuto antikoncepci beru už pomalu 5 let a nepřibrala jsem po ní ani kilo, jsem s ni maximálně spokojená takže doporučuji

• Citovat
  • Upravit
Hana86
10.7.10 22:35

Já Yadine používala 4 roky a vyhovovala mi. Nepřibrala jsem nic, nedržela jsem vodu, sexuální chutě neutlumuje :oops: .A jako výhodu jsem považovala, že ji lze brát v kuse. Akorát mi poslední půlrok nesedla se zajišťovací léčbou na chronický zánět močového měchýře.

• Citovat
  • Upravit
Hana86
10.7.10 22:36

V ČB jsem jí kupovala za 725kč/ 3 měsíce

• Citovat
  • Upravit
Petru
12.7.10 21:20

Petruš

Ahooj, ráda bych věděla, jestli Yadine ovlivňuje alkohol? :nevim: :wink:

• Citovat
  • Upravit
uli
31.1.11 13:03

Prosim vas,kdyz jsem udelala omylem 10ti denni pauzu jak se mam zachovat abych byla chranena? Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1